- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.441
dün gece sinirden resmen ağladım kızlar...nefes darlığı feci bişey sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo,sırt üstü hiiçç olmuyo.oturdum ağladım
canım benim ya...kız biz 30 lu haftalarda napıcaz?
Kara kara düşünüyorum? üçüz hamile arkadaşım 23. Haftadan bu yana tv koltuğunda uyuyor garibim.sanırım benimde sonum öyle olacak
CANIM O 33. HAFTADA.DR NE ZAMAN GELİRLERSE ALICAZ DEMİŞ.2 GÜNE BİR NTS YE GİRİYOR.OĞLUŞLARI İYİ MAŞALLAHValla bilmiyom napıcazallah o arkadaşına kat kat sabır versin.üç bebek:))ne zaman doğm yapacak arkadaşın bellimi herşey yolundamı
HAYIRLI OLSUN CİCİLERİNİZ.DARISI BİZE.ÇOK TEMBEL OLDUM BEN ÇOKKızlar Bayram bitti biraz yorulduk biraz dinlendik derken geçti benimde ağrılarım oluyor kasıklarımda ağrı oluyor öyle böyle derken geçiriyoruz....
bayramda bebişlere kıyafetleri ve eksiklerimi aldım çok şükür beşik ve anakucakları kaldı onlarda ne alacağım belli olduğu için kafam rahat
Arkadaşlar doğuma bir ay var ve park yatak almayı düşünüyorum- ikiz doğum yapan arkadaşlarım 2-3 ay bir park yatak ile idare ettiklerini söylüyorlar.. Kimse beşiklerden memnun kalmamış sanırım- ne dersiniz? Bir de hangi park yatak markası???
Arkadaşlar doğuma bir ay var ve park yatak almayı düşünüyorum- ikiz doğum yapan arkadaşlarım 2-3 ay bir park yatak ile idare ettiklerini söylüyorlar.. Kimse beşiklerden memnun kalmamış sanırım- ne dersiniz? Bir de hangi park yatak markası???[/QUOTE
Arkadaşım ben de beşik ve park yatak arasında karar vermekten zorlandım ama sonra park yatakta karar kıldım kraftın samba modelini aldım ve park yatağa göre şık duruyor ve kaliteli
tup bebek doktorum gogsen onalanda baskentt hastanesindee
Hamileliğin son 3 ayında şiddeti artarak uykusuzluk çekilmesi için bi tanıdığım söyle demişti; bebekleriniz dogunca uykusuz kalacaksınız ya allah vücudunuzu buna hazırlıyor..anne oluyorsunuz.. Uyku doku gecelerden uykusuz gecelere gecmek cok daha zor.. Paylaşmak istedim..
Arkadaşlar doğuma bir ay var ve park yatak almayı düşünüyorum- ikiz doğum yapan arkadaşlarım 2-3 ay bir park yatak ile idare ettiklerini söylüyorlar.. Kimse beşiklerden memnun kalmamış sanırım- ne dersiniz? Bir de hangi park yatak markası???[/QUOTE
Arkadaşım ben de beşik ve park yatak arasında karar vermekten zorlandım ama sonra park yatakta karar kıldım kraftın samba modelini aldım ve park yatağa göre şık duruyor ve kaliteli
Peki araba koltuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi tip, hangi marka? Anladığım kadarıyla hastaneden çıkarken zorunluymuş...
Canım ikiz mi gebeliğin?acaba ondanmı kaynaklanıyor?
Evet ikizler, kısmetse:)
Son bir haftadır daha da ağırlaştım, artık evde zorunluluk halinde dolaşıyorum- hiçbirşeyin ucundan tutamıyorum..
Bebeklerden birinin başı aşağıda ondan kaynaklanıyor bu ağrı- kuyruk sokumunda değil daha ön tarafta..
Canım ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 30lu haftaları görelim inşallah...canım ben henüz yaşamadım ama takipteyimönce sen ve sedef sonra ben yaşıyorum aynı şeyleri....
çatı kemikleri doğuma hazırlık yaparken gevşiyormuş ve ağrı veriyormuş bu nedenle...
hayırlı olsunmutluluk iki kat ama endişelerde öyle:18: rabbim sağlık versin hepimize...
kızlar gece sol tarafıma yatmakta çok zorlanıyorum artık...sola yatsam sol kasığım taş gibi oluyor,sağa yatsam sağ taraf.benim oğluşlar yaramaz mı ne?siz nasıl yatıyorsunuz?
teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun eskişehirdeyim ben
inşallah rabbim bana da kısmet eder ikiz anneliği bende ocakta tüp bebek yaptıracağım..rabbim yavrularını sana bağışlasın
Hanımlar 2013 tobigini okudum da çok duygulandımanladım ki bizi daha zor günler bekliyor:18:Allah hepimizın yardımcısı olsun.miniklerimizi bize bagışlasın.