canım bende çalışıyorum aynı senin gibiyim. ilk defa deniycem bunu rabbim nasip ederse olur..
çalışıyorum ama ekim gibi falan yaptırmayı planlıyorum.. ozamana akdar 2 yıllık iznim olacak. 4 hafta rahat rahat dinlenirim diy edüşünüyorum.. ara sıra tabi işe gidip gelicem yoksa olacağı yok.. ben oya hanımla konuştum.. serap doçent diye duydum yaa erdemdeki dokorlar iyide işte labaratuvar pek sağlıklı değilmiş
Haklısın simdi kontrolden ciktim650 de 2kutu gonal 3 kutucetrodite 2 tanede catlatma ignesi vardi.simdi 1 er kutu eklendi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizde sorun erkek ama kadina daaha cok işlem yapiliyor
esim sadece kan verdi birde 3 tane farkli sperm testlerini gösterdi doktora 5 milyon altinda olunca uygundur diye kagit verdi
okadar gerisi hep bayannin uzerrinde valla
bu tarz konularda beklemek boşa kürek çekmek gibi geliyor insana.. en doğru kararı vermişsin canım biryerden başlamakla..
bizde eşimin sperm sayısı az 2 milyon.. benimde yaşımla beraber yumurta rezervim azaldı ne yazıkki.
bizdede aynı ben korkumdan devlet hastanesinde çektirmedim rahim filmi falan erkek bu süreçte malesef pasif bizim üstümüzde yük
hepimiz dileklerimize kavuşuruz işallah serap hanım hastaneden ayrıldı bodrum acıbademe gitti o olsaydı gözüm kapalı baglanırdım ama yinede insan tereddüte düşüyor
labaraturar la alakalı neler duydun peki
bende birsey sorucam arkadaslarr
diyelim nerde yapacaginiza karar verdinizz fiyat konusulduuu
bu fiyatin içinde neler var yani muayne ucreti sperm testi gibi içinde mi bunlar ?
Canım bu arada neden iki tane çatlatmadan verdi sana doktor?
Bilmiyorum daha kullanmadim dolapta duruyor. Al dediler aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben çakmak erdem hastanesi ile konuştum ileçlar dahil 7.000tlile 8.000 arasında degişiyor spem tahliilerimizi hormonlarımızı falan önceden yaptırdıgımız için onları yapmıyorlar rahim filmide dahil diye biliyorum. rakamların degişkenligide ilaçlardan kaynaklanıyorumuş ilaçlar yumurta rezervine göre veriliyormuş o yüzden oynama olabilir dediler. benden bu kadar ..
hoşgeldinnnnnnnn
İşallah bebebişlerini nu denemende kucagına alırsın . pcos nedir su toplaması dedigin durum ne çok merak ettim
mrb cnm yaa.. biz bütün tetkiklerimizi eşimin sperm testini doppler testini vs. özelde yaptırdık bu belgelerle nasıl rapor alabilirz. illa devlette mi yaptırmamız lazım.. yardımcı olurmusun bilgin var sanırım bu konuda cnm
Caniim buyur gel herkese acik buranin kapilari iyi geliyor insana bende birdahaki adetimi iple cekiyorum ilk denemem 3 buçuk senelik ewliyim bende yas 23 öyle iste Rabbim cumlemize tez zamanda nasib etsin
Canım Hem seni cvplamış olayım hemde rapor çıkarma aşamasındakilere faydası olsun.ilk tüp bebek denemesini geçen sene buzamanlarda yaptırdık.elimizde özel hastanede yapılmış 1,2 sperm testi ve benim hormon değerlerim vardı.zekai tahir burak doğum evi hastanesini bilirsiniz oraya gittik adetin 1.günü.birinci gün olunca bizde bakalım dediler hormonlara.eşimdende sperm örneği aldılar.önceki örneklere bakınca zaten size rapor çıkar dediler.benim daha önce orada yapılmış histereskopim vardı onuda aldılar.sonra bu hafta raporunuz çıkar dediler.ama histereskopim olmasaydı rapor öbür aya kalacaktı.adetin ilk günü o hastanede geçti biz onlardan bu cvbı alınca ertesi gün genart tüp bebek merkezine koştuk rapor çıkma aşamasında dedik ve tedaviye başladık,onlarda raporlu gibi ücret aldılar raporumuz tedavi ortasında çıktı ve ödemede bir sorun olmadı.yalnız rapor üniversite hastanelerinden ve büyük doğum hastanelerinden alınabiliniyor.heryer vermez.özel merkezler anlaşmalıysa devletten aldığınız raporla sizin tedavinizi başlatır.örneğin ben ilaçlar dahil 1500 e yaptırdım tüp bebeği.rapor olmasaydı 6000 demişlerdi.sonuç düşük oldu.2.tüp bebekte özel üniversite hastanesine gittik ve raporla hiç uğraşmadık biz size çıkarırız dediler ve tedavi direkt başladı.özel üniversite hastaneleri çok kolay çıkarıyor.2.deneme negatif oldu ama Allahtan dondurulmuş embriyolar vardı ve dün 3.denememizi dondurulmuşlarla yaptık 😊 inşallah bu kez olur kızlarr.11 mayıs test günüm.2 tane iyi kalite 5.gün embriyosu koydular.dondurulmuşların maliyeti de düşük oluyor.rapor hakkınız varsa kesinlikle raporlu yaptırın maliyet baya rahatlatıyor.eşinizin değerleri yıkama işleminden sonra 5 milyon ve altı olursa evlilikte 3 yıl şartına bakmıyorlar ve aşılama şartı aramıyorlar.ayrıca bütün testlerin rapor alınacak hastanede yapılması şart değil sadece bir sperm testinin onlara ait olması gerekiyor.yani özelde yaptırdıklarınızı kabul ederler.inşallah açıklayıcı olmuştur canım
Canım Hem seni cvplamış olayım hemde rapor çıkarma aşamasındakilere faydası olsun.ilk tüp bebek denemesini geçen sene buzamanlarda yaptırdık.elimizde özel hastanede yapılmış 1,2 sperm testi ve benim hormon değerlerim vardı.zekai tahir burak doğum evi hastanesini bilirsiniz oraya gittik adetin 1.günü.birinci gün olunca bizde bakalım dediler hormonlara.eşimdende sperm örneği aldılar.önceki örneklere bakınca zaten size rapor çıkar dediler.benim daha önce orada yapılmış histereskopim vardı onuda aldılar.sonra bu hafta raporunuz çıkar dediler.ama histereskopim olmasaydı rapor öbür aya kalacaktı.adetin ilk günü o hastanede geçti biz onlardan bu cvbı alınca ertesi gün genart tüp bebek merkezine koştuk rapor çıkma aşamasında dedik ve tedaviye başladık,onlarda raporlu gibi ücret aldılar raporumuz tedavi ortasında çıktı ve ödemede bir sorun olmadı.yalnız rapor üniversite hastanelerinden ve büyük doğum hastanelerinden alınabiliniyor.heryer vermez.özel merkezler anlaşmalıysa devletten aldığınız raporla sizin tedavinizi başlatır.örneğin ben ilaçlar dahil 1500 e yaptırdım tüp bebeği.rapor olmasaydı 6000 demişlerdi.sonuç düşük oldu.2.tüp bebekte özel üniversite hastanesine gittik ve raporla hiç uğraşmadık biz size çıkarırız dediler ve tedavi direkt başladı.özel üniversite hastaneleri çok kolay çıkarıyor.2.deneme negatif oldu ama Allahtan dondurulmuş embriyolar vardı ve dün 3.denememizi dondurulmuşlarla yaptık 😊 inşallah bu kez olur kızlarr.11 mayıs test günüm.2 tane iyi kalite 5.gün embriyosu koydular.dondurulmuşların maliyeti de düşük oluyor.rapor hakkınız varsa kesinlikle raporlu yaptırın maliyet baya rahatlatıyor.eşinizin değerleri yıkama işleminden sonra 5 milyon ve altı olursa evlilikte 3 yıl şartına bakmıyorlar ve aşılama şartı aramıyorlar.ayrıca bütün testlerin rapor alınacak hastanede yapılması şart değil sadece bir sperm testinin onlara ait olması gerekiyor.yani özelde yaptırdıklarınızı kabul ederler.inşallah açıklayıcı olmuştur canım
merhaba inşallah 11 mayıs günü çok sevineceğin haberlere gebe olacak günlerin başı olur. Benimde 2. tüp bebek tedavim mayıs ayında başlayacak adetim büyük bir ihtimal ayın 15 ile 20 arasında olurum. İnşallah bebek hasretiyle bekleyen bütün anne adaylarını allah sevindirsin yarın mevlid kandili birbirimize çok dua edelim olurmu lütfen. Ben biraz internette araştırma yaptım ve tüp bebek dalında uzmanlaşmış doktorların birkaçının yazısını okudum ve bu konuda yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılında bir test yapılmış yaş ve yumurta rezervide önemli ama genel itibariyle dondurulmuş embriyoların daha iyi tutunduğu tespit edilmiş . inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür ve bu mübarek günlerin hatrına hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız, bebişlerimiz olurda kucağımıza almayı nasip eder allahım. amin
ay çok heycanlandım yaa..bende donmuş koydurcam..sen umut olursun bana inşallah..ayyyyy ikiside tutuyomuş..ne güzel olur yaaaa
Mayıs'ın 28'i gibi ben de düşünüyorum bişey olmazsa Allah'ın izniyle..Listeye beni de ekleyin..
İnşallah canım ya.Çok rahat bir tedavi geçirdim iğneler ilaçlar olmayınca heralde insanın psikolojisi daha iyi oluyor �� senin ne zaman transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?