canmm senn tekmı cıftmıı 8.gn deger kaçç
Kananam oldu para buyuklugu kadar.hemen dr u aradim 100luk progesteron ignesi oldum 3 gun yapılacakmış acile gitmisken betahcg de baktırdım. Bekliyorum sonucu kanamasi olan arkadaslar tarif edermi kafayı yiycem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çift trasferdi ve tekrar iki kese gördük...çok karışık duygular yaşıyorum ikizlerimi 5 ay önce kaybettiğim için tuhafım..ama asla korkmuyorum.çünkü hiç birşey tesadüf değildir.
rabbimin takdiri..neylerse kabulümüz:)
çift trasferdi ve tekrar iki kese gördük...çok karışık duygular yaşıyorum ikizlerimi 5 ay önce kaybettiğim için tuhafım..ama asla korkmuyorum.çünkü hiç birşey tesadüf değildir.
Rabbimin takdiri..neylerse kabulümüz:)
çok teşekkür ederim sule..hayırlı olsun arkadaşım Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip atsin inşallah
bende ıkızlerımı 24 haftalk kaybettm rabm bunları bagışlasn sanada banada degern kaç dıye sormustm
8.gün idrar negatifti ama kanda 200 çıkmıştı. elhamdulilALLAH.
5.gün embriyolarında çabuk belli oluyo sanırım.
çok teşekkür ederim sule..
inşaallah hepimiz...
sendemiii amin inşaALLAH...
8.gün 200
11.gün 775
saol aysin...darısı sana inşaallah arkadaşım...maşallah maşallah maşallah duyduğum en yüksek sonuç :) idrar testine bak saçmalamış o kadar yüksekken. Tebrik ederim canım. 5. Gün evet bi kaç gün önce oluyo sanırım.
evet canmmmmCok guzel degern maşallah
Hangı ılaçları kullanıyorsun canm kaçtane gunde
saol aysin...darısı sana inşaallah arkadaşım...
Maalesef hamile kalmakla bitmiyo...asıl stres şimdi başladı:)
folikasit 2 tane ve glukofen kullanıyorum...hıım birde progestan fitil.gece 3 adet
saol aysin...darısı sana inşaallah
hayırlı olsun canım...inşaallah sennle de seviniriz.:)
bu arada listeyi ben yaparım ama ilk sayfada olması için topik annesi yapmalı.
dumaduma senin ellerinden öper liste
evet bılmezmıyımmm kesesıı kalpı kılosu 2li 3 lu testlerı kanamalar offBıde bana dıkıs atılacakk yaa allahm bu sefer banada oldesn olsn benm yarın test gunum ama ben 8.gunu ögrendm Jel kullanmıyormusun ıgne felan bende pıhtılaşma var ondan ocsapar kullanıyom coguna pruloton vermıs sanada vermemıs herhalde benm gıbı
dikiş atılması çok iyi bence.benm dr gerekirse diyor...ben 27.haftanın içinde doğum yaptım.enfeksiyon dediler...
Başka bir ilaçcc kullanmıyorum.
hamile kalmadan önce enfeksiyon hic olmamıştım ben.gebelikten kaynaklanabiliyormuş..ya bu enfeksıyon neden oluyor nasıl korunabılırız cogu kısı bundan kaybetmıs bnm ray baska neden yok
hamile kalmadan önce enfeksiyon hic olmamıştım ben.gebelikten kaynaklanabiliyormuş..
Bence bunlar sadece sebep...yoksa ne mucizelcer var..rabbim ol desin yeter..
benim de 19 mayıs, oyyy aynı gün öğrenicez.. karnım huzursuz hssediyorum, seyriyo gibide, ama ilk transferdede böyle hissetmiştim, önce tutunmuştu, çok stres yaptım sonra kaybettim, sabırla beklememiz gerekiyor, Allahım nasip etsin inşallah
Günaydın dumadumacımm o zaman ben bu işe bi el atayımHepinize günaydın listeyi pc den yapmak gerekiyor biricikleri göbüşünde olan annelerimnasılsınız bende vakit geçmiyor bugüneşimi çıkarabilirsem azcık hava alayım diyorum malum bişey olacak diye aklı gidiyor yumurtaları toplanacak olan toplanan kardeşlerim sizin şu halinizde vakit yine geçiyor inşallah hayırlısı ile transferinizide olup biz transferliler kervanına katılırsınız mis kokulu bebişlerimize kavuşuyoruz Allahın izniyle
geçmiş olsun canımm korkma yerleşmedirKananam oldu para buyuklugu kadar.hemen dr u aradim 100luk progesteron ignesi oldum 3 gun yapılacakmış acile gitmisken betahcg de baktırdım. Bekliyorum sonucu kanamasi olan arkadaslar tarif edermi kafayı yiycem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb hüseyin nickli bi arkadaş vardı o da ankara canım.Arkadaşlar Ankara da yaptıran-yaptıracak olan var mı bizimki erkek faktörü bande ona uygun yer araştırıyorum.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
bebişler seninle şuan öylemiiii? hadi hayırlarla sonuçlandır yarabbimmmm... kaç tane koyuldu?LOKAL OLMAYACAKTI YANLIS YAZMISIM genel anestezi olmustum.dünde transferım yapıldı:)heyecanlı bekelyıs basladı
kuzucum bugün 2. günün daha. 23 ünü saymıyoruz normalde
merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraberaminnnnn
:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumuSağol canım çok teşekkürler. Tamam koca bi sepet alayım da doldurayım :)) ben de merakımızdan yapıyoruz sanıyorum 3. 4. Testleri. Allah yardım etsin bize. Test aşamasını telaş etmiyorum da opu gerdi beni. Bi dahaki aya kalmaz inşallah transfer.
flufem canım sen 8. gün yaptın 200 çıktı.sanırım herkesin farklı...ben dayanamayıp 8.gün yaptım..
bir de merkezin istediği 11.gün yaptım o kadar...cuma kese görmeye gittim.şükür gördüm..
darısı tümm bekleyenlere...
rabbimin takdiri..neylerse kabulümüz:)
kızlar alt tarafına bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor şuannormal mi? transferin 3, günü.
merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraberaminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?