2014 ikiz anneleri

cnm sen adet tarihine göre olan tarihi vermişsin ben drumun söylediği tarihi verince senin önüne geçtim :)
seninde 40. haftayıı yazalım canım
canım ellerine sağlık. hepimize hayırlı uğurlu olsun tablomuz
biri erkek diğeri meçhul

amin kuzaycim
kızlar listeyi tamamlayıp durudenizderya'ya özel mesaj atarım,ilk sayfaya koyar...akşama hepsini güncellerim şekerler.yarım saat içinde tekrar düzenleme yaptırmıyor netim de gelip gidiyor sinir oldummmmmmmm
bakalım ilk kim doğurucak sanırım durudenizderya veya orkide2...hayırlısı ile

Dünyanın en güzel ve özel ikiz anne adayları....:) 4 aylık Pasalarim yanimdayken yaziyorum bu msji.mesajı yazmamim sebebi
Ben 4 ay öncesine kadar boyle bi msji okumak isterdim.bütün ikiz annelerine sürekli sorular sorardim
Ve içimden hep dedim ki ikizlerim dogdugunda bende anne adaylarına yazicam. Bilgi vericem derdim. Baştan itibaren tek bakıyorum
Sakin nasıl bakicam diye endişelenmeyin. Simdiden hazırlayın kendinizi veba bu bebeklere bakabilirim deyin. Kimse sizden iyi bakamaz
Evet zorlukları var ama siz bebeklerinizi tanidikca onların ne istedigini ogtendikce bi sknt kalmıyor. 36 haftaya yeni grmistik ki dogdular pasalar
2, 5 kilo doğdu ikiside kuvezde hiç kalmadi. Sakin korkmayın erken doğum olsa bile beslenmeniz ve bebek gelişimi iyise bi sknt olmick.
Karniniz şekilden şekile girecek. Bebekler bi o tarafa bi butatafa gezicekler :d
Ayaklarınız sisebbilir Bnm hep şişiyor du. Tuzlu suya sokardim şiş kalmazdi. Doğum çantanız hep hazr olsun. Bebeğinizin giyceg kıyafetleri sabun tozuyla güzelce ykayin. Bol ça yandan citcitli badi alın. Çünkü bebekler baştan gecirilmeyi sevmiyorlar tulum almayin bnce sizede zor olur bez degistirirken ağız mendili.ıslak mendil. Bir numara bez. Kendiniz icin de bi çanta hazırlayın tarak pijama takimi 2 tane veya daha fazla. Çorap mendil terlik. Alın. Ziyaret saatinde yakinlriniz gelicek mutlaka. Biraz makyaj göz kalemi. Varis çorabı. Simdilik aklıma gelenler bunlar.sormak isteginiz bişey olursa seve seve cvp atarim. Sancisiz agrisiz saglikli güzel günler sizin ve Bebeklerimizn olsun.

cok teşekkürler canım bilgi için ne güzel masallah allah bağışlasın inşallah biz de o günlere geliriz

Hoşgeldin gzl ve özel anneçok gzl şeyler yazmışsın herkes çok sevincek bize bunları yazmana:)inan o kadar ihtiyacımız varki tecrübeli kişilere..her hareketten korkuyoruz normLmi bu diyoruz kendi kendimize...çoğumuzun ilk gebeliği...iyiki yazdın

Güzel olmuş eline sağlık bence de ilk sayfada olmalı ama sürekli güncelleme gerekir o yüzden tabloyu arada değitirmek lazım yeni gelen arkadaşlar da oluyo canım benim bilgilerimi de ekleyebilirsin cinsiyetleri belli değil dah minnakların
hesaplara göre Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 12-05-2014 HATAY yaş 33

Canım okadarda degil ya herşeyi fazlası zarar dedigin gibi arada yemenden ne olabilirki okadar fazlada takılmamak lazım ama ben doktorun söyledigini söyledim beni uyardı bende yazdım bilmeyenler olabilir die.

selam listeye benide ekleyin

istanbul yaş 25 /24 mayıs cinsiyetleri hakkında fikir sahibi değiliz daha:):)

Hayırlı akşamlar arkadaşlar dün testimiz yapıldı yine yüksek çıktı şekerim...diyete başladık...Allah yardımcımız olsun...

Listemiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımızaalalım inşallah...
Benim tahmini doğum tarihim 6 şubat ama dr 1–10 ocak alırım dedi rabbim o güzel günleri nasip etsin hepimize...

cok geçmiş olsun umarım diyetle yoluna girer şekeriniz

oyy oyy ne yakismistirr annelikk cok tesekurlerrr arkadasim yazdiklarin icin ozelliklede yandan cit citli tulumlar cok iyi oldu soyledinn..

Bende ayni korkular icindeyim o yuzden biraz daha buyusunler oyle alayim diye dusunuyorum ihtiyaclarini ama bi taraftanda ya erken gelirlerse diye de endise etmiyor degilim
besik arastirmasina girdim ama tabi simdiden en azindan kafamda biseyler otursun ki zamani geldiginde hemen gidip alalim ama ben ilk etapta bir tane besik almayi dusunuyorum besiklerinde yatmayabilirlermis alisirlarsa digerine de aliriz hemencecik bi tane
Bende bende 29mart 2014 yas 29 ve istanbul

Maasallah subhanallah ne mutlu sana bebislerin artik yaninda insallah bizlerde bu duygulari yasariz tavsiyelerinize her daim ihtiyacimiz var yardimlarinizi esirgemeyin bizlerden

Gecmis olsun canim diyetle cozersiniz Allahimin izniyle

26 yaşındayım
tahmini dogum tarihimizde 12.05.2014
Ben telden giriyorum o yüzden hersey görünmüyo belki yazmissindir ama ben göremediğim için hatırlatayım dedim

iyi geceler anneler bugün randevumuz vardı dr kızımda bir anormallik olduğunu söyledi kesin değil belki duruşundan olabilirmiş moralimiz çok bozuldu yarın için başka bir dr daha gidicem dualarınızı bekliyorumm

oyy oyy ne yakismistirr annelikk cok tesekurlerrr arkadasim yazdiklarin icin ozelliklede yandan cit citli tulumlar cok iyi oldu soyledinn..

Ben küçük annelerdenim yirmi yasimdayim. Bebeklerimle birlikte buyucez bakalım. Ama sanki senelerdir anneymisim gibi geliyor.
Pasalarim doğduğundan beri bambaşka bi dünyam oldu. Annelik herkse yakisiyo. Eminim sizlerde çok yakisicak. Bide şimdiden külotlu çorap da alın en küçüklerin den. Havalar da soğuyor ihtiyaç listenize bununda ekleyin derim. Ve özellikle ağız mendilini bol bol alın ikinci aydan itibaren sürekli bi kusma dönemi geciriyolar. Yumuşak tulbent lerde çok ise yariyo. Aklinizda bulunsun. Bide ufak sıcak su torbalarından alın bebekleriniz gazlı oldug zamanlarda ayaklarina koyduğunuz zaman çok rahat çıkarıyor. Gaz çok büyük problem şimdiden belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…