- 5 Mart 2013
- 36
- 5
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.401
hayırlı olsun bebişlerin.ben 5 haftalık iki keseyide görmüştüm.6,5 haftalıkken ikisininde kalp atışlarını duymuştuk.şimdi 7 haflaık oldular.Canim bizim en bastan beri ayrik kocaman iki tane kese oldugu icin ayri yumurta ikizi olduguna eminiz ama diger dr. Kafamizi karistirdi iste ama kese ayrimini tekrar gorunce netlesti yine kafamda saglikla kucagimiza alalimda gerisi hiccc onemli degil dimi tek cift ne fark eder
Malesef bizim bastaki drmuzun ihmali yüzünden 2. kesemizi başta görenedik 5. ve 6. Haftada çağırdı bizi sadece ve tek bebek kalp atışıyla eve döndük sonra da 11. Haftada çağırdı bizi ve sürpriz:)) (bizimde bastan beri 2 kesedeler).dr değiştirdik tabi:))siz 2. Keseyi nezaman gördünüz 1. nin kalp atışını duymuşmuydunuz?
Haberlerini bekliyoz canım moral bozma hemen...ben internettende baktım o duruma.tedavisi doğumdan sonra varmış.sende bak istersen.üzülme bebeğin etkilenir annesinin stresinden
slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin Yüce Allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın
Canım kardeşim o iki melegin seni cennette bekliyor olacaklar.Allah sabırlar versin sana eşine .normal dogum yaptın ha canım benim Allahm en yakın zamanda bu acılarını unutturacak mükafatlar versin.Mutlulukların en güzeligle sevinmeyi nasip etsin.seninde eşininde canı sagolsun.siz birbirinize destek olun Allahm saglıklı sıhatli bebek yeniden nasip eder,lütfen bu evrede kendini yıpratma...slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin Yüce Allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...kasık ağrısı çok normal.ben clexanı doğuma kadar proluton depot u Allahın izniyle 35.haftaya kadar kullanacağım...
hoşgeldin canım...bebişler nasıl bakalım?
hayırlı olsun güneş.neden 3 bebeği 2'ye indiriyorlar? özel bir durum mu var?
benim çok samimi bir arkadaşım 33. haftalık üçüz erkeklere hamile.bayramdan sonra geliyorlar allahın izniyle
prolutonu ne kadar kullanırım bilmiyorum ama claxena benim de doğuma kadar.kasık ağrılarına gelince, benim 14.haftaya kadar devam etti.hemde hatırı sayılır bir sancı olarak.
claxena iğne kan tahlili sonucu mu yazıldı sana?
Amin canım ya allah beterinden korusun be diyim belli olmuyo iste bi anlık yavaş hareket etmek lazım..
Aynen iste güvenemiyoruz boyle olunca..bi araştır ilk once tavsiye üzerine bi doktora git dogum evinde ins yine cok seveceğin bi doktorun olur..
Hoşgeldin canım yeni bi hamilelik galiba..
Hayırlı olsun canım ne guzel 3 tane:) Ağrılar normal herkese oluyor ama benim anlamadığım bebeklerin bi tanesini neden aldırıyorsun ? Doktorlar hep risk diyolar telaşa veriyorlar eger ciddi bir durum yoksa bi daha duşun derim.. Bir cok arkadas doktorların ısrarına rağmen aldirmayip ücüz doğurdular..
slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. Parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin yüce allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın
Dualarınizi bekliyorum
hayırlı olsun bebişlerin.ben 5 haftalık iki keseyide görmüştüm.6,5 haftalıkken ikisininde kalp atışlarını duymuştuk.şimdi 7 haflaık oldular.
Canim hayirli olsun. Bende 7 haftaligim. Ankara damisin
canım bende Recai hocanın hastasıym yazdm ama görmedn galiba.benim bebeklerde 3 taneydi.birisini aldı.kalmasına asla musade etmiyorCanim bakalim cumartesi belli olacak.ben istedim bir tane allah verdi 3 tane keyfi aldirmak gercekten banada ters geliyor ama dusuk tehlikesi ve erken dogum riski düşündürüyor iste beni
Allah üzüntünü unutturacak sevinçler versin canım cok üzüldümslm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin Yüce Allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın
Canim bakalim cumartesi belli olacak.ben istedim bir tane allah verdi 3 tane keyfi aldirmak gercekten banada ters geliyor ama dusuk tehlikesi ve erken dogum riski düşündürüyor iste beni
Allah üzüntünü unutturacak sevinçler versin canım cok üzüldümallah sabır versin
O risk hepimizde var canım ikiz de riskli gebelik gurubunda sonuçta..sen bilirsin tabi ama allah vermiş 3 tane besleyen büyüten can veren de o.. 1 tane olur o da düşer sonuçta bunun bi matematik hesabı yok.. O yüzden söyledim yani..yanlış anlama beni sakın sadece cok zor bebek sahibi oldugum için bu konularda hassasim galiba ..
Günaydın kızlar...yaklaşık bir haftadır çatı denilen kemiklerim ağrıyor aranızda benim gibi olan varmı?