2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
@cuteheart
Gecmis olsuuun..
Caresizlik cok kotu..Cok yiprandin..
Emzirdigin surece diye dusunursek emdigi surece almayacak misin ilac? Yani cok uzun zamanda olabilir?
insallah gerek kalmaz diyecegim ama oldukca uzun surdu zaten
 
Gecmis olsun kizlar. Hastalik gercekten bize luks. Cocuklar hasta olunca kotu ama biz hasta olunca daha da kotu sanki. Babalar idare edemiyorlar malesef :/
@cuteheart dil sismesi demissin canim dikkat et lutfen.
saol cnm. Elimden gelen özeni gosteriyorum cnm. Allaha emanet yasiyrum resmen. Acile basvur demekten baska birsey bilmiyor dr.lar ne yazikki.

@cuteheart
Gecmis olsuuun..
Caresizlik cok kotu..Cok yiprandin..
Emzirdigin surece diye dusunursek emdigi surece almayacak misin ilac? Yani cok uzun zamanda olabilir?
insallah gerek kalmaz diyecegim ama oldukca uzun surdu zaten
Saol cnm. Uzun bir sure. Zaten baya da oldu cnm. Mecbur 15 gun ilac aliyrm. 5-7gun ara veriyrm. O sirada hastalik alevleniyor. Tekrar ilaca basliyorum. Kısır dongu anlayacagin. Suan sut kesmemi hicbir dr.da istemedi. Bu sekilde idare et dediler. Tamam dedim ben de.
 
Çok güzel görünüyor nasıl yaptın ne kadar süt kullandın söyleyebilir misin ben de yapayım
Cnm.
1 bardak sutu (AOÇnin gunljk sutu. Dr guvenle bebege yogurt icin kullanabilirsin demis arkadasima) mayalamak icin isittim. Sonra kavanoza aldim ve icine 15 tane çiğ nohut attim. Agzini kapadim. Sardim ve tam 24 saat kalorifer peteginin uzerinde ellemeden beklettim.
24 saat sonra acinca ustte bal petegi gibi maya, altta su olusmus. Peynir alti suyu deriz. Ondan olusmus. Hatta kavonozu acinca kokusu eksi peynir gibiydi. Tattim ama tadi yok. Nette de oyle diyr. Suzdum. Suzgecte kalan maya. Yaklasik 2.5 tatli kasigi.
Yine 1 bardak sut isittim. Bu mayayi (ben hepsini kullandim deneme amacli. Sanirim 1 kasikta yeterli olurmus) yavas yavas alistirarak ezdim ve sutun hepsine ekledim..yine agzini kapadim. Sardim sarmaladim. Kaloriferin uzerine koydum. 4 saat bekledi. Yine altta biraz su olustu ama ustu yogurt oldu. Gece dolaba koydum sabah actim. Bu kez de tadi peynir+yogurt karisimi. Eksimsi.
Simdi de bundan 1 tatli kasigi alip 1 cay bardagi sutle yogurt yapayim diyrm. Bu sekilde 6-7 kez yapinca tam yogurt oluyormus.
 
çok sağol ben de yapayım bugün oğluşuma ama normal inek sütüyle yapıcam sağıp satan bir yer var, sağlıklı olur mu acaba
 
Oferta,mestcan,skyacar cevaplariniz icin tesekkurr.bu arada hosbulduksaglik ocagindaki doktoru 3 gun yapamazsa bi sekilde yaptir demisti.yaptigindada kakasi sivi oluyor.ama baslangici hafif kati.pazartesi randevumuz var bakalim ne diyecek doktor.
 
canim simdi cok.guzel oyuncaklar var utu masasu vileda seti elektrikli supurge onlardan alablrsn sen utu yaparkn oglunda yannda yapsin sen katlarkn ver ona o da katlasn hem oyun saatinde toparlams olursun hemde oglusuna orbk egtci oyunkar oynmis olursun ben ins dusunuyrm braz buyusunlerde o setlerden alcm oturdugu yerdn tv izleyecegine hem ogrensn hem oynasin

gizemli_1105 Bizde 22 sinde 5 aylık olduk canım. Mecburen aldım dedigim gibi. Kucakta taşınmıyor ki sen de rahatsizsin belinden.
aramzda 8 gun varmis bnde dusunuyrn canim ayaklaenin uzetbe bastrnya basladim koltuk altndan tutunca adnda atyr 1 hafta alistraymda ayakta durnya alcm ins

hala ugrasyrm vermk icin ama kizim cok inatci canim :)

tsk ederm canm zatn 6. Aya 1 ay kaldi braz daha elmzdekikerke idare edelim
 
@cuteheart muhteşem anne meleğin için bu kadar uğraşırken birak ortalık dağınık kalsın. Maya tarifi için çok teşekkürler.bende deneyeceğim.
 
E eylulnisa sadece anne sütü aliyorsa 10 12 gune kadar normal sayıyor doktorlar. Kemal de 2. Aydan sonra 5 günde bir yapmaya başladı ve daha on gündür hergün yapıyor bir kere sadece. arada 2 gunde bir yaptığı da oluyor .Endiselenmeni anlıyorum ama biraz sabırlı davranmak gerekiyor.
 
M mucizemmm Pastorize sütten maya iyi olsa bile akışkan bir kıvam oluyor pek tutmuyor.Ben de Istanbul da yaptigimda tutturamadim hic :) Bir de yoğurt mayalanirken 4 saatten uzun beklememeli diye biliyorum. Isı ayarı da çok önemli. Çok sıcak süt mayalanmiyor.
 
surekli deniyorum ama sutte hicbir degisiklik yok saf inek sutu bulmam gerekiyor sanirim
 
Oferta,mestcan,skyacar cevaplariniz icin tesekkurr.bu arada hosbulduksaglik ocagindaki doktoru 3 gun yapamazsa bi sekilde yaptir demisti.yaptigindada kakasi sivi oluyor.ama baslangici hafif kati.pazartesi randevumuz var bakalim ne diyecek doktor.
Oğlumunda 2 haftadır kakası başta katı oluyor sonra sıvı, yapınca zorlanıyor kontrolden sonra doktorun ne dediğini söyler misin canım fitil 1 kere verdim alıştırmak istemiyorum durumuzu aynı senle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…