nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavs
şimdiden güle güle kullan cnm.seninle aynıyız ben daha hareketlerini hissetmedim merak ediyorum seninkiler başladı mı?
çok teşekkür ederim canımcım...dünden beri hareketlerini hissediyorum
sağlı sollu minik kıpırtılar..sende en kısa zamanda hissedersin canım...
sevgili ikiz anneleri yazdıklarınızı okudum 2014 mart annelerindende tanıdıklarım var aranızda takip ediyorum canım çok sıkkın sabahtan beri uzanıp yazılanlarla vakit geçiriyorum sabah uyandığımda bi baktım lekelenme şeklinde önce pembe sonra kırmızı kanamam oldu 2-3 kez lavaboya gittiğimde gördüm çamaşırıma geçmemiş ama kırmızıyı görmek yetti bana
hemen Dr.umu aradım beni sakinleştirdi endol kapsül al dedi 4 saat arayla iki kez bi tanede progestan iç dinlen bol su iç dedi çok şükür 1 saat içinde kesildi cumartesi kontrolüm var öyle korktum ki anlatamam böyle bir durum yaşayan var mı bebeklerim iyidir di mi?dr.um endişelenme olabilir ikiz gebeliklerde bebeklerin iyidir dedi
ama gel bana anlat sakin olmalıyım.
sende mi özgecim....
bende yaşadım üstelik sancıyla..ama eğer sancın yoksa tehlikeli olacağını sanmıyorum.çok geçmiş olsun.kendini yorma
Arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı şeker yükleme testi yapıldı bayağı yüksek çıktı...pazartesi tekrar yapılacak çok üzgünüm Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin...
canım üzülme hiç sonuçta diyetle düzelen bir durum...biraz dikkat edersin tamamdır.
kaç çıktı şeker?
iyi geceler anneler bu akşam farkettim ki göğüslerimden suya benzer bir sıvı gelmiş hatta çamaşırıma leke yapmış elimle sıktığımda yine geldi başına böyle birşey gelen varmı ?
sakın sıkma tatlım bidaha...benim 10. haftada başladı ama erken olduğu için ben çok korktum dra gittim.meğerse ağız sütüymüş
ama göğüsler çok acıyo...
Merhaba canlar Günaydın mutlu pazarlar..
ben sıksık giremesemde takip etmeye çalışıyorum sizi.
flufem bebislerinin odasi cok guzel.Rabbim saglikli huzurlu ve mutlu gunlerde kullanmanizi nasib etsin.sen yaninda yatirmak icin beşik dusundunmu yoksa yataklarıni mi kullanicaksin.
canlarim ben tam 1 haftadir sag kasigimda oğlanin kipirtisini hissediyorum.oglan diyorum cunku en son dr soldaki kiz sagdaki oglan demisti herhalde yer degistirmemislerdir.fakat solda hic hissetmedim kiz bebisler sakin mi oluyor acaba
yarin dr u merakla bekliyorum cok ozledim kuzularimi.
orkide canim masallah cok aktif hatunsun.ogrendiklerini bizle paylastigin icin tsk ederiz.seninde bir kiz bir oglan diye hatirliyorum yanlışsa kusuruma bakma hamile olali berbat bir hafizam var.kiz erkek icin nasil alisveris yapiyorsun mobilya dusuncen nasil?
selam tuanacım...yanıma beşik düşünmüyorum canım çünkü 40 gün annem ve ben onların odasında kalıcaz.tek başıma korkarım.sonra duruma göre değerlendiricem
canım erkek bebekler daha erken hissedilir diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem.tebrik ederim:)
CANI İNCİR ÇEKEN ARKADAŞLARIM BEN HATAY'DAYIM.BULAMADIYSANIZ SEVE SEVE GÖNDEREBİLİRİM