şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm
23.53
12. Gün oldu
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn
darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa
Canım memnun musun? Ablam da duymuş HRS diye ama buralarda çok kimse tanımıyor?
Valla şimdiye kadar memnunum. Embriyolog çok önemli labaratuvar bunlardan memnunum. Ama takibimi kontrollerimi hep onur hoca yaptı. Hiç paragöz değil kendisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Işte buuuuuuuuu...... Ne dedim ben sana :) SEN HAMİLESİİİİİİİİİİİİİNNNNN....... :) O kadar mutluyum ki suan anlatamam canım benim :) bende dua istiyorum nolur nolur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
23.53
12. Gün oldu
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
Çok şükür. Canım çok mutlu oldum :):):) hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Tebrikler.
Rabbim hayırlı ugurlu eylesin.Ne kadar tutuyor tahminen sakıncası yoksa?
23.53
12. Gün oldu
Hamilelerin duası kabul olurmuş, bize de edin e mi cici hamişler:)Süper bir haber bu...çok sevindim canım yaaa. Zaten hissettim ben. Rabbime şükür. Gözün aydın taze anne..
Rabbim hayırlı ugurlu eylesin.Ne kadar tutuyor tahminen sakıncası yoksa?
800 tl hocaya verdim. 1500 tl hastaneye 152 tl ilaçlar tuttu canım.
canımmm çok şükür yarabbim daha fazla bekletmedi binlerce şükrüler olsunnnn...Süper bir haber bu...çok sevindim canım yaaa. Zaten hissettim ben. Rabbime şükür. Gözün aydın taze anne..
amiiiiiiinnn allah razı olsun canımmmm.. hepimize bu kutsal duyguyu yaşatsın rabbim. o günleri bizde sabırsızlıkla beklicez inşallahhh.. transferden kaç gün sonra kese görünecek? ben yarın doktorumu ararım. önce sizden öğreneyim:)Canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin Rabbim kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasib etsin. Sağlıcakla al kucağına.Bende 10 gün sonra kesesini görmeye gideceğim zaman geçmek bilmiyor
Hamilelerin duası kabul olurmuş, bize de edin e mi cici hamişler:)
Hamilelerin duası kabul olurmuş, bize de edin e mi cici hamişler:)
Canım benim 12 mayısta yaptırdım transferi doktor haziranın ilk haftası kese görmeye gel dedi
canımmm çok şükür yarabbim daha fazla bekletmedi binlerce şükrüler olsunnnn...
desteğiniz için allah razı olsun. bende katıldım aranıza hayırlısıyla. rabbim tümmm arkadaşlarımızı da bize katılmayı nasip eder inşallah. bu aydan fire vermeden devam ederiz inşallah....
gurbetkız ve kelebekimin ertelenmişti onların da güzel haberlerini önümüzdeki aylarda alcaz inşallah...
amiiiiiiinnn allah razı olsun canımmmm.. hepimize bu kutsal duyguyu yaşatsın rabbim. o günleri bizde sabırsızlıkla beklicez inşallahhh.. transferden kaç gün sonra kese görünecek? ben yarın doktorumu ararım. önce sizden öğreneyim:)
etmezmiyiz volymmm inşallah ben hepimiz için ediyorumm. rabbim benim duamı kapısından boş çevirmediyse sizinkileri de çevirmeyecektirkendime ederken sizlere de ettim ben.. birbirimize çok dua edelim arkadaşlar.
İnşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın. Hayırlı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?