2014 ikiz anneleri

Ayy biz bebislerimizi yikiyacaz bide demii :) allahım o günleri görür muyum acaba yerim ben onları yaa:)

Ben sadece şampuan aldım pişik kremşde bepanten aldım birde pudra alırım yeterli zaten bebe yağına falan gerek yok bence ben diğer çocuklarımda bunları kullandım sabunada gerek yok

Son düzenleme:
Ben sadece şampuan aldım pişik kremşde bepanten aldım birde pudra alırım yeterli zaten bebe yağına falan gerek yok bence ben diğer çocuklarımda bunları kullandım sabunada gerek yok

canım senin kaçıncı bebiş ki?sen deneyimlisin yani.ne güzelll
desene ben boşuna set aldım...neyse en azından dolabimizi süslesin

Bişi sorcam sana:)pişik kremini popoya sürdükten sonra üstüne tekrar pudramı dökülüyo?yani ikisi berabermi kullanılıyo

Merhaba arkadaslar bende bebek calismalarina devam ediyorum.Esimin sorunundan dolayi doktor ameliyat,hamile kalamazsam su 1 sene icinde de asilama onerdi bize ama cok korkuyorum ben ikiz olmasindan.Istemiyorum ikiz ama tabi olmamasindan da iyidir.Cok mu kotuyum bilmiyorum boyle dusundugum icin bakamam cunku ikiz tek basima cok zor cunkuVe bizim sulalede de var ikiz olanlar oyuzden benim sansim da cok sanki:18: Sizce yanlis mi dusunuyorum ve bana herkes dua ediyor ikizlerin olsun diye bu beni cok korkutuyor niye ikiz diye ediyorsunuz ki teker teker saglikli versin Allah diyorum.Cookk cook cocuk ozlemi cekiyorum

hayırlısını dilesene Alla kısmet edecekse zaten olur hiç olmazsa keske olydı ikiz olaydı dersin dua et.Allah gucunude rızkınıda verir

kızlar merhaba; uzun zamandır takkip ediyorum sizi hepinizi kısmen tanıyorum ama yazamamıştım.sıkıntılı günler geçirdim kanama falan...şimdi iyiyim.kanama problemimiz geçti fakat işe gidemiyorum raporluyum çalışmamı yasakladı doktorum. 18.haftamızın içindeyiz.tüp bebekle hamile kaldım 3.denememde.kullandığım ilaçlardan dolayı birden kilo almaya başladım.diyetisyene de gidiyorum ama kontrolü tam olarak sağlayamadım.acaba sizlerin kiloları nasıl kaç ayda ne kadar aldınız yazarsanız çok mutlu olurum.ben ilk 3 ay hiç almadım.şimdi 18.haftamda 5 kilo aldım yani 1,5 ayda var mı önerileriniz?

Canım gebeliğin ikizmi tekmi bilmiyorum ama şunu anladım ben:)ikiz gebelikte normal beslensen bile alıyosun,ben zor kilo alan biriydim,abur cubur ve ekmek düşkünü olduğum halde ömrüm boyunca 55 kiloyu gecmemiştim..ama hamile kalınca çikolata ve cipsi binde bir yediğim halde 24.haftayım şuan ve 9 kiloya yakın aldım...60 kiloyu geçmişimdir şuan,cumartesi belli olcak:)aşırı kilon yoksa takma bence,elinde olan bişi değil çünkü...

bendede kanama var 9.hafta basladı hala suruyor kahverengiydi kırmızıya döndü yine bende öğretmenim raporluyum bu yıl hiç gitmedim okula çok korkuyorum üzülüorum proluton ve progestan kullanıorum

Hayırlısını dile hep canım rabbimden iyi kimse bilemez senin için neyin iyi olcağını...insanlar ewlerini satıyolar bebek sahibi olanilmek için tüp yaptırmak için...ne olmuş zorsa,rabbim sabrınıda verir inş..herkes ikiz annesi olamaz öyle düşün,ikizi taşımak bile ayrıcalık ben bunu anladım hamileliğimden:)tek gebeler rahat rahat geziyo ama ben kısıtlıyorum herşyimi..iki kere anne olcam ben,inş rabbim gücümüzü kuvvetimizi verir

bendede kanama var 9.hafta basladı hala suruyor kahverengiydi kırmızıya döndü yine bende öğretmenim raporluyum bu yıl hiç gitmedim okula çok korkuyorum üzülüorum proluton ve progestan kullanıorum

Canım peki senin bu kanamanın sebebi neymiş?ne diyo doktor?yat canım wc dışında kalkma yanında yardımcı olcak biri vardır inş

ikiz cnm.ben çok yemiyorum iştahım aşırı derecede açık ama kendimi frenliyorum abur cubur çok nadir canım çekince yiyorum ama 1.5 ayda 5 kilo beni çok üzdü sanırım buna alışmalıyım :) 66.5 şu anda .ben evde psikopat gibi dakika başı tarıya çıkıyorum en sonunda bugün bozuldu:) şimdi sen 7 .aya mı girmiş oluyorsun.anlayamadım şu hesabı bir türlü.ben de 4,5 aylık oluyrum değil mi?cevabın için çok teşekkürler...

Bol su iç canım,bişeyler yemeni engeller belki su...tam adamına sordun:)ay hesabına benimde aklım pek ermiyo ama 7 değil canım yaabenim 5 bucuk yada 6 aylık oluyo...20 haftalıkken 4 buçuk aylık oluyosun ordan hesapla işte

ben de öğretmenim ve bu yıl hiç çalışmadım maalesef.benim 5.hafta kahverengi akıntı başladı sürekli geliyor ve geçmiyordu sonra hastanede kaldım uzun süre orada hep yatıyor olmama rağmen kırmızıya döndü ilk gördüğümde bacaklarıma hakim olamadım korkudan.daha sonra alıştım.bana açıklma olarak plesanta ile rahim ağzı arasında bir boşluk var bu boşluk gebelik ilerledikçe kapanacak ve kanaman duracak dedi.gerçekten de öyle oldu.12.hafta da azaldı ve kesildi.ama hala prolutona devam ediyorum kalçamda iğne yapacak yer kalmadı ama buna da şükür.sen de korkma geçecektir yat istirahat et tuz baharat acı ekşi yeme iyi beslen.bol bol dua et

ben hep içinde bulunduğum haftayı 4 e bölüyordum.o zaman iyice depreyona girmeliyim:) ben 4 aylığım o zaman ve karnım 5-6 ay gibi.bakalım cuma diyetisyen ne yapacak kaloriyi iyice azaltır heralde

Slm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin

biz de çok araştırdık fakat pek istediğim gibi isim bulamadım yine de...eymen ve kerem düşünüyoruz şimdilik daha güzel bulursak değiştirebiliriz de...sen neler düşünüyorsun

evet canm erkeğe çok fazla seçenekte yok nedense kız isim alternatifi daha çok var.eymende keremde çok güzel isimler.keremi bizde düşünüyoruz erkeğe çok yakışıyo.diğerine bilemiyorum.hergün kararımız değişiyo.bide eşim isim beğenmiyor.:)))))9

ben hep içinde bulunduğum haftayı 4 e bölüyordum.o zaman iyice depreyona girmeliyim:) ben 4 aylığım o zaman ve karnım 5-6 ay gibi.bakalım cuma diyetisyen ne yapacak kaloriyi iyice azaltır heralde

Göbeği hiç takma hepimiz aynıyız o konuda:)benimde tek gebeliğin 7-8 ayı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…