• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ultrason kan tahlili belki bu gun catlatma ignesini vurabilirmisim. Kan sonucuna göre mesaj bekliyorum. 8 . Günüm bu gun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm 14 gün ilaç kullanmama ragmen gelişmedi yumurtalarım bak sen ne güzel ilerlemişsin maşallah yumuşlara😊

Emseyde karar werdim canim sen neredeydin

Kadıköy şifada başladık bakalım ilk başladıgımda sakarya eğitim araştırmada takibe gidiyodum işlem istanbul florance nigtingale de olcaktı ama olmadı inşallah bu sefer sonuna kadar gideriz

Benim Esim askerdeydi bende kreste calisiyorum 20 nisanda geldi Esim mecburen mayis oldu benimde 28 nisandi adetim :)

Benim yaş tutmuyo devletten yararlanamıyorum bu yüzden özelde yaptırcaz 22 yaşındayım biraz erken başladık bu işlere 3 yıllık evliyim 😊😊

Arkadaşlar nerelerdesiniz yaaa konusalim paylasalim özellikle yaptiran arkadaşlar engin bilgilerinizi tawsiyelerinizi paylasin ne olur :( çok heyecan yapıyorum nedenini bilmediğim bi umut war içimde çok istiyorum artik nolur dua edelim mübarek günler malum ayyy Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin

sa inşallah hayrlı gzl hbrlr alırsn tedavi sonnda.ben geçn yıl mays aynda tp bbk tedvisi grdm.gtmdn önce acaba tedviye başlayablckmym dye baya kastm kndmi.snra çok şkr bi akslk çıkmadı ve başldk.transfr snrası uzun yolclklr yaplmaması grkyomş ben 4 gn snra dndm evime. test gününe kdr iş fln hiç yapmdm böle işte

inşallah canım ya saolasın..pcos polikistik over denilen hastalık..yumurta oluyo ama büyümüyo..o yüzdende kist kalıyo..yumurtalıkta ki küük küçük kistler yani..bu kistler adet görmeye engel oluyo..yumurta büyümediği içinde çocuk olmuyo..su toplamasıda ohss denen şey..genelde pcoslarda oluyo..ben tedavide aşırı cevap veriorum..iğnenin dozu biraz yükseldimi yumurta patlaması oluyo..bu yumurtalar sıvı üretiyolar buda karın boşluğuna doluyo..nefes alıp verme sıkıntı oluyo bazen hastaneye yatmak gerekioki ben yatmam gerekirken yatmadım..o sıvıyı boşaltıyolar..yumurtalıklar aşırı şiştiği için patlayablio buda hayati risk oluşturuyo..yani değişik bi durum anlıcan..nerde abuk subuk şey olur beni bulur zaten..senin sorunun ne canım

çok geçmiş olsun ya zor bi durum anladıgım kadarıyla.
bize oligosipermi var bende adet düzeniszligiyle birleşince 2 yıldır bekler olduk tüp deyince doktorlar diger hastalıklarfana derken anca deniycez kısmet olursa sanrıım haziranda başlıycaz tedaviye Allah nasip ederde tek seferde umudumuz gerçek olur işallah. Hepimizin yumuk elli pembiş tenli bebişleri olur işallah.:13:

Canım Hem seni cvplamış olayım hemde rapor çıkarma aşamasındakilere faydası olsun.ilk tüp bebek denemesini geçen sene buzamanlarda yaptırdık.elimizde özel hastanede yapılmış 1,2 sperm testi ve benim hormon değerlerim vardı.zekai tahir burak doğum evi hastanesini bilirsiniz oraya gittik adetin 1.günü.birinci gün olunca bizde bakalım dediler hormonlara.eşimdende sperm örneği aldılar.önceki örneklere bakınca zaten size rapor çıkar dediler.benim daha önce orada yapılmış histereskopim vardı onuda aldılar.sonra bu hafta raporunuz çıkar dediler.ama histereskopim olmasaydı rapor öbür aya kalacaktı.adetin ilk günü o hastanede geçti biz onlardan bu cvbı alınca ertesi gün genart tüp bebek merkezine koştuk rapor çıkma aşamasında dedik ve tedaviye başladık,onlarda raporlu gibi ücret aldılar raporumuz tedavi ortasında çıktı ve ödemede bir sorun olmadı.yalnız rapor üniversite hastanelerinden ve büyük doğum hastanelerinden alınabiliniyor.heryer vermez.özel merkezler anlaşmalıysa devletten aldığınız raporla sizin tedavinizi başlatır.örneğin ben ilaçlar dahil 1500 e yaptırdım tüp bebeği.rapor olmasaydı 6000 demişlerdi.sonuç düşük oldu.2.tüp bebekte özel üniversite hastanesine gittik ve raporla hiç uğraşmadık biz size çıkarırız dediler ve tedavi direkt başladı.özel üniversite hastaneleri çok kolay çıkarıyor.2.deneme negatif oldu ama Allahtan dondurulmuş embriyolar vardı ve dün 3.denememizi dondurulmuşlarla yaptık 😊 inşallah bu kez olur kızlarr.11 mayıs test günüm.2 tane iyi kalite 5.gün embriyosu koydular.dondurulmuşların maliyeti de düşük oluyor.rapor hakkınız varsa kesinlikle raporlu yaptırın maliyet baya rahatlatıyor.eşinizin değerleri yıkama işleminden sonra 5 milyon ve altı olursa evlilikte 3 yıl şartına bakmıyorlar ve aşılama şartı aramıyorlar.ayrıca bütün testlerin rapor alınacak hastanede yapılması şart değil sadece bir sperm testinin onlara ait olması gerekiyor.yani özelde yaptırdıklarınızı kabul ederler.inşallah açıklayıcı olmuştur canım

tüm iyi dileklerimiz seninle işallah 11 mayısta güzel haber paylaşırsın bizimle..

ben bişey sormak istiyorum 5.000.000 altında ise 3 yıl aranmıyor demişsin eminmisin ya bizim testlerimiz 5.in birazcık oda birkaç sayıyla üstüne çıktı bekleyin dediler

cnm inşallah allah sanada sağlıklı bir evlat nasip eder.
Kadıköy şifada başladık bakalım ilk başladıgımda sakarya eğitim araştırmada takibe gidiyodum işlem istanbul florance nigtingale de olcaktı ama olmadı inşallah bu sefer sonuna kadar gideriz

Arkadaşlar nerelerdesiniz yaaa konusalim paylasalim özellikle yaptiran arkadaşlar engin bilgilerinizi tawsiyelerinizi paylasin ne olur :( çok heyecan yapıyorum nedenini bilmediğim bi umut war içimde çok istiyorum artik nolur dua edelim mübarek günler malum ayyy Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
işallah hepimizin duaları kabul olur. heycanını baskılamaya çalış bence biraz ne kadar az beklenti içine girersen allah vermesinde olumsuz olursa okadarçok yıkılırsın bu süreçte bence ama hayalini kurmak bile çok güzell :)

tüm iyi dileklerimiz seninle işallah 11 mayısta güzel haber paylaşırsın bizimle..

ben bişey sormak istiyorum 5.000.000 altında ise 3 yıl aranmıyor demişsin eminmisin ya bizim testlerimiz 5.in birazcık oda birkaç sayıyla üstüne çıktı bekleyin dediler

evet 5 milyon altindaysa 3 yil sarti aranmıyor
ben suan o sekilde rapor almaya calisiyorum son asamadayizz

merhaba arkadaşlar. 28 yaşındayım eşimde sperm yetersizliği ve bende PCOS var.
Biz de bugün 3 yıllık bebek özlemimizi giderecek yolda bir adım daha attık.
eylül 2013 te yapılan negatif aşılama (klomen+pregnly) sonucunda kendimizi ancak toparlayıp tüp bebek tedavisine başladık bugün.
Doktorumuz çok tatlı bir bayan çok ilgili. Özel bi hastanede başladık tedavimize.
adetimin 2. gününde olmam nedeniyle hemen başlayabileceğimizi söyledi. Açıkçası ben kendimi haziran temmuz gibi hazırlamıştım. Ama pat diye hadi başlayalım diyince çok şaşırdım. Kan sonuçlarım
E2 ( ESTRAD?OL ) 51,46
TSH 1,57
FSH 5,86
LH 7,09
PROGESTERON 0,465
PROLAKTİN 9,04

Öğlen 12 de Gonal-F 900 (700 TL) isimli ilaç 187,5 dozajla göbekten vuruldu. 4 gün kendim vurduktan sonra 5. gün hastaneye vurmadan gitmem gerektiğini söylediler. Gidince 3750 tl hastaneye Tüp Bebek için verilecek(ilaçlar hariç). Mikro enjeksiyon yöntemini uygulayacaklarmış. Hatta doktorun söylediğine göre polikistik over olmamın avantajı bile varmış. Daha fazla yumurta oluşumu sağlanıp daha fazla yumurta toplanabilirmiş. 06 mayısta Salı günü gidince ilaçlarımı değiştirebilirmiş veya bir kutu daha alabilirmişiz Gonal-f den. muhtemelen 16 mayısta transferi gerçekleştiririz dedi. Bu arada çalışıyorum ilaçlarımı raporlu alamadım raporsuz ES güvencesiyle aldıklarım bunlar. gerçi ES'nın hiçbir faydası olmadı. Rapor, hizmet yılım ve tek aşılama yapıldığı için alınamıyordu.
Gün gün ne aşamalardan geçtiğimi yazmak istiyorum. Hep merak ederdim hazırlığı nasıl neler yapmam gerektiği falan.. şimdi kendi başıma geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Allah yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin herkese..Dua ile..

Son düzenleyen: Moderatör:
eylül 2013 te yapılan negatif aşılama (klomen+pregnly) sonucunda kendimizi ancak toparlayıp tüp bebek tedavisine başladık bugün.
Doktorumuz çok tatlı bir bayan çok ilgili. Özel bi hastanede başladık tedavimize.
adetimin 2. gününde olmam nedeniyle hemen başlayabileceğimizi söyledi. Açıkçası ben kendimi haziran temmuz gibi hazırlamıştım. Ama pat diye hadi başlayalım diyince çok şaşırdım. Kan sonuçlarım
E2 ( ESTRAD?OL ) 51,46
TSH 1,57
FSH 5,86
LH 7,09
PROGESTERON 0,465
PROLAKTİN 9,04

Öğlen 12 de Gonal-F 900 (700 TL) isimli ilaç 187,5 dozajla göbekten vuruldu. 4 gün kendim vurduktan sonra 5. gün hastaneye vurmadan gitmem gerektiğini söylediler. Gidince 3750 tl hastaneye Tüp Bebek için verilecek(ilaçlar hariç). Mikro enjeksiyon yöntemini uygulayacaklarmış. Hatta doktorun söylediğine göre polikistik over olmamın avantajı bile varmış. Daha fazla yumurta oluşumu sağlanıp daha fazla yumurta toplanabilirmiş. 06 mayısta Salı günü gidince ilaçlarımı değiştirebilirmiş veya bir kutu daha alabilirmişiz Gonal-f den. muhtemelen 16 mayısta transferi gerçekleştiririz dedi. Bu arada çalışıyorum ilaçlarımı raporlu alamadım raporsuz ES güvencesiyle aldıklarım bunlar. gerçi ES'nın hiçbir faydası olmadı. Rapor, hizmet yılım ve tek aşılama yapıldığı için alınamıyordu.
Gün gün ne aşamalardan geçtiğimi yazmak istiyorum. Hep merak ederdim hazırlığı nasıl neler yapmam gerektiği falan.. şimdi kendi başıma geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Allah yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin herkese..Dua ile..

Hayırlı olsun cnm eğer tedavimiz ilerlerse aynı dönem sayılırız😊

E2 ( ESTRAD?OL ) 51,46
TSH 1,57
FSH 5,86
LH 7,09
PROGESTERON 0,465
PROLAKTİN 9,04

tedavin hayirli olsun cnm.. insallah guzel haberin gelir..
doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun cnm
benimde yarin yumurta toplamam var bizdede erkek infertilitesi var sperm sayisi az..

Arkadaşlar şu an kromozom analizinin sonucunu bekliyorum sonuç bir haftaya kadar çıkacak ve bizde büyük ihtimalle Mayıs ayında tedavimizi olacağız mayısta haziranda tüp bebek yaptırcak arkadaşlar hep birlikte motive olalım sonuçlarımızı yazalım :16::16::16::16:

Listemizde böyle:nazar::16::49:
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]Bat(tedaviye başlangıç)[/td]
[td]Transfer günü[/td]
[td]Sonuç:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Canim yaa kromozom tahlili filan istedi doktor bizden de ne kadar zamanda cikiyor sonuçlar çok endiseliyim yani

Back