2014 ikiz anneleri

Bende ayni korkular icindeyim o yuzden biraz daha buyusunler oyle alayim diye dusunuyorum ihtiyaclarini ama bi taraftanda ya erken gelirlerse diye de endise etmiyor degilim:KK34:
besik arastirmasina girdim ama tabi simdiden en azindan kafamda biseyler otursun ki zamani geldiginde hemen gidip alalim ama ben ilk etapta bir tane besik almayi dusunuyorum besiklerinde yatmayabilirlermis alisirlarsa digerine de aliriz hemencecik bi tane:KK34:

Bende bende 29mart 2014 yas 29 ve istanbul:KK52::KK52:

Maasallah subhanallah ne mutlu sana bebislerin artik yaninda insallah bizlerde bu duygulari yasariz:KK16: tavsiyelerinize her daim ihtiyacimiz var yardimlarinizi esirgemeyin bizlerden:KK16::KK16:

Rabbim sizlere de hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah. Ne zaman isterseniz bi sorunuz olduğunda kafanıza takilan bişey oldugunda elimden geldiği kadar yardım ederim.. çünkü o dönemleri bende yasadim. Ve sürekli birileri den bi bilgi bekliyodum. Sizlerinde en ufak aklinizdaki endiselere çare olabilirsem ne mutlu bana.

Dünyanın en güzel ve özel ikiz anne adayları....:) 4 aylık Pasalarim yanimdayken yaziyorum bu msji.mesajı yazmamim sebebi
Ben 4 ay öncesine kadar boyle bi msji okumak isterdim.bütün ikiz annelerine sürekli sorular sorardim
Ve içimden hep dedim ki ikizlerim dogdugunda bende anne adaylarına yazicam. Bilgi vericem derdim. Baştan itibaren tek bakıyorum
Sakin nasıl bakicam diye endişelenmeyin. Simdiden hazırlayın kendinizi veba bu bebeklere bakabilirim deyin. Kimse sizden iyi bakamaz
Evet zorlukları var ama siz bebeklerinizi tanidikca onların ne istedigini ogtendikce bi sknt kalmıyor. 36 haftaya yeni grmistik ki dogdular pasalar
2, 5 kilo doğdu ikiside kuvezde hiç kalmadi. Sakin korkmayın erken doğum olsa bile beslenmeniz ve bebek gelişimi iyise bi sknt olmick.
Karniniz şekilden şekile girecek. Bebekler bi o tarafa bi butatafa gezicekler :d
Ayaklarınız sisebbilir Bnm hep şişiyor du. Tuzlu suya sokardim şiş kalmazdi. Doğum çantanız hep hazr olsun. Bebeğinizin giyceg kıyafetleri sabun tozuyla güzelce ykayin. Bol ça yandan citcitli badi alın. Çünkü bebekler baştan gecirilmeyi sevmiyorlar tulum almayin bnce sizede zor olur bez degistirirken ağız mendili.ıslak mendil. Bir numara bez. Kendiniz icin de bi çanta hazırlayın tarak pijama takimi 2 tane veya daha fazla. Çorap mendil terlik. Alın. Ziyaret saatinde yakinlriniz gelicek mutlaka. Biraz makyaj göz kalemi. Varis çorabı. Simdilik aklıma gelenler bunlar.sormak isteginiz bişey olursa seve seve cvp atarim. Sancisiz agrisiz saglikli güzel günler sizin ve Bebeklerimizn olsun.

teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için.allah ikizlerinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin size. sana bir sorum olacak canım.28.haftamda 12 saat arayla 2şer doz ciğer geliştirici iğne oldum.doktorum 32.haftamdada iğne yaptırmam gerektiğini söyledi.şuan için erken doğum riskim yok.başka gittiğim bir doktorda 2.kez iğneye gerek görmedi.sen ciğer geliştirici olmuşmuydun?olduysan kaç doz oldun

seninde 40. haftayıı yazalım canım:KK54:

amin kuzaycim:KK16::KK16:
kızlar listeyi tamamlayıp durudenizderya'ya özel mesaj atarım,ilk sayfaya koyar...akşama hepsini güncellerim şekerler.yarım saat içinde tekrar düzenleme yaptırmıyor:KK19: netim de gelip gidiyor:KK20: sinir oldummmmmmmm:KK33::KK33:
bakalım ilk kim doğurucak sanırım durudenizderya veya orkide2...hayırlısı ile:nazar::nazar:

canım liste çok iyi olmuş ellerinize sağlık

teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için.allah ikizlerinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin size. sana bir sorum olacak canım.28.haftamda 12 saat arayla 2şer doz ciğer geliştirici iğne oldum.doktorum 32.haftamdada iğne yaptırmam gerektiğini söyledi.şuan için erken doğum riskim yok.başka gittiğim bir doktorda 2.kez iğneye gerek görmedi.sen ciğer geliştirici olmuşmuydun?olduysan kaç doz oldun

Bende 28 haftalikken oldum. Bida olmadım canım. Dktrm gerek de gormedi.

iyi geceler anneler bugün randevumuz vardı dr kızımda bir anormallik olduğunu söyledi kesin değil belki duruşundan olabilirmiş moralimiz çok bozuldu yarın için başka bir dr daha gidicem dualarınızı bekliyorumm :KK43:

Moralini bozma ins bisi yoktur bir damla sudan bu hale getiren Rabbim saglıklı sıhhatli dogmasını nasip etsin..

iyi geceler anneler bugün randevumuz vardı dr kızımda bir anormallik olduğunu söyledi kesin değil belki duruşundan olabilirmiş moralimiz çok bozuldu yarın için başka bir dr daha gidicem dualarınızı bekliyorumm :KK43:

İnşallah bir şey çıkmaz bebeğinde doktorlarda insan yanılabilirler dua ettim bebeğin için hayırlısı olsun hakkınızda..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar dün testimiz yapıldı yine yüksek çıktı şekerim...diyete başladık...Allah yardımcımız olsun...
Listemiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımızaalalım inşallah...
Benim tahmini doğum tarihim 6 şubat ama dr 1–10 ocak alırım dedi rabbim o güzel günleri nasip etsin hepimize...
geçmiş olsun canım tekrar...diyetle hallolur inşallah:KK54:
nasıl bir anormallik yani?:18:allah korusun canım..bugün güzel haberler paylaşırsın inşallah:nazar::nazar:
saol canım allah razı olsun inşallah digeri benimledir çok hayal ediyorum çocuklugumdan beri ikiz çocuk için allahıma dua ederim hatta bebegimiz olmayınca tüp bebek yaptıracagımız zaman kendi kendime dedim allahım o dualarım içinmi tüp bebek yaptırıyorum kısmetim böyle mi olacak demiştim :KK70: belki ikiz istediğim için böyle düşünüyor olabilirim allahım bebeklerini sana bağışlasın hayırlı evlatlar olsun :KK70:
benimde hep hayalimdi ikiz annesi olmak ve rabbim inşallah nasip edecek:nazar: senide gönlündeki hayırlısı ile gerçekleşsin canım.
güzel duaların için çok teşekkür ederim:KK16::KK16:

ÜYE ADI
YAŞADIĞI ŞEHİR
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
flufem
hatay
29
erkek-erkek
:nazar::nazar:

7 mart 2014
jelybonsdf
kırıkkale
25
erkek-erkek

15 şubat 2014
kengo
istanbul
33
kız-kız

29 ocak 2014
pııınar
istanbul
30
erkek-erkek

10 şuba 2014
asbelove
istanbul
29
29 mart 2014
kuzey28
antalya30erkek-?

16 mart 2014
orkide2
melis2609
kocaeli
29
erkek-kız

08 mart 2014
seybil
hatay
33
12 mayıs 2014
sdtive
tctrsvl
mrsbeyaz
26
12 mayıs 2014
ayşe
kız-erkek

06 şubat 2014
kaderiya
durudenizderya
beneklibonibon
pelinsu
erkek-erkek

glaze_butterfly
istanbul
25
24 mayıs 2014
ozmofilik
muğla
26
erkek-?

02 nisan 2014

....güncelleme....

Son düzenleme:
kızlar listeyi alıntı ile cevaplarsanız sanırım sizde güncelleyebilirsiniz. ama önce metin yazarken üstte çıkan görev çubuğundan en başta A/A yazan mavi bir link var.onu tıklamalısınız...

Allah korusjn canım kötü ihtimali düşünme hiç.iyi olcak de.gelince hemen yaz bize
Ben küçük annelerdenim yirmi yasimdayim. Bebeklerimle birlikte buyucez bakalım. Ama sanki senelerdir anneymisim gibi geliyor.
Pasalarim doğduğundan beri bambaşka bi dünyam oldu. Annelik herkse yakisiyo. Eminim sizlerde çok yakisicak. Bide şimdiden külotlu çorap da alın en küçüklerin den. Havalar da soğuyor ihtiyaç listenize bununda ekleyin derim. Ve özellikle ağız mendilini bol bol alın ikinci aydan itibaren sürekli bi kusma dönemi geciriyolar. Yumuşak tulbent lerde çok ise yariyo. Aklinizda bulunsun. Bide ufak sıcak su torbalarından alın bebekleriniz gazlı oldug zamanlarda ayaklarina koyduğunuz zaman çok rahat çıkarıyor. Gaz çok büyük problem şimdiden belirtmek istedim.

GüZel anne:KK66:niye bu saatte ayaktasın minikler uyutmuyomu:emir_bebek::emir_bebek:canım ben gaz içinde şimdiden bi ilaç damla falan alıyım diyorum haZır dursun bellimi olur.sab simplex diye bi damla varmış ona etkili diyolar

Ben küçük annelerdenim yirmi yasimdayim. Bebeklerimle birlikte buyucez bakalım. Ama sanki senelerdir anneymisim gibi geliyor.
Pasalarim doğduğundan beri bambaşka bi dünyam oldu. Annelik herkse yakisiyo. Eminim sizlerde çok yakisicak. Bide şimdiden külotlu çorap da alın en küçüklerin den. Havalar da soğuyor ihtiyaç listenize bununda ekleyin derim. Ve özellikle ağız mendilini bol bol alın ikinci aydan itibaren sürekli bi kusma dönemi geciriyolar. Yumuşak tulbent lerde çok ise yariyo. Aklinizda bulunsun. Bide ufak sıcak su torbalarından alın bebekleriniz gazlı oldug zamanlarda ayaklarina koyduğunuz zaman çok rahat çıkarıyor. Gaz çok büyük problem şimdiden belirtmek istedim.

Benim oğlullarımda eymen ve ege olacak allah kısmet ederse:)

Allah korusjn canım kötü ihtimali düşünme hiç.iyi olcak de.gelince hemen yaz bize
GüZel anne:KK66:niye bu saatte ayaktasın minikler uyutmuyomu:emir_bebek::emir_bebek:canım ben gaz içinde şimdiden bi ilaç damla falan alıyım diyorum haZır dursun bellimi olur.sab simplex diye bi damla varmış ona etkili diyolar

sedefcim bravo ya...gaz ilacını bile alıcak şimdiden:KK16::KK16:
kızlar ben reflü yatağımı,yan yatış yastığımı alsam karar veremedim.siz ne düşünüyorsunuz? $images.jpg
$zzz.jpg

Son düzenleme:
Alın kuzucum sizde alın bence lazım olur:)yan yatış yastğına gerek varmıki canım ya:44:sırtlarını normal bi yastıkla desteklerim diyodum ben

canım kimi gereksiz diyor kimi çok memnun...biz 10 ay önce eşimin 2 aylık yeğenini kusmuğunun ciğerlerine kaçması yüzünden kaybettik:KK43::KK43:...onun korkusu var bu olaya...alacağımız kesin de sanırım reflü yatağı alıcam.en azından seyahatte de kullanırım...

Doğumdan beri doğru dürüst bir saat uyudugumu hiç hatirlamiyorum ki : D
Evet gaz konusunda ilk iki ay çok çektim ben. Sab simplex i herkese oneriyorum. Zaten gaz olayı
Başlı başına bi felaket. Helede ikisinde birden varsa. Sanciliar bitmiyo. Ama sab simplex i kullandım bir hafta içinde etkisini gösterdi
Halada ona devam eduyirum gaz sorunumu Z yok artık

Alın kuzucum sizde alın bence lazım olur:)yan yatış yastğına gerek varmıki canım ya:44:sırtlarını normal bi yastıkla desteklerim diyodum ben

En çok lazım olan şeylerden biri. Kusmuk cigerlerine kaçtığı zaman çok üzücü şeyler olabilir. Çok kullanışli.
Hem aklınızda soru işaret i kalmaz hemde içiniz rahat olur. Güzel anne adayi :))

Doğumdan beri doğru dürüst bir saat uyudugumu hiç hatirlamiyorum ki : D
Evet gaz konusunda ilk iki ay çok çektim ben. Sab simplex i herkese oneriyorum. Zaten gaz olayı
Başlı başına bi felaket. Helede ikisinde birden varsa. Sanciliar bitmiyo. Ama sab simplex i kullandım bir hafta içinde etkisini gösterdi
Halada ona devam eduyirum gaz sorunumu Z yok artık

Daha ben yeni hamileyim ama olsun bilgiler bizlere de lazım cok sagol canım..

bu topik doğumlardan sonra da dağılmasın bence lütfen arkadaslar en azından başımız dara düştügünde birbirimize yardımcı oluruz..olmaz mı?

Daha ben yeni hamileyim ama olsun bilgiler bizlere de lazım cok sagol canım..

bu topik doğumlardan sonra da dağılmasın bence lütfen arkadaslar en azından başımız dara düştügünde birbirimize yardımcı oluruz..olmaz mı?

Bende dört ay öncesine kadar bu topik deydm cnm. Şimdi Bebeklerim dört gün sonra dördncu ayna girck. Size bildgm kadarıyla yardımcı olurum inşallah
Bn 36 haftlk doğum yaptm. Bebeklerim kuvezde kalmadi çok şükür. 2, 5 kılo dogdu ikiside.
Şimdi agular gugular havada ucusuyo. Gülücükler havada ucusuyo. Biberon tutulmaya baslandi. Ben hiç beşik sallamadim öyle alisinca sürekli ister.
Emzirip yatırmaya alıştırdim. Zaten Bebeklerinizi tanıdıktan snrA bi sknt kalmick. Onları tanımak da iki ayın bitiminde oluyo. Neyse ck konuştum bi sorunuz olursa yazarsiniz canım.

X