- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.941
seninde 40. haftayıı yazalım canımcnm sen adet tarihine göre olan tarihi vermişsin ben drumun söylediği tarihi verince senin önüne geçtim :)
canım ellerine sağlık. hepimize hayırlı uğurlu olsun tablomuz
biri erkek diğeri meçhul
cok teşekkürler canım bilgi için ne güzel masallah allah bağışlasın inşallah biz de o günlere gelirizDünyanın en güzel ve özel ikiz anne adayları....:) 4 aylık Pasalarim yanimdayken yaziyorum bu msji.mesajı yazmamim sebebi
Ben 4 ay öncesine kadar boyle bi msji okumak isterdim.bütün ikiz annelerine sürekli sorular sorardim
Ve içimden hep dedim ki ikizlerim dogdugunda bende anne adaylarına yazicam. Bilgi vericem derdim. Baştan itibaren tek bakıyorum
Sakin nasıl bakicam diye endişelenmeyin. Simdiden hazırlayın kendinizi veba bu bebeklere bakabilirim deyin. Kimse sizden iyi bakamaz
Evet zorlukları var ama siz bebeklerinizi tanidikca onların ne istedigini ogtendikce bi sknt kalmıyor. 36 haftaya yeni grmistik ki dogdular pasalar
2, 5 kilo doğdu ikiside kuvezde hiç kalmadi. Sakin korkmayın erken doğum olsa bile beslenmeniz ve bebek gelişimi iyise bi sknt olmick.
Karniniz şekilden şekile girecek. Bebekler bi o tarafa bi butatafa gezicekler :d
Ayaklarınız sisebbilir Bnm hep şişiyor du. Tuzlu suya sokardim şiş kalmazdi. Doğum çantanız hep hazr olsun. Bebeğinizin giyceg kıyafetleri sabun tozuyla güzelce ykayin. Bol ça yandan citcitli badi alın. Çünkü bebekler baştan gecirilmeyi sevmiyorlar tulum almayin bnce sizede zor olur bez degistirirken ağız mendili.ıslak mendil. Bir numara bez. Kendiniz icin de bi çanta hazırlayın tarak pijama takimi 2 tane veya daha fazla. Çorap mendil terlik. Alın. Ziyaret saatinde yakinlriniz gelicek mutlaka. Biraz makyaj göz kalemi. Varis çorabı. Simdilik aklıma gelenler bunlar.sormak isteginiz bişey olursa seve seve cvp atarim. Sancisiz agrisiz saglikli güzel günler sizin ve Bebeklerimizn olsun.
Dünyanın en güzel ve özel ikiz anne adayları....:) 4 aylık Pasalarim yanimdayken yaziyorum bu msji.mesajı yazmamim sebebi
Ben 4 ay öncesine kadar boyle bi msji okumak isterdim.bütün ikiz annelerine sürekli sorular sorardim
Ve içimden hep dedim ki ikizlerim dogdugunda bende anne adaylarına yazicam. Bilgi vericem derdim. Baştan itibaren tek bakıyorum
Sakin nasıl bakicam diye endişelenmeyin. Simdiden hazırlayın kendinizi veba bu bebeklere bakabilirim deyin. Kimse sizden iyi bakamaz
Evet zorlukları var ama siz bebeklerinizi tanidikca onların ne istedigini ogtendikce bi sknt kalmıyor. 36 haftaya yeni grmistik ki dogdular pasalar
2, 5 kilo doğdu ikiside kuvezde hiç kalmadi. Sakin korkmayın erken doğum olsa bile beslenmeniz ve bebek gelişimi iyise bi sknt olmick.
Karniniz şekilden şekile girecek. Bebekler bi o tarafa bi butatafa gezicekler :d
Ayaklarınız sisebbilir Bnm hep şişiyor du. Tuzlu suya sokardim şiş kalmazdi. Doğum çantanız hep hazr olsun. Bebeğinizin giyceg kıyafetleri sabun tozuyla güzelce ykayin. Bol ça yandan citcitli badi alın. Çünkü bebekler baştan gecirilmeyi sevmiyorlar tulum almayin bnce sizede zor olur bez degistirirken ağız mendili.ıslak mendil. Bir numara bez. Kendiniz icin de bi çanta hazırlayın tarak pijama takimi 2 tane veya daha fazla. Çorap mendil terlik. Alın. Ziyaret saatinde yakinlriniz gelicek mutlaka. Biraz makyaj göz kalemi. Varis çorabı. Simdilik aklıma gelenler bunlar.sormak isteginiz bişey olursa seve seve cvp atarim. Sancisiz agrisiz saglikli güzel günler sizin ve Bebeklerimizn olsun.
cok teşekkürler canım bilgi için ne güzel masallah allah bağışlasın inşallah biz de o günlere geliriz
ÜYE ADI
YAŞADIĞI ŞEHİR
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufem
hatay
29
erkek-erkek
7 mart 2014
jelybonsdf
kırıkkale 25
erkek-erkek
15 şubat 2014 kengo
istanbul 33 kız-kız
29 ocak 2014 pııınar
asbelove
kuzey28
erkek-?
orkide2
melis2609
kocaeli 29 erkek-kız
14 şubat 2014 seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
pelinsu
erkek-erkek
Hoşgeldin gzl ve özel anneçok gzl şeyler yazmışsın herkes çok sevincek bize bunları yazmana:)inan o kadar ihtiyacımız varki tecrübeli kişilere..her hareketten korkuyoruz normLmi bu diyoruz kendi kendimize...çoğumuzun ilk gebeliği...iyiki
Rica ederim canım. Sizleri çok iyi anliyorum akliniza takilan en ufak bi soruda olsa bildigim kadariyla cevapların
Ara ara burayada uğrarım
herşeyin fazlası zarar elbette..
ama nette öyle bilgi kalabalığı var ki, canım ilk nar çektiğinde nete bi bakayım dedim;
tam yerken resmen kaşık elimden düştü
en azından arada bir tane yesek bişey olmaz yani
[/QUOTE
ÜYE ADI
YAŞADIĞI ŞEHİR
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufem
hatay
29
erkek-erkek
7 mart 2014
jelybonsdf
kırıkkale
25
erkek-erkek
15 şubat 2014
kengo
istanbul
33
kız-kız
29 ocak 2014
pııınar
asbelove
kuzey28
erkek-?
orkide2
melis2609
kocaeli
29
erkek-kız
14 şubat 2014
seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
pelinsu
erkek-erkek
bende vaaarııııım.....
İstanbul.yas 30.erkek-erkek.10 subat.2014
selam listeye benide ekleyin
istanbul yaş 25 /24 mayıs cinsiyetleri hakkında fikir sahibi değiliz daha:):)
Hayırlı akşamlar arkadaşlar dün testimiz yapıldı yine yüksek çıktı şekerim...diyete başladık...Allah yardımcımız olsun...
Listemiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımızaalalım inşallah...
Benim tahmini doğum tarihim 6 şubat ama dr 110 ocak alırım dedi rabbim o güzel günleri nasip etsin hepimize...
Dünyanın en güzel ve özel ikiz anne adayları....:) 4 aylık Pasalarim yanimdayken yaziyorum bu msji.mesajı yazmamim sebebi
Bende ayni korkular icindeyim o yuzden biraz daha buyusunler oyle alayim diye dusunuyorum ihtiyaclarini ama bi taraftanda ya erken gelirlerse diye de endise etmiyor degilimben de henüz 6 çıtçıtlı badi dışında hiçbir şey almadım :2:
onları da ilk hevesle almıştım. sonra korkular yaşayınca elim gitmedi alışverişe.
Kasım ayında yapacam inşallah tüm alışverişi.inşallah o günlere sıkıntısız erişiriz.
süt pompasını da karşı komşum verdi. onun bebeği 7 aylık oldu, ihtiyacı kalmadı.
kesinlikle sallanmalı bence. hem bebekler için güven duygusu hem anneye kolaylık.
ihtiyacın kalmadığında sabitlenebilen beşikler var.
ben onlardan tercih edecem inşallah. başka mantıklı çözüm bulamadım.
2 sallanan ahşap beşik, bi orta boy gardrop şimdilik yeterli olur bence.
bebişlerimiz 3 yaşına gelince kendi kişilikleri oluşmaya başlayınca zaten oda isteyecekler.
o zaman onların zevkine göre alırım inşallah odalarını.
Bende bende 29mart 2014 yas 29 ve istanbul
ÜYE ADI
YAŞADIĞI ŞEHİR
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufem
hatay
29
erkek-erkek
7 mart 2014
jelybonsdf
kırıkkale 25
erkek-erkek
15 şubat 2014 kengo
istanbul 33 kız-kız
29 ocak 2014 pııınar
asbelove
kuzey28
erkek-?
orkide2
melis2609
kocaeli 29 erkek-kız
14 şubat 2014 seybil
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
ayşe
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
pelinsu
erkek-erkek
Maasallah subhanallah ne mutlu sana bebislerin artik yaninda insallah bizlerde bu duygulari yasarizDünyanın en güzel ve özel ikiz anne adayları....:) 4 aylık Pasalarim yanimdayken yaziyorum bu msji.mesajı yazmamim sebebi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar dün testimiz yapıldı yine yüksek çıktı şekerim...diyete başladık...Allah yardımcımız olsun...
Listemiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımızaalalım inşallah...
Benim tahmini doğum tarihim 6 şubat ama dr 110 ocak alırım dedi rabbim o güzel günleri nasip etsin hepimize...
oyy oyy ne yakismistirr annelikk cok tesekurlerrr arkadasim yazdiklarin icin ozelliklede yandan cit citli tulumlar cok iyi oldu soyledinn..