2014 ikiz anneleri

sevgili ikiz anneleri yazdıklarınızı okudum 2014 mart annelerindende tanıdıklarım var aranızda takip ediyorum canım çok sıkkın sabahtan beri uzanıp yazılanlarla vakit geçiriyorum sabah uyandığımda bi baktım lekelenme şeklinde önce pembe sonra kırmızı kanamam oldu 2-3 kez lavaboya gittiğimde gördüm çamaşırıma geçmemiş ama kırmızıyı görmek yetti bana:KK43:hemen Dr.umu aradım beni sakinleştirdi endol kapsül al dedi 4 saat arayla iki kez bi tanede progestan iç dinlen bol su iç dedi çok şükür 1 saat içinde kesildi cumartesi kontrolüm var öyle korktum ki anlatamam böyle bir durum yaşayan var mı bebeklerim iyidir di mi?dr.um endişelenme olabilir ikiz gebeliklerde bebeklerin iyidir dedi:KK43:ama gel bana anlat sakin olmalıyım.

ozgecımmm IKIZ GEBELIKLERDE OLBILIYOMUŞŞ KORKMA DOKTORUN NE DEDIYSE ONU UYGULGECMIŞŞ OLSUN..INSAŞŞALLL BIDAHA OLMAZZZ:KK42::KK42::KK42:
DOKTOR SONUCUNUDA YAZZ

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerime önceki kontrolde doktor amcaları erkek gibiler demişti. gördük ki bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyordu :KK1::KK1: haftasından önde o. Diğeri ise daha küçük, haftasıyla uyumlu ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi :KK16::KK16: bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar

Arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı şeker yükleme testi yapıldı bayağı yüksek çıktı...pazartesi tekrar yapılacak çok üzgünüm Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin...

:2:
Arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı şeker yükleme testi yapıldı bayağı yüksek çıktı...pazartesi tekrar yapılacak çok üzgünüm Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin...

Banada bayramdan sonra yapılcak canım.yüksek çıkması durumunda napılıyo?

nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavsiyedir:KK1:
Eki Görüntüle 823329
Eki Görüntüle 823330
buda uyku setimiz iki minik kuzum:KK16::KK16:
canım çok güzeller. içinde güle güle mışıl mışıl uyusunlar
aşerenler ve mide bulantısı çekenler tüm hamilelik boyunca sürenler varmışları düşünmeyin benim annemin ananemin ablamın da o kadar sürmüş ama çok şükür ben 3 ayı bitirince hepsi geçti.bi arkadaşım 3 ay bitince acayip bi enerji geliyo demişti hiç inandırıcı gelmemişti hiç geçmicek gibiydi mide sıkıntıları,çok uzun süre çubuk krakerle beslendim ben. şimdi de iştahım açıldı çok kilo almıyım die kontrollü yemeye çalışıyorum ama bakalım :) hee bi de internnette bulamadığınız meyveleri ısmarlayabileceğiniz siteler var fiyatlar pahalı ama içinizi rahatlatmak isterseniz alın aşeriyorum.com :)
ah ah benim bulantılar kusmalar 25. hafta içine girdim ama hala haftada birkaç gün mutlaka oluyor. neyseki sıklığı azaldı. bulantı haplarını hiç bırakamadım.
sevgili ikiz anneleri yazdıklarınızı okudum 2014 mart annelerindende tanıdıklarım var aranızda takip ediyorum canım çok sıkkın sabahtan beri uzanıp yazılanlarla vakit geçiriyorum sabah uyandığımda bi baktım lekelenme şeklinde önce pembe sonra kırmızı kanamam oldu 2-3 kez lavaboya gittiğimde gördüm çamaşırıma geçmemiş ama kırmızıyı görmek yetti bana:KK43:hemen Dr.umu aradım beni sakinleştirdi endol kapsül al dedi 4 saat arayla iki kez bi tanede progestan iç dinlen bol su iç dedi çok şükür 1 saat içinde kesildi cumartesi kontrolüm var öyle korktum ki anlatamam böyle bir durum yaşayan var mı bebeklerim iyidir di mi?dr.um endişelenme olabilir ikiz gebeliklerde bebeklerin iyidir dedi:KK43:ama gel bana anlat sakin olmalıyım.
canım benim saki olabilmen önemli. tabi zor da aynı zamanda. ama ikizlerde oluyor böyle şeyler.
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerime önceki kontrolde doktor amcaları erkek gibiler demişti. gördük ki bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyordu :KK1::KK1: haftasından önde o. Diğeri ise daha küçük, haftasıyla uyumlu ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi :KK16::KK16: bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar
:KK36::KK36::KK36::KK36:bence diğeri de kız :KK16:gözün aydın kontrol güzel geçmiş.
canım benim üzme kendini. inşallah diyetle toparlar.
:2:

Banada bayramdan sonra yapılcak canım.yüksek çıkması durumunda napılıyo?
önce diyet veriyolar sonra düzelme olmazsa insülin başlıyolar canım

merhaba ikiz anneleri..
eşyalar alınmaya başlanmış bencede başlamak lazım bizim duurmlar belli olmuyor çünkü bu sıralar tek korkum erken doğum korkusu oldu umarım en az 35 leri görürüz.
şeker yüklememiz ve rutin kan idrar tahlillerimiz temiz çıktı darısı sizlerin başına olsun inşallah :nazar::nazar:

ozgecımmm IKIZ GEBELIKLERDE OLBILIYOMUŞŞ KORKMA DOKTORUN NE DEDIYSE ONU UYGULGECMIŞŞ OLSUN..INSAŞŞALLL BIDAHA OLMAZZZ:KK42::KK42::KK42:
DOKTOR SONUCUNUDA YAZZ

canım teşekkür ederim doktorumda ikizlerde olur dedi saatlerdir kahverengi leke bile yok haklısın sanırım ikiz anneliği olayı sanırım yani umarım öyledir yazarım tabi bitanem Dr.dan çıkar çıkmaz nasıl bekleyeceğim cumartesiyi bilmem:KK43:olduğum yerde ultrasona ha diyince gidilmiyor devlet hastanesi en erken çarşamba gün veriyor bende cuma gidiyorum ankaraya zaten kendi Dr.uma gösteririm daha iyi zaten lekede kesildi hemen umarım bi daha olmaz dua edin emi Allah hepimizin bebişlerini korusun:nazar:

canım çok güzeller. içinde güle güle mışıl mışıl uyusunlar

ah ah benim bulantılar kusmalar 25. hafta içine girdim ama hala haftada birkaç gün mutlaka oluyor. neyseki sıklığı azaldı. bulantı haplarını hiç bırakamadım.

canım benim saki olabilmen önemli. tabi zor da aynı zamanda. ama ikizlerde oluyor böyle şeyler.

:KK36::KK36::KK36::KK36:bence diğeri de kız :KK16:gözün aydın kontrol güzel geçmiş.

canım benim üzme kendini. inşallah diyetle toparlar.

önce diyet veriyolar sonra düzelme olmazsa insülin başlıyolar canım

çok teşekkürler canım umarım iyidirler dualarınızdan eksik etmeyin.

merhaba ikiz anneleri..
eşyalar alınmaya başlanmış bencede başlamak lazım bizim duurmlar belli olmuyor çünkü bu sıralar tek korkum erken doğum korkusu oldu umarım en az 35 leri görürüz.
şeker yüklememiz ve rutin kan idrar tahlillerimiz temiz çıktı darısı sizlerin başına olsun inşallah :nazar::nazar:

merhaba canım.erkenden alışverişe başlamak konusuna bende katılıyorum.bende yavaş yavaş başladım.okadar çok ihtiyaçları varki...malum önümüz de kar kış:)
isimlerine bile karar vermek lazım ama ben kocama hiç bi ismi beğendiremedim.bide doğunca bakarız demez mi...

merhaba canım.erkenden alışverişe başlamak konusuna bende katılıyorum.bende yavaş yavaş başladım.okadar çok ihtiyaçları varki...malum önümüz de kar kış:)
isimlerine bile karar vermek lazım ama ben kocama hiç bi ismi beğendiremedim.bide doğunca bakarız demez mi...
hem erken doğum durumu hemde çabuk ağırlaşacağımız için fırsat buldukça aldıklarmı yıkatıp ütüleyip yerleştircem tabiki bu ayın sonuna kadar odalarını boyatıp moabilyalarını halletmem lazım :) isim konusunda aynen eşim hiçbirşey beğenmiyor bakalım sonumuz ne olacak

Ya kurusu aynı yere geçmiyo özür dilerim yA off aklıma gelmedi hiç senine Can'ın çekeceği :KK43:

Baktım ama yok galiba yine söyliyim esime alan arkadaslarım varmış siz nerde yasiyosunuz ya ağlamak istiyorum kaç gundur aklımdan çıkmıyo bide su internet sitesinden bakıyım bari:KK43:

ben Tekirdagda yaşıyorum. umarım bulmuştursunuz incir. isteyipte bulamamak sıkıntılı bir durum :44:

canım teşekkür ederim doktorumda ikizlerde olur dedi saatlerdir kahverengi leke bile yok haklısın sanırım ikiz anneliği olayı sanırım yani umarım öyledir yazarım tabi bitanem Dr.dan çıkar çıkmaz nasıl bekleyeceğim cumartesiyi bilmem:KK43:olduğum yerde ultrasona ha diyince gidilmiyor devlet hastanesi en erken çarşamba gün veriyor bende cuma gidiyorum ankaraya zaten kendi Dr.uma gösteririm daha iyi zaten lekede kesildi hemen umarım bi daha olmaz dua edin emi Allah hepimizin bebişlerini korusun:nazar:

ankaradami oturuyosun bende ankaradayi...;-);-):-ozel baskent hast. gidiyorumm

iyi geceler anneler bu akşam farkettim ki göğüslerimden suya benzer bir sıvı gelmiş hatta çamaşırıma leke yapmış elimle sıktığımda yine geldi başına böyle birşey gelen varmı ?

Merhaba canlar Günaydın mutlu pazarlar..
ben sıksık giremesemde takip etmeye çalışıyorum sizi.
flufem bebislerinin odasi cok guzel.Rabbim saglikli huzurlu ve mutlu gunlerde kullanmanizi nasib etsin.sen yaninda yatirmak icin beşik dusundunmu yoksa yataklarıni mi kullanicaksin.
canlarim ben tam 1 haftadir sag kasigimda oğlanin kipirtisini hissediyorum.oglan diyorum cunku en son dr soldaki kiz sagdaki oglan demisti herhalde yer degistirmemislerdir.fakat solda hic hissetmedim kiz bebisler sakin mi oluyor acaba :KK43: yarin dr u merakla bekliyorum cok ozledim kuzularimi.
orkide canim masallah cok aktif hatunsun.ogrendiklerini bizle paylastigin icin tsk ederiz.seninde bir kiz bir oglan diye hatirliyorum yanlışsa kusuruma bakma hamile olali berbat bir hafizam var.kiz erkek icin nasil alisveris yapiyorsun mobilya dusuncen nasil?

iyi geceler anneler bu akşam farkettim ki göğüslerimden suya benzer bir sıvı gelmiş hatta çamaşırıma leke yapmış elimle sıktığımda yine geldi başına böyle birşey gelen varmı ?

Olabilir canim ama sakin birdaha gogsunu sikma.hic onerilmiyor.göğüs oynamak sikmak rahim kaslarini gevsetip erken doguma sebep oluyormus.

Olabilir canim ama sakin birdaha gogsunu sikma.hic onerilmiyor.göğüs oynamak sikmak rahim kaslarini gevsetip erken doguma sebep oluyormus.

Günaydın, benimde sağ gõğsüm acayip sızlıyor.dr. sütyensiz dolaşma dedi. sporcu sütyeni tarzı bişeyler giy en azından dedi. boşlukta olunca hem sarkma yapar hemde sızlama dedi.ama sıvı gelmedi henüz.alt taraftanda çatlak olmuş sanırım:26: çok gıcık oldum:KK47:

canım çok sıkkın :KK43: dün son iş yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim,sonra kahvarengi lekelenmem oldu... dün öğlenden beri yatıyorum ve belim ağrıyor...
annem ve eşimde cidden çok kızdılar:KK43: artık çok dikkat edicem...aman sizde dikkatli olun kızlar...
bu arada sanırım bebeklerim beni teselli etmek istediler dünden beri hareketlerini hissedebiliyorum..çok şükür.
rabbim hepimizi sağlıkla evletlerımıza kavuştursun.AMİN:nazar:

Evet hayatim erkek ikiside belki de ondan hicbirseyde gozum yok ama verselker 24 saat et ve sogan yiyebilirim :-) seninde mi yoksa erkek sende de var mi ayni durumlar
:):) Evet canım benimkilerde erkek...ve bende bayılıyorum ete...ki ben 16 yaşına kadar hiç et yememiş bir insanım...
Arkadaslar benim ikizler alt alta duruyor ayri yumurtA ikizi tek plesenta var altta ki gayet iyi beslenmis üstteki ona gore biraz zayif sizce bu sikinti yaratir mi normal mi bu durum
birinin biraz küçük olması sorun değil..araların da 20 gün fark olana kadar normel kabul ediliyormuş.ama çit yumurta ikizlerinde nasıl tek plasenta oluyor?
senin yerinde olsam iyi bir perinatolağa giderdim...
mobilyalarin cokk guzel gule gule kullan arkadasim yatak iki adet mi alicaksin kaca maal oldu
çok teşekkür ederim canım.şu an bir beşik 7. ay yeni evime taşındığımda 2. beşik:)takım olarak 750...beşik 250-300 arası canım.
Bu mobilyayı yatak odana koymayacaksın heralde sadece beşiğini falan mı koyacaksın yoksa..ama cok güzeller güle güle kullan..bende şimdiden düşünüyorum ne alsam acaba diye ilk zaman yatakodasina yatırmam gerekecek iki beşik olsa daha küçük almam gerek falan filan :)
canım malesef oturma odası bebişlerin olacak:) çünkü evim çok küçük. bende zor karar verdim ne alacağıma...
nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavs
şimdiden güle güle kullan cnm.seninle aynıyız ben daha hareketlerini hissetmedim merak ediyorum seninkiler başladı mı?
çok teşekkür ederim canımcım...dünden beri hareketlerini hissediyorum:nazar::nazar: sağlı sollu minik kıpırtılar..sende en kısa zamanda hissedersin canım...
sende mi özgecim....:KK43: bende yaşadım üstelik sancıyla..ama eğer sancın yoksa tehlikeli olacağını sanmıyorum.çok geçmiş olsun.kendini yorma:nazar:
canım üzülme hiç sonuçta diyetle düzelen bir durum...biraz dikkat edersin tamamdır.
kaç çıktı şeker?
sakın sıkma tatlım bidaha...benim 10. haftada başladı ama erken olduğu için ben çok korktum dra gittim.meğerse ağız sütüymüş:nazar: ama göğüsler çok acıyo...
Merhaba canlar Günaydın mutlu pazarlar..
ben sıksık giremesemde takip etmeye çalışıyorum sizi.
flufem bebislerinin odasi cok guzel.Rabbim saglikli huzurlu ve mutlu gunlerde kullanmanizi nasib etsin.sen yaninda yatirmak icin beşik dusundunmu yoksa yataklarıni mi kullanicaksin.
canlarim ben tam 1 haftadir sag kasigimda oğlanin kipirtisini hissediyorum.oglan diyorum cunku en son dr soldaki kiz sagdaki oglan demisti herhalde yer degistirmemislerdir.fakat solda hic hissetmedim kiz bebisler sakin mi oluyor acaba :KK43: yarin dr u merakla bekliyorum cok ozledim kuzularimi.
orkide canim masallah cok aktif hatunsun.ogrendiklerini bizle paylastigin icin tsk ederiz.seninde bir kiz bir oglan diye hatirliyorum yanlışsa kusuruma bakma hamile olali berbat bir hafizam var.kiz erkek icin nasil alisveris yapiyorsun mobilya dusuncen nasil?

selam tuanacım...yanıma beşik düşünmüyorum canım çünkü 40 gün annem ve ben onların odasında kalıcaz.tek başıma korkarım.sonra duruma göre değerlendiricem:KK1:canım erkek bebekler daha erken hissedilir diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemem.tebrik ederim:)

CANI İNCİR ÇEKEN ARKADAŞLARIM BEN HATAY'DAYIM.BULAMADIYSANIZ SEVE SEVE GÖNDEREBİLİRİM:KK16::KK16:

Son düzenleme:
canım çok sıkkın :KK43: dün son iş yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirdim,sonra kahvarengi lekelenmem oldu... dün öğlenden beri yatıyorum ve belim ağrıyor...
annem ve eşimde cidden çok kızdılar:KK43: artık çok dikkat edicem...aman sizde dikkatli olun kızlar...
bu arada sanırım bebeklerim beni teselli etmek istediler dünden beri hareketlerini hissedebiliyorum..çok şükür.
rabbim hepimizi sağlıkla evletlerımıza kavuştursun.AMİN:nazar:

geçmiş olsun. birşeylere uzanmak bizim için çok tehlikeli, siz de dün bu hareketi bol bol yaptınız muhakkak.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun:KK16:

X