- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.581
Slm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Sanirim oyle yaaa okuyorumda hemen hemen herkezin oglanmis neguzell saglikli olsunlarda kiz oglan aamaaaan :))))
HOŞGELDİN CANIM.sen kiloyu bana sor.topiğin rekortmeniyimkızlar merhaba; uzun zamandır takkip ediyorum sizi hepinizi kısmen tanıyorum ama yazamamıştım.sıkıntılı günler geçirdim kanama falan...şimdi iyiyim.kanama problemimiz geçti fakat işe gidemiyorum raporluyum çalışmamı yasakladı doktorum. 18.haftamızın içindeyiz.tüp bebekle hamile kaldım 3.denememde.kullandığım ilaçlardan dolayı birden kilo almaya başladım.diyetisyene de gidiyorum ama kontrolü tam olarak sağlayamadım.acaba sizlerin kiloları nasıl kaç ayda ne kadar aldınız yazarsanız çok mutlu olurum.ben ilk 3 ay hiç almadım.şimdi 18.haftamda 5 kilo aldım yani 1,5 aydavar mı önerileriniz?
hoşgeldin:)canım sen haziran topiğinden miydin? karın bende de aynı.kocamannnnn bir göbüş.ben hep içinde bulunduğum haftayı 4 e bölüyordum.o zaman iyice depreyona girmeliyim:) ben 4 aylığım o zaman ve karnım 5-6 ay gibi.bakalım cuma diyetisyen ne yapacak kaloriyi iyice azaltır heralde
slm annecik....walla bol bol erkek geliyoSlm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Ewet ewet sağlıkla kucağımıza alalımda oğlan kkz hiç önemli değil inş hepsi hayırlı ahlaklı olırlar
Çok şükür eşim geldi dra beraber gittik...bebişlerin cinsiyeti artık belli bi kız bi erkek NİL ve FIRATkayınbabam isimlerini ben bırakacağım demiş tek isim istiyorduk ama sağlık olsun...
Yarın tokluk şekerine bakılacak inşallah iyi çıkar...
Slm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Çok şükür eşim geldi dra beraber gittik...bebişlerin cinsiyeti artık belli bi kız bi erkek NİL ve FIRATkayınbabam isimlerini ben bırakacağım demiş tek isim istiyorduk ama sağlık olsun...
gözün aydın canım:) annen çok evinmiştir bu habere
Amin...Canım aramıza hoşgeldin...
Allah bağışlasın hepinizin evlatlarını ne güzel bende cinsiyetlerini öğrenebilsem
Ne güzeeell:))sağlıkla doğsunlar inş...kızz yarın benimde şekerime bakılcak:)
Aç gitmen gerekiyor şimdiden yemeyi içmeyi bırak çok etkiliyorŞeker yükleme için açmı gitceksin tokmu??doktorum gecen ay demişti unuttum
Ogrenirsin insallah meraketme cabucak geliyo. Sen kac haftaliksin?
Aç gitmen gerekiyor şimdiden yemeyi içmeyi bırak çok etkiliyor
Hayirli ugurlu ve bol bol saglikli olsunlar insallah ne guzel hem kiz hem oglus
10. haftamdayım ben hayırlısı olsun birde ikili testmi yaptırdınız yoksa diğerlerinimi