-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.681
Herhalde çok aşırı tüketirsen öyle bir risk var, değil mi canım? :26:Yoksa ben hergün havuç yiyorum, nar da yediğimde 1 tane yiyorum. Benim doktorum sadece yeşil erik, taze bakla ve çağla badem yeme dedi. Bir de kabuklu deniz ürünlerini tadımlık yiyebilirsin dedi, onlarda da civa var çünkü..Evet canım malesef havuc ve narın fazla tüketiminden yarık damak dudak oluyormuş öyle söyledi doktorum bende onun yalancısıyım :)))
Benim canımda taze incir istiyo ama nerde bulayım simdi ;((
Ben kocaya biraz incir aratıyım o zaman:)Günaydın. eşim geçen hafta incir almıştı. bitti mi ki?yok mudur manav veya pazarda..??
Herhalde çok aşırı tüketirsen öyle bir risk var, değil mi canım? :26:Yoksa ben hergün havuç yiyorum, nar da yediğimde 1 tane yiyorum. Benim doktorum sadece yeşil erik, taze bakla ve çağla badem yeme dedi. Bir de kabuklu deniz ürünlerini tadımlık yiyebilirsin dedi, onlarda da civa var çünkü..
Taze incir var ki canım, ben dün aldım daha
Dün tetanoz aşımı oldum kızlar sağ kolum feci ağrıyo.doğumdan sonrada yapılcakmış yine.ama hiçç öle bi niyetim yok.iki bebekle ilgilenemem tek kolla.bu arada birinin canı taze incir cekmiş:)benimde aklıma düşürdü valla'
Ya kurusu aynı yere geçmiyo özür dilerim yA off aklıma gelmedi hiç senine Can'ın çekeceğiTaze incir nerden aklına geldioldumu ama şimdi:2:kurusuyla idare edecez artık
Günaydın. eşim geçen hafta incir almıştı. bitti mi ki?yok mudur manav veya pazarda..??
Herhalde çok aşırı tüketirsen öyle bir risk var, değil mi canım? :26:Yoksa ben hergün havuç yiyorum, nar da yediğimde 1 tane yiyorum. Benim doktorum sadece yeşil erik, taze bakla ve çağla badem yeme dedi. Bir de kabuklu deniz ürünlerini tadımlık yiyebilirsin dedi, onlarda da civa var çünkü..
Taze incir var ki canım, ben dün aldım daha
ben 8. haftadaya kadar 2 dr takibindeydim.şimdi bir tane yetiyor:)
bencede 2 dr kafanı karıştırır. ben bu nedenle birini bıraktım,çünkü çok farklı öneriler ve yönlendirmeler oluyordu...
hayırlı olsun arkadaşım...zor bir hamilelik yaşıyorsun ama 16. haftada sonra inşallah düzelirsin
bunu duyduğuma çokkkk üzüldüm yaaben çok havuç yedim.gerçi öyle bişey olsa belli olurdu dimi? 19.hatadayız artıkın
senin bebişler erkek miydi canım? çünkü bende et+soğan ikilisine bayılıyorum,üstelik eşim hiç soğan yemez:18:
nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavsiyedir
Eki Görüntüle 823329
Eki Görüntüle 823330
buda uyku setimiz iki minik kuzum
Ya kurusu aynı yere geçmiyo özür dilerim yA off aklıma gelmedi hiç senine Can'ın çekeceği
Baktım ama yok galiba yine söyliyim esime alan arkadaslarım varmış siz nerde yasiyosunuz ya ağlamak istiyorum kaç gundur aklımdan çıkmıyo bide su internet sitesinden bakıyım bari
Arkadaslar benim ikizler alt alta duruyor ayri yumurtA ikizi tek plesenta var altta ki gayet iyi beslenmis üstteki ona gore biraz zayif sizce bu sikinti yaratir mi normal mi bu durum
Benim bi bilgim yok bu konuda ama sunu merak ettim
Ayrı yumurta ikizlerinde tek plesenta olmaz diye biliyorum tek yumurta olup iki keseli olmasın bunlar ??
Arkadaslar benim ikizler alt alta duruyor ayri yumurtA ikizi tek plesenta var altta ki gayet iyi beslenmis üstteki ona gore biraz zayif sizce bu sikinti yaratir mi normal mi bu durum
canım merhaba ikizler arasında fark olabiliyor takma kafana benim bebeklerim arasında da fark var, tek plesanta çift yumurta demişsin ama bildiğim kadarıyla tek plesanta varsa tek yumurta ikizi oluyor sana neden öyle demiş dr anlamadım?
bende çok şaşırdım şu an tek plasentalı çift yumurta bende olmaz diye biliyorum şaşırtıcı.
jelybonsdf keseyle plasenta aynı şey diil plasenta kordonun uzanıp beslendikleri yer.
Eğer bir kız bir erkek ise kesin çift yumurta ikizidir plesanta da 2 tanedir ama birleştiği için tek gibi görüyor dr mesela bize ayrıntılı ultrasona girene kadar tek plesanta demişti şimdi ise birleşmiş plesanta diyor.Eğer plesanta aşağıda ise kanamadan dolayı dikkatli olman gerekiyor diye biliyorum.Cinsiyet leri birkız bir oglan dedi hatta plesenta asagida kanaman olursa koekma dedi anlamadım hic bi şey
nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavs
şimdiden güle güle kullan cnm.seninle aynıyız ben daha hareketlerini hissetmedim merak ediyorum seninkiler başladı mı?