• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sağol canım çok teşekkürler. Tamam koca bi sepet alayım da doldurayım :)) ben de merakımızdan yapıyoruz sanıyorum 3. 4. Testleri. Allah yardım etsin bize. Test aşamasını telaş etmiyorum da opu gerdi beni. Bi dahaki aya kalmaz inşallah transfer.

Inşallah kalmaz birazda sana bağlı opu dan sonra kendine çok dikkat etmelisin doktorun mutlaka soyleyecektir ama dr söylediği halde ihmal eden çok insan var kesinlikle bol bol su iç aaşırı tuzlu yeme ama altini çiziyorum bol bol su iç benim opum cok ağır geçmişti beni bol su kurtardı yoksa karnimm sisip ödem toplayabilirdi dr um da söyledi kendine güzel bakmissin eğer su toplasaydin transfer yapmayacaktim dedi hakkinda hayirlisi hadi bakalim :21:

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: 26 mayıs

Canım arkadaşım ben ankarada yaptıran bşrilerini arıyorum bildiğin var mı b,risi hüseyin nickli biymiş ama ben nasıl ulasıtım ki ?

Günaydın dumadumacımm o zaman ben bu işe bi el atayım;)

geçmiş olsun canımm korkma yerleşmedir;)
progesteronu siz kanama olunca mı kullanıyorsunuz?
ben her gün popişten yiyorum ya. mosmor heryeri. 100 lük benimki

mrb hüseyin nickli bi arkadaş vardı o da ankara canım.

bebişler seninle şuan öylemiiii? hadi hayırlarla sonuçlandır yarabbimmmm... kaç tane koyuldu?

kuzucum bugün 2. günün daha. 23 ünü saymıyoruz normalde;) transfer günü 0, ertesi gün1. gün diye devam ediyor;)
rabbim hayırlarla sonuçlandırır inşallahhhhh

:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu:D
ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün:36:

flufem canım sen 8. gün yaptın 200 çıktı.
ben 8. gün yaptım 3.41 çıktı.
seninki 5. gün transferiydi
benimki 2. gün
seninki ikiz, benimki 1 tanecik bile olsa vardır dimi?
aradaki sayılar uçurum...:44:

Tebrik ederimmmmmmmm.. iki kuzucuk geliyooooooooooo:52: rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

İlgilendiğin için çok teşekkürler.Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı; başımıza gelenleri de gönlümüze razi eylesin.

Hoşgeldin aramıza ayni gün transfer olmuşuz benimde bugün 3.günüm inşallah güzel hayırlı haberler alırız hakkimizda hayırlısı olsun.. bana dr 3 haziranda yapalim kan testini dedi..
şekerim nasıl 3. gün oluyor yaa ben mi yanlış sayıyoruum:)
bugün 2. gününüzzz:27:
Canım arkadaşım ben ankarada yaptıran bşrilerini arıyorum bildiğin var mı b,risi hüseyin nickli biymiş ama ben nasıl ulasıtım ki ?
buraya gelir normalde ama. bizim yardımcı olabileceğimiz bişey varsa seve seve..
ben aşılamamı ZTB de yaptırmıştım mesela.
araştırma olduğundan aşırı kalabalık. bi girdiğin doktoru bida göremeyebiliyosun. imkanın varsa özele git derim.
İlgilendiğin için çok teşekkürler.Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı; başımıza gelenleri de gönlümüze razi eylesin.

rica ederim canım.. aminn.. hayırsızsa bile hayırlıya çevirsin nasip etsin rabbim:31:

kızlar alt tarafına bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor şuan :( normal mi? transferin 3, günü.
hepimiz yaşadık ve sancı şekil değiştirerek 9 ay senle olacak alış bence...:1:
Günaydın dumadumacımm o zaman ben bu işe bi el atayım;
geçmiş olsun canımm korkma yerleşmedir;)
progesteronu siz kanama olunca mı kullanıyorsunuz?
ben her gün popişten yiyorum ya. mosmor heryeri. 100 lük benimki
mrb hüseyin nickli bi arkadaş vardı o da ankara canım.
bebişler seninle şuan öylemiiii? hadi hayırlarla sonuçlandır yarabbimmmm... kaç tane koyuldu?
kuzucum bugün 2. günün daha. 23 ünü saymıyoruz normalde;) transfer günü 0, ertesi gün1. gün diye devam ediyor;)
rabbim hayırlarla sonuçlandırır inşallahhhhh
:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu:D
ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün:36:
flufem canım sen 8. gün yaptın 200 çıktı.
ben 8. gün yaptım 3.41 çıktı.
seninki 5. gün transferiydi
benimki 2. gün
seninki ikiz, benimki 1 tanecik bile olsa vardır dimi?
aradaki sayılar uçurum...:44:
Tebrik ederimmmmmmmm.. iki kuzucuk geliyooooooooooo:52: rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
canımmm benm çok saol..
değerlere hiçcçç takılma...senin değerin 0 da çıkabilirdi.ama var kanda hormon..inşaallah katlana katlana gidecek ben inanıyorum...
ol emrine çok muhtacız rabbim...KÜN FE YEKUN...
allah güzel gönlüne göre versin.merakla bekliyorum:18::18::18::18:

buraya gelir normalde ama. bizim yardımcı olabileceğimiz bişey varsa seve seve..
ben aşılamamı ZTB de yaptırmıştım mesela.
araştırma olduğundan aşırı kalabalık. bi girdiğin doktoru bida göremeyebiliyosun. imkanın varsa özele git derim.

rica ederim canım.. aminn.. hayırsızsa bile hayırlıya çevirsin nasip etsin rabbim:31:

Zaten devlette hakkım kalmadı mecburen özele gideceğim ama erkek faktöründe iyi olan İMSI yapan biryer arastırıyorum Ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama bir ay sonra tatilim başlıyor.Bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum.

Hoşgeldin aramıza ayni gün transfer olmuşuz benimde bugün 3.günüm inşallah güzel hayırlı haberler alırız hakkimizda hayırlısı olsun.. bana dr 3 haziranda yapalim kan testini dedi..

Saol canm hoşbulduk :) insallah hakkimizda hayirlisi olur bizde kavuşuruz artik bebişlerimize. Kaç tane transfer edildi sana

hepimiz yaşadık ve sancı şekil değiştirerek 9 ay senle olacak alış bence...:1:

canımmm benm çok saol..
değerlere hiçcçç takılma...senin değerin 0 da çıkabilirdi.ama var kanda hormon..inşaallah katlana katlana gidecek ben inanıyorum...
ol emrine çok muhtacız rabbim...KÜN FE YEKUN...
allah güzel gönlüne göre versin.merakla bekliyorum:18::18::18::18:

biraz yazılanları okuyunca moralim bozuldu ama bugün gidip netleştircem inşallah bebeğim:) tam 1 saat sonra hastanede olurum. 1. buçuk saat sonra da hamilemiyim değilmiyim görcez hayırlısıyla.
başın dönüyormu canım senin? hafif böyle bulanıklık hani gibi sarhoşluk hali gibi falan. yani bi değişiklik varmı?

Zaten devlette hakkım kalmadı mecburen özele gideceğim ama erkek faktöründe iyi olan İMSI yapan biryer arastırıyorum Ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama bir ay sonra tatilim başlıyor.Bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum.

sende öğretmensin sanırım. çok fazla meslektaşın var canım burda;)
benim çok fazla bilgim yok ama umarım yardımcı olan bi arkadaş çıkar:31::54:

biraz yazılanları okuyunca moralim bozuldu ama bugün gidip netleştircem inşallah bebeğim:) tam 1 saat sonra hastanede olurum. 1. buçuk saat sonra da hamilemiyim değilmiyim görcez hayırlısıyla.
başın dönüyormu canım senin? hafif böyle bulanıklık hani gibi sarhoşluk hali gibi falan. yani bi değişiklik varmı?

ayyy çok heyecanlı...güzel bir haberlce gelmeni cçok istiyorum.inşaallah..
benm transferden sonra 7.8.gün başladı o hall.sürekli uyku hali ve mide bulantısı...ama ilk belirti bende kokulara hassasiyetti..herşey iğrenç kokuyor...
biryerlerde okumuştum..kadının birisi eşinden tiksinmiş diye çok gülmüştüm vee şuan eşimi öpemiyorum:17::17::17::17:tabii aşkımın durumdan haberi yok..sakın sizde gülmeyin kızlar..:37::17:

:

Canimm bende öyle düşünüyordum yani transferin yapıldığı günü 0 ertesi günü 1.gun olarak hesapliyordum ama doktorum israrla transferin yapıldığı günü 1.gun olarak hesapladi hatta kan tahlil gününü ben 4 haziran hesapladim o israrla 3haziran hesapladi ufak bi polemik yaşadık Allahtan çok tatlı kiramadim tmm dedim bende canima minnet buldum şimdiden meraklardayim zati :))

ayyy çok heyecanlı...güzel bir haberlce gelmeni cçok istiyorum.inşaallah..
benm transferden sonra 7.8.gün başladı o hall.sürekli uyku hali ve mide bulantısı...ama ilk belirti bende kokulara hassasiyetti..herşey iğrenç kokuyor...
biryerlerde okumuştum..kadının birisi eşinden tiksinmiş diye çok gülmüştüm vee şuan eşimi öpemiyorum:17::17::17::17:tabii aşkımın durumdan haberi yok..sakın sizde gülmeyin kızlar..:37::17:
aminnn canım bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine güzel haberlerle gelirim inşallah..
bende tanıyorum öyle birini. en yakınımız:)
eşiyle yatakları ayırmışlardı:D gül gül ölüyorduk. eşime anlatmıştım öyle şeymi olur ya diyip kızmıştı:D inşallah başımıza gelmez:P

Canimm bende öyle düşünüyordum yani transferin yapıldığı günü 0 ertesi günü 1.gun olarak hesapliyordum ama doktorum israrla transferin yapıldığı günü 1.gun olarak hesapladi hatta kan tahlil gününü ben 4 haziran hesapladim o israrla 3haziran hesapladi ufak bi polemik yaşadık Allahtan çok tatlı kiramadim tmm dedim bende canima minnet buldum şimdiden meraklardayim zati :))

doktor dediyseeeeeee yapcak bişey yok:51:
normalde öyle hesaplanmıyor ya bende şaşırdım. sen onun dediğini yap boşver:34:

Ben 2 tane istedim canim.insallah ikiside sıkıca tutunur bana .seninkide hayirli olsun.

Ben doktoruma biraktim oda bir tane uygun gördü canim bende zorlamadim hakkimizda hayırlısı inşallah senin minikler benim de minigim tutunmustur sen daha cok merak ediyorsundur iki tane olduğu için hayirli olsun canım

Inşallah kalmaz birazda sana bağlı opu dan sonra kendine çok dikkat etmelisin doktorun mutlaka soyleyecektir ama dr söylediği halde ihmal eden çok insan var kesinlikle bol bol su iç aaşırı tuzlu yeme ama altini çiziyorum bol bol su iç benim opum cok ağır geçmişti beni bol su kurtardı yoksa karnimm sisip ödem toplayabilirdi dr um da söyledi kendine güzel bakmissin eğer su toplasaydin transfer yapmayacaktim dedi hakkinda hayirlisi hadi bakalim :21:

Ooo konu suysa tam yerine geldiniz günde 3-4 litre içiyorum ben. :) iyi ki içmişsin sen de. Hayırlısı canım sağol tavsiyelerin ilgin için.

Popodan kanama olunca 100 luk 3 gun.simdiden yuruyemiyorum. 16. Gun beta degerim 683

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sadece 3 gün mü vuracaklarmış?
progesteron muadili bi ilaç kullanıyormusunuz iğne dışında?
ben doğum olana kadar iğne vurulacakmışım. 3 günde yürüyememişsiniz benim 12 gün olmak üzere. bazen dayanılmaz oluyor ama yavrularımı düşününce vız geliyor.. kollarımın halinin fotoğrafını paylaşayım size de bi görün.. içler acısı yemin ederim.. :50:

Back
X