Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işim bu o yüzden
Başınız sağ olsun canım. üzüldüm..Edelim canım çok dua edelim.. rabbim o mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul etsin dualarımızı. ben 15 tane yasin okudum bugün. yarın 41 e tamamlarım.bende çook öpüyorum seni..aynen canımmmm iyi geliyoruz valla bende 41 yasin okuyorum ve namazlarımda senin için de dua ediyorum. rabbim senin de duanı benimd e duamı kabul etsin. hepimizin kabul etsin canımmm...
ayyyyyyyyy clexane dediğinde bile tüylerim diken diken oluyor.
allahım nasıl bi sızıdır o kolumu koparıyolar sanki yaa... bide doğuma kadar kullancakmışıızzzz:18:
Allah senden razı olsun canım benim. Şimdi eşimin ananesinin vefat haberini aldık çok üzüldüm. Rabbim hem veren hem alan kurban olduğum.... Yarın da kandil birbirimize dua edelim arkadaşım. Çok öpüyorum seni...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun tedaviniz . rabbim hayırlı haberlerle yüzünüzü güldürsün inşallah..Bende 30 mayista 2. bebegim icin tekrar tup bebek tedavisine basliyorum... kismet olursa temmuzun ilk haftasi transferim yapilacak...
Rabbim yuzumuzu guldursun ,emeklerimiz bosa cikmasin insallah...
30 yas ve uzeri kimler var burda?
ben 30 a yaklaştım artık 28 yaşındayım.
ahh keşke şekerim ya:) üşengecin çocuğu olmaz derler, liste yapamadığımızdan belliymişKızlar bir allahin kulu liste yapsa hangi hangi merkezde hangi gün kaç haftalik yaşlar v.s. daha bilgi verici olmaz mı
şaka bi yana ben yapayım bari zaman geçsin hem:)) ama şimdi üşendim![]()
Başınız sağ olsun canım. üzüldüm..Edelim canım çok dua edelim.. rabbim o mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul etsin dualarımızı. ben 15 tane yasin okudum bugün. yarın 41 e tamamlarım.bende çook öpüyorum seni..
hayırlı olsun tedaviniz . rabbim hayırlı haberlerle yüzünüzü güldürsün inşallah..
ben 30 a yaklaştım artık 28 yaşındayım.
ahh keşke şekerim ya:) üşengecin çocuğu olmaz derler, liste yapamadığımızdan belliymiş
şaka bi yana ben yapayım bari zaman geçsin hem:)) ama şimdi üşendim![]()
yap canım yap.. bizdede usengec in oğlu olmaz derler :) hem ben tam işte şu kişi şurda yaşıyor şurda yaptirmis şu sorunu car diyorum sonra o arkadaşın nikini unutuyorum.. sonra kimin kim olduğunu karıştırıyorum... Liste olursa hem akılda kalır ya usengec hatunlar :)
yap canım yap.. bizdede usengec in oğlu olmaz derler :) hem ben tam işte şu kişi şurda yaşıyor şurda yaptirmis şu sorunu car diyorum sonra o arkadaşın nikini unutuyorum.. sonra kimin kim olduğunu karıştırıyorum... Liste olursa hem akılda kalır ya usengec hatunlar :)
hahahaaa tamam canım. yarın bi kağıt kalem alıp geçmişe dönüp toparlıyayım herkesi. aslında bi listemiz vardı ama sadece transfer tarihi ve sonuç yazıyordu. daha kapsamlı bişi hazırlayalım diyosun sen![]()
hahahaaa tamam canım. yarın bi kağıt kalem alıp geçmişe dönüp toparlıyayım herkesi. aslında bi listemiz vardı ama sadece transfer tarihi ve sonuç yazıyordu. daha kapsamlı bişi hazırlayalım diyosun sen![]()
sencede iyi olmazmı aklım defter değil unutuyorum... sen bu arada brklemedesin onu biliyorum... bekle canim bekle sabır inşallah olur bu mübarek gecede şimdi sanada dua ettim
sencede iyi olmazmı aklım defter değil unutuyorum... sen bu arada brklemedesin onu biliyorum... bekle canim bekle sabır inşallah olur bu mübarek gecede şimdi sanada dua ettim
çook haklısın songülcüm. ben burda bikaç kişinin haricinde çok fazla kişiyi aklımda tutamıyorum. hatta aklıma geliyordu i kağıda yazayım ayıp oluyo her defasında sormak falan diyodum. bi liste yapalım burda paylaşalım. yarın başlıyorum.. desteklerinizi bekliyorum
evet canım ben beklemedeyim. 13 mayısta saat 16:30 da yapıldı transfer. pazartesi kesin sonucumu alcam.
4. gün 2.34(ovitrellenin etkisi)
5. gün 1.64(ilaçların etkisi bitti)
8. gün 3.41( hamilelik var gibi denildi doktorum tarafından)
pazartesi 12. gün ne olacak sonuç beklemedeyim:)
allah razı olsun duaların seni de bulsun. benim dualarımla sizlere, sizlerin dualarıyla bana rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah![]()
Arkadaşım neden dış gebelik ihtimali var dedin ki? 10. Gün ve 12. Gün arasında iki katı olmuş ama.
Artışlar 2 kat olmaliymis.12. Gun% 57, 14.gun% 72 artti.artislar % 65 i gecmeliymis. Simdilik yırtık gibi gözüküyor. Yarin 1000 in uzerine cikmaliymis oda 17.gun oluyor
O listeyi ben yaptım ama devamını getiremedim bilgisayar bozuldu eşimin tabletinden giriyorum ama liste yapmak böyle çok zor mause ile daha kolAy oluyordu hepiniz haklısınız ama aksilik işte pc denn giriyorsanız liste yapabilen birisi yapsın sonra alıntı ile sürekli güncelleriz yada tabletten ben bi daha deneyeyim :26::26:
İnş da 1000i geçer canım. Yaz yarın ne olduğunu?
Kananam oldu para buyuklugu kadar.hemen dr u aradim 100luk progesteron ignesi oldum 3 gun yapılacakmış acile gitmisken betahcg de baktırdım. Bekliyorum sonucu kanamasi olan arkadaslar tarif edermi kafayı yiycem
Bende 30 mayista 2. bebegim icin tekrar tup bebek tedavisine basliyorum... kismet olursa temmuzun ilk haftasi transferim yapilacak...
Rabbim yuzumuzu guldursun ,emeklerimiz bosa cikmasin insallah...
30 yas ve uzeri kimler var burda?
hareket ve Morfolojisi kötü değil normal meniden mi sperm aldılar yoksa Tese yöntemiyle yumurtalıklarindan mi alındı sperm... bizden önce sperm örneği istedi eğer canlı bulamazsa ameliyatla yumurtaliklardan alacaklarmis ... o merkezi duydum iyi bir yer inşallah bu sefer olur canım.. bende istanbul Hisar hastanesi
Uyandığımda demişşin seni komple uyutular mı yani . Lokal anestezi bölgesel uyuşturma degilmi .
Heyecan olmaz mı ya Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin . Ben ayın 6 sında iğnelere başlıycam . Zaman geçmiyor sanki :) Allah'tan burasıı varda biraz rahatlıyorum
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
LOKAL OLMAYACAKTI YANLIS YAZMISIM genel anestezi olmustum.dünde transferım yapıldı:)heyecanlı bekelyıs basladı
Arkadaşlar Ankara da yaptıran-yaptıracak olan var mı bizimki erkek faktörü bande ona uygun yer araştırıyorum.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.