2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşım neden dış gebelik ihtimali var dedin ki? 10. Gün ve 12. Gün arasında iki katı olmuş ama.

Artışlar 2 kat olmaliymis.12. Gun% 57, 14.gun% 72 artti.artislar % 65 i gecmeliymis. Simdilik yırtık gibi gözüküyor. Yarin 1000 in uzerine cikmaliymis oda 17.gun oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş da 1000i geçer canım. Yaz yarın ne olduğunu?

Hepinize günaydın listeyi pc den yapmak gerekiyor biricikleri göbüşünde olan annelerim nasılsınız bende vakit geçmiyor bugüneşimi çıkarabilirsem azcık hava alayım diyorum malum bişey olacak diye aklı gidiyor yumurtaları toplanacak olan toplanan kardeşlerim sizin şu halinizde vakit yine geçiyor inşallah hayırlısı ile transferinizide olup biz transferliler kervanına katılırsınız mis kokulu bebişlerimize kavuşuyoruz Allahın izniyle

İnş da 1000i geçer canım. Yaz yarın ne olduğunu?

Kananam oldu para buyuklugu kadar.hemen dr u aradim 100luk progesteron ignesi oldum 3 gun yapılacakmış acile gitmisken betahcg de baktırdım. Bekliyorum sonucu kanamasi olan arkadaslar tarif edermi kafayı yiycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş sorun çıkmaz tatlım dua et ve edelim. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Bende 30 mayista 2. bebegim icin tekrar tup bebek tedavisine basliyorum... kismet olursa temmuzun ilk haftasi transferim yapilacak...
Rabbim yuzumuzu guldursun ,emeklerimiz bosa cikmasin insallah...
30 yas ve uzeri kimler var burda?

Canim bende otuz yasindayim :)) allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin sizinkinide inşallah :)

Normal meni den Sperm alındı.

Arkadaşlar Ankara da yaptıran-yaptıracak olan var mı bizimki erkek faktörü bande ona uygun yer araştırıyorum.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

LOKAL OLMAYACAKTI YANLIS YAZMISIM genel anestezi olmustum.dünde transferım yapıldı:)heyecanlı bekelyıs basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…