- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.721
geçmiş olsun. birşeylere uzanmak bizim için çok tehlikeli, siz de dün bu hareketi bol bol yaptınız muhakkak.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
:):) Evet canım benimkilerde erkek...ve bende bayılıyorum ete...ki ben 16 yaşına kadar hiç et yememiş bir insanım...
birinin biraz küçük olması sorun değil..araların da 20 gün fark olana kadar normel kabul ediliyormuş.ama çit yumurta ikizlerinde nasıl tek plasenta oluyor?
senin yerinde olsam iyi bir perinatolağa giderdim...
çok teşekkür ederim canım.şu an bir beşik 7. ay yeni evime taşındığımda 2. beşik:)takım olarak 750...beşik 250-300 arası canım.
canım malesef oturma odası bebişlerin olacak:) çünkü evim çok küçük. bende zor karar verdim ne alacağıma...
çok teşekkür ederim canımcım...dünden beri hareketlerini hissediyorumsağlı sollu minik kıpırtılar..sende en kısa zamanda hissedersin canım...
sende mi özgecim....bende yaşadım üstelik sancıyla..ama eğer sancın yoksa tehlikeli olacağını sanmıyorum.çok geçmiş olsun.kendini yorma
canım üzülme hiç sonuçta diyetle düzelen bir durum...biraz dikkat edersin tamamdır.
kaç çıktı şeker?
sakın sıkma tatlım bidaha...benim 10. haftada başladı ama erken olduğu için ben çok korktum dra gittim.meğerse ağız sütüymüşama göğüsler çok acıyo...
selam tuanacım...yanıma beşik düşünmüyorum canım çünkü 40 gün annem ve ben onların odasında kalıcaz.tek başıma korkarım.sonra duruma göre değerlendiricemcanım erkek bebekler daha erken hissedilir diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem.tebrik ederim:)
CANI İNCİR ÇEKEN ARKADAŞLARIM BEN HATAY'DAYIM.BULAMADIYSANIZ SEVE SEVE GÖNDEREBİLİRİM
Ben buldum inciri canım:)teşekkür ederim yinede😘
Canim benimmm kusuruma bakma daha yrni yeni toparladim da giriyorum ama Allahimin izniyle artik aranizdayim cok sukur ignelerimizi bi kac gune birakacagiz cumartesi de kontrolumuz var hayirlisiyla bunu da atlattik bebislerin keyfi yerinde valla persembe gittigimde biri break dans yapiyorduasbecimm 8 haftalık minnaklar ama inan hep bi şey mi oldu diyerek geçiyoo zamanım hamileliğin tadını çıkar diyorlar da nasıl çakarayım elimde değil ki midem bulanıyoo ama sadece öğürüyorum kusma yok bi şey mi oldu diyorum 1 kaç gün midem bulanmazsa ahaa bi şey oldu bebişlerime diyorum böylee iştee geçiyoo allah hepimize sabır ve sağlık versin seninkiler maaşallah büyümüşş
Aman dikkat kuzu hele ilk donemler tehlikeli aman diyim cok dikkat et ilerleyen donemlerde yaparsan yuruyuslerinicanımm ben her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum nolur ki şimdi korktum sen böyle söyleyince yoksa ilerde bi şey mi olur siz tecrubelisiniz daha iyi bilirsiniz yapmayım mı şimdi yürüyüş
bi de her gün okula gidiyorum sabah gidip öğlen geliyorum okulda 4 kat da merdiven çıkıyorum ha bi de yatakta çok esniyorum vucudumu esnetince hep hoşuma gidiyoo yaaa kızlar söyleyin bunların hepsini yapıyorum ilerleyen aylarda bi şey olur mu
canim benimde plasenta asagida oldugu icin kanama yasadim ve 25gundur gunde 2defa igne vuruluyorum o yuzden nolur cok dikkat et insallah bir an once yukari cikarCinsiyet leri birkız bir oglan dedi hatta plesenta asagida kanaman olursa koekma dedi anlamadım hic bi şey
Ah canim cok gecmis olsun nolur dikkat et iyi olunca agrimiz sizimiz olmadigi icin kalkiyoruz ise ama yanlis yapiyoruz aslinda devamli dinlenmemiz gerek cok cok dikkat et pasalarin annesi Rabbim.bir daha gostermesincanım çok sıkkındün son iş yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim,sonra kahvarengi lekelenmem oldu... dün öğlenden beri yatıyorum ve belim ağrıyor...
annem ve eşimde cidden çok kızdılarartık çok dikkat edicem...aman sizde dikkatli olun kızlar...
bu arada sanırım bebeklerim beni teselli etmek istediler dünden beri hareketlerini hissedebiliyorum..çok şükür.
rabbim hepimizi sağlıkla evletlerımıza kavuştursun.AMİN
Herhalde çok aşırı tüketirsen öyle bir risk var, değil mi canım? :26:Yoksa ben hergün havuç yiyorum, nar da yediğimde 1 tane yiyorum. Benim doktorum sadece yeşil erik, taze bakla ve çağla badem yeme dedi. Bir de kabuklu deniz ürünlerini tadımlık yiyebilirsin dedi, onlarda da civa var çünkü..
Aynen canım fazla tüketirsen 1 taneyle bişey olucagını sanmıyorum. banada yasakladıgı havuç nar midye ve hazır meyve suları bunun dışında bişey varmıydı hatırlamıorum :)
canım çok sıkkındün son iş yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim,sonra kahvarengi lekelenmem oldu... dün öğlenden beri yatıyorum ve belim ağrıyor...
annem ve eşimde cidden çok kızdılarartık çok dikkat edicem...aman sizde dikkatli olun kızlar...
bu arada sanırım bebeklerim beni teselli etmek istediler dünden beri hareketlerini hissedebiliyorum..çok şükür.
:2:
Banada bayramdan sonra yapılcak canım.yüksek çıkması durumunda napılıyo?
Canım önce diyet eğer işe yaramazsa insülin kullanılıyormuş inşallah diyet yeterli olur...
Diyetle halledersin insallah canim sen bilgili hatunsun maasallahinsallah hic gerek kalmaz
Merhaba canım,seni gördüğüme sevindim:) maşallah iyileşmişsinizMerhaba kizlarrrr uzun suredir giremiyordum su lekelenmeler falan bayagi yordu beni ama cok sukur bebislerimin sagligi iyi hala raporluyum evde yatiyorum ama sukur lekelenmeler bitti daha iyiyiz bakiyorum alisverisler baslamis ne guzel alisverislerimize bende katilmak istedigim icin sanirim 6.ayi bekleyecegiz cunku biraz daha toparlamam lazim insallah o gunleri de goruruz
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...çok dikkat etmeliyiz...inşallah birdaha böyle bir durum yaşamazsın...buarada şekerim 200 çıktı bakalım pazartesi dr ne diyecek...rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize sağlık versin...
Canim benimmm kusuruma bakma daha yrni yeni toparladim da giriyorum ama Allahimin izniyle artik aranizdayim cok sukur ignelerimizi bi kac gune birakacagiz cumartesi de kontrolumuz var hayirlisiyla bunu da atlattik bebislerin keyfi yerinde valla persembe gittigimde biri break dans yapiyorduo his bende de oluyordu canim ama hareketleri yavas yavas hissegtikce rahatliyorsun benim icimde sanki bi suru kelebek ucusuyor gibi oluyor hareket edince seninkilerde kocaman olacak nasil gececek diyor insan ama bak biz 16.haftaya geldik nasil oldugunu anlamadim
Aman dikkat kuzu hele ilk donemler tehlikeli aman diyim cok dikkat et ilerleyen donemlerde yaparsan yuruyuslerini
canim benimde plasenta asagida oldugu icin kanama yasadim ve 25gundur gunde 2defa igne vuruluyorum o yuzden nolur cok dikkat et insallah bir an once yukari cikar
Ah canim cok gecmis olsun nolur dikkat et iyi olunca agrimiz sizimiz olmadigi icin kalkiyoruz ise ama yanlis yapiyoruz aslinda devamli dinlenmemiz gerek cok cok dikkat et pasalarin annesi Rabbim.bir daha gostermesin
canım çok sıkkındün son iş yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim,sonra kahvarengi lekelenmem oldu... dün öğlenden beri yatıyorum ve belim ağrıyor...
Olabilir canim ama sakin birdaha gogsunu sikma.hic onerilmiyor.göğüs oynamak sikmak rahim kaslarini gevsetip erken doguma sebep oluyormus.
Insallahhhhhhİnşallah arkadaşım ah bi sağlıkla kucağımıza alsak içimiz tam rahat etse...
Sagol canim insallah geri de kalir bu gunler bir daha yasamayizMerhaba canım,seni gördüğüme sevindim:) maşallah iyileşmişsiniz
cinsiyetleri bellii olmuş muydu canım?
inşallah,saol canım200 şeker çok yüksek değil canım sanırım.insüline gerek kamaz inşallah
yarın kontrolüm var iple çekiyorum...gerçi ters birşeyler duymaktan da korkuyorum hep...allahım evlatlarımıza sağlık versin....
Gidince ilk is bunu soracagim canim delik desik oldum 25gundurcanımm çok geçmiş olsunnn doktor pruloton depot veriyo diye biliyodum sana neden progestan iğnesi vermiş neden zaten çoğu ikizlerde lekelenme oluyo canım ben de korkuyorum her an tetikteyim ama biz ne kadar dikkat edersek edelim olacaksa yine oluyoo allah ikizlerimiz sağlıkla bize nasip etsin inşallah
Canim bizimde ilk etapta aralarinda bazen 3 bazen 5gun fark oluyordu her gittigimizde dr.um normal oldugunu soyledi simdi birbirlerine yetistiler ama korkmani gerektirecek bi durum yok hersey cok guzel gidecek insallahhhkızlar kafama bi şey takıldı çarşamba günü doktora gittiğimde ultrason fotolarını aldım geldim evde bi şey fark ettim bebeklerin birinde 8+ 1 diğerinde 8+5 yazııyordu 2 hafta öncesinde böyle bi fark yoktu 2 hafta sonra aralarında fark olmuş biri 4 gün öne geçmiş neden böyle olmuş biri fazla mı beslenmiş var mı böyle olan doktorunuz ne dedi ben doktora soramadım
evet cnm bende netten baktım sıkmayı önermiyolar..
Merhaba canım yazın dikkatimi cektide nar yemek cocukta yarık damak dudak riskini cogaltıyormuş doktorum öyle söylemişti araştır istersen.