2014 ikiz anneleri

Evet canım malesef havuc ve narın fazla tüketiminden yarık damak dudak oluyormuş öyle söyledi doktorum bende onun yalancısıyım :)))
Herhalde çok aşırı tüketirsen öyle bir risk var, değil mi canım? :26:Yoksa ben hergün havuç yiyorum, nar da yediğimde 1 tane yiyorum. Benim doktorum sadece yeşil erik, taze bakla ve çağla badem yeme dedi. Bir de kabuklu deniz ürünlerini tadımlık yiyebilirsin dedi, onlarda da civa var çünkü..
Benim canımda taze incir istiyo ama nerde bulayım simdi ;((

Taze incir var ki canım, ben dün aldım daha

Günaydın. eşim geçen hafta incir almıştı. bitti mi ki?yok mudur manav veya pazarda..??
Ben kocaya biraz incir aratıyım o zaman:)

Kafaya koydum yiyecem bugün:)işin tuhafı ben inciri hiç sevmezdim:)

aşerenler ve mide bulantısı çekenler tüm hamilelik boyunca sürenler varmışları düşünmeyin benim annemin ananemin ablamın da o kadar sürmüş ama çok şükür ben 3 ayı bitirince hepsi geçti.bi arkadaşım 3 ay bitince acayip bi enerji geliyo demişti hiç inandırıcı gelmemişti hiç geçmicek gibiydi mide sıkıntıları,çok uzun süre çubuk krakerle beslendim ben. şimdi de iştahım açıldı çok kilo almıyım die kontrollü yemeye çalışıyorum ama bakalım :) hee bi de internnette bulamadığınız meyveleri ısmarlayabileceğiniz siteler var fiyatlar pahalı ama içinizi rahatlatmak isterseniz alın aşeriyorum.com :)

Taze incir nerden aklına geldi oldumu ama şimdi:2:kurusuyla idare edecez artık
Ya kurusu aynı yere geçmiyo özür dilerim yA off aklıma gelmedi hiç senine Can'ın çekeceği
Günaydın. eşim geçen hafta incir almıştı. bitti mi ki?yok mudur manav veya pazarda..??

Baktım ama yok galiba yine söyliyim esime alan arkadaslarım varmış siz nerde yasiyosunuz ya ağlamak istiyorum kaç gundur aklımdan çıkmıyo bide su internet sitesinden bakıyım bari

Kaderiya nerde yasiyosun ya valla aglicam bi meyvenin boyle pesine düşeceğim aklıma gelmezdi esimi aradım simdi hala varmış sende bi ara manavları diye sen pazardan mı aldın?

Evet hayatim erkek ikiside belki de ondan hicbirseyde gozum yok ama verselker 24 saat et ve sogan yiyebilirim seninde mi yoksa erkek sende de var mi ayni durumlar

Arkadaslar benim ikizler alt alta duruyor ayri yumurtA ikizi tek plesenta var altta ki gayet iyi beslenmis üstteki ona gore biraz zayif sizce bu sikinti yaratir mi normal mi bu durum

Yok tatlım ne özürü:)söyledim kocişe bulurum dedi:)

Arkadaslar benim ikizler alt alta duruyor ayri yumurtA ikizi tek plesenta var altta ki gayet iyi beslenmis üstteki ona gore biraz zayif sizce bu sikinti yaratir mi normal mi bu durum

Benim bi bilgim yok bu konuda ama sunu merak ettim

Ayrı yumurta ikizlerinde tek plesenta olmaz diye biliyorum tek yumurta olup iki keseli olmasın bunlar ??

Bu mobilyayı yatak odana koymayacaksın heralde sadece beşiğini falan mı koyacaksın yoksa..ama cok güzeller güle güle kullan..bende şimdiden düşünüyorum ne alsam acaba diye ilk zaman yatakodasina yatırmam gerekecek iki beşik olsa daha küçük almam gerek falan filan :)

Benim bi bilgim yok bu konuda ama sunu merak ettim

Ayrı yumurta ikizlerinde tek plesenta olmaz diye biliyorum tek yumurta olup iki keseli olmasın bunlar ??

Plasenta ve kese aynı şeymi kızlareğer öyleyse tek kesede olabiliyo çift yumurta ikizleri...öyle bi durum daha riskli oluyo daha dikkat gerektiriyo

canım merhaba ikizler arasında fark olabiliyor takma kafana benim bebeklerim arasında da fark var, tek plesanta çift yumurta demişsin ama bildiğim kadarıyla tek plesanta varsa tek yumurta ikizi oluyor sana neden öyle demiş dr anlamadım?

Cinsiyet leri birkız bir oglan dedi hatta plesenta asagida kanaman olursa koekma dedi anlamadım hic bi şey

bende çok şaşırdım şu an tek plasentalı çift yumurta bende olmaz diye biliyorum şaşırtıcı.
jelybonsdf keseyle plasenta aynı şey diil plasenta kordonun uzanıp beslendikleri yer.

Cinsiyet leri birkız bir oglan dedi hatta plesenta asagida kanaman olursa koekma dedi anlamadım hic bi şey
Eğer bir kız bir erkek ise kesin çift yumurta ikizidir plesanta da 2 tanedir ama birleştiği için tek gibi görüyor dr mesela bize ayrıntılı ultrasona girene kadar tek plesanta demişti şimdi ise birleşmiş plesanta diyor.Eğer plesanta aşağıda ise kanamadan dolayı dikkatli olman gerekiyor diye biliyorum.

sevgili ikiz anneleri yazdıklarınızı okudum 2014 mart annelerindende tanıdıklarım var aranızda takip ediyorum canım çok sıkkın sabahtan beri uzanıp yazılanlarla vakit geçiriyorum sabah uyandığımda bi baktım lekelenme şeklinde önce pembe sonra kırmızı kanamam oldu 2-3 kez lavaboya gittiğimde gördüm çamaşırıma geçmemiş ama kırmızıyı görmek yetti banahemen Dr.umu aradım beni sakinleştirdi endol kapsül al dedi 4 saat arayla iki kez bi tanede progestan iç dinlen bol su iç dedi çok şükür 1 saat içinde kesildi cumartesi kontrolüm var öyle korktum ki anlatamam böyle bir durum yaşayan var mı bebeklerim iyidir di mi?dr.um endişelenme olabilir ikiz gebeliklerde bebeklerin iyidir dediama gel bana anlat sakin olmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…