2014 ikiz anneleri

Slm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin

Hoşgeldin canım bu sene oğlan senesi hep diyorum ben:)benimde iki erkek..çoğu kişininde öyle:)

HOŞGELDİN CANIM.sen kiloyu bana sor.topiğin rekortmeniyim11 kilo almışım bugün itibarı ile.20+4
öğretmenlerin kaderi sanırım.bende dönem başından beri raporluyum
ben hep içinde bulunduğum haftayı 4 e bölüyordum.o zaman iyice depreyona girmeliyim:) ben 4 aylığım o zaman ve karnım 5-6 ay gibi.bakalım cuma diyetisyen ne yapacak kaloriyi iyice azaltır heralde
hoşgeldin:)canım sen haziran topiğinden miydin? karın bende de aynı.kocamannnnn bir göbüş.
Slm annecikler...biraz gec oldu ama bende katildim araniza:) mart 7 18 haftalik ikiz ogluslarimin annecigi olcam insallah allahim nasip ederse rabbim hepimize saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin
slm annecik....walla bol bol erkek geliyobenimde oğluşlarım olucak inşallah.

ayşe....canım nasıl geçti kontrol ve kavuşma?

Çok şükür eşim geldi dra beraber gittik...bebişlerin cinsiyeti artık belli bi kız bi erkek NİL ve FIRAT kayınbabam isimlerini ben bırakacağım demiş tek isim istiyorduk ama sağlık olsun...
Yarın tokluk şekerine bakılacak inşallah iyi çıkar...

gözün aydın canım:) annen çok evinmiştir bu habere

Ne güzeeell:))sağlıkla doğsunlar inş...kızz yarın benimde şekerime bakılcak:)

Allah bağışlasın hepinizin evlatlarını ne güzel bende cinsiyetlerini öğrenebilsem

Hayirli ugurlu ve bol bol saglikli olsunlar insallah ne guzel hem kiz hem oglus

10. haftamdayım ben hayırlısı olsun birde ikili testmi yaptırdınız yoksa diğerlerinimi

Cinsiyetleri icinmi.. bir test yaptirmadim doktora gittim soyledi valla :)) ztn her 15 gunde birgoruyorum yavrucaklarimi ultrasonda tam 45 dk izliyorum onlarin butun hareketlerini bu konuda sansliyim sanirim turkiyede ikiz annelerini bukadar yakindan takip etmiyolar sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…