- 26 Mart 2013
- 600
- 72
En tembeliniz ben çıktım sanırım :26:bugün bende paketledim sırf kargoda özel kutu olmadıgı için yollamadım yarın gelecek dediler inşallah gelirde yarın yollarım kurbanıma hediyelerini,birde bugün pakeledigim herşeyi didik didik karıştırdılar yaürün yolluyprdum hoş görüyordum ama hediye paketlerini açmaları canımı sıktı
Ne olur kurbanım kusuruma bakmasın (hoş ya ben görmüyorum yada kaçırıyorum)yakın zamanda bu sayfada göremedim kendisini ;(
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım,çalıştıgım için sabah 8 akşam 8 çok zor oldu bana,yinede hallettim birde begenirse yorgunlugum ve mutsuzlugum gidecek inşallah
Resimleri çektim bende yarın paylaşıcam sizlerle,şimdilik sadece kendi yaptıgım çam sakızı çoban armaganı hediyemin resmini paylaşayım,hoş kendisi çoook daha güzel şeyler yapıyor maşallahipucuda vermiş oldum böylelikle
Başka başka şeylerde aldım ama onlarda süpriz olsun
canım yaa niye öyle karıştırmışlar paketleri sinir oldum bende verirken sordular ne var içinde diye hediyelik ıvır zıvır dedim ses etmediler valla olay çıkartırdım açtırsalardı emek emek yaptığım paketleri ama sıkma canını bi keresinde benimkini de açtırmışlardı ptt kargoda kargocunun cinsliği canım üzülme ayrıca yaptığın kolyeler de çok güzel eline sağlık kurbanında güle güle kullansın kim acaba ben de merak ettim şindi
Son düzenleme: