2014 ikiz anneleri

Haberlerini bekliyoz canım moral bozma hemen...ben internettende baktım o duruma.tedavisi doğumdan sonra varmış.sende bak istersen.üzülme bebeğin etkilenir annesinin stresinden

slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin Yüce Allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın

Allah rahmet eylesin arkadaşım çok üzüldüm

Canım kardeşim o iki melegin seni cennette bekliyor olacaklar.Allah sabırlar versin sana eşine .normal dogum yaptın ha canım benim Allahm en yakın zamanda bu acılarını unutturacak mükafatlar versin.Mutlulukların en güzeligle sevinmeyi nasip etsin.seninde eşininde canı sagolsun.siz birbirinize destek olun Allahm saglıklı sıhatli bebek yeniden nasip eder,lütfen bu evrede kendini yıpratma...

Ucuncunun gelisimini begenmedi.sanirim bide 3 uncuye pek girismek istemiyorlar risk acisindan.esim istiyor ama ben biraz dusunceliyim acikcasi :) clexane test yapmadan verdi cumartesi test yapacak bakalim

Canim bakalim cumartesi belli olacak.ben istedim bir tane allah verdi 3 tane keyfi aldirmak gercekten banada ters geliyor ama dusuk tehlikesi ve erken dogum riski düşündürüyor iste beni

canım başın sağolsun allah sabırlar versin.

Canim bakalim cumartesi belli olacak.ben istedim bir tane allah verdi 3 tane keyfi aldirmak gercekten banada ters geliyor ama dusuk tehlikesi ve erken dogum riski düşündürüyor iste beni
canım bende Recai hocanın hastasıym yazdm ama görmedn galiba.benim bebeklerde 3 taneydi.birisini aldı.kalmasına asla musade etmiyor

Allah üzüntünü unutturacak sevinçler versin canım cok üzüldüm allah sabır versin

O risk hepimizde var canım ikiz de riskli gebelik gurubunda sonuçta..sen bilirsin tabi ama allah vermiş 3 tane besleyen büyüten can veren de o.. 1 tane olur o da düşer sonuçta bunun bi matematik hesabı yok.. O yüzden söyledim yani..yanlış anlama beni sakın sadece cok zor bebek sahibi oldugum için bu konularda hassasim galiba ..

Canım çok doğru ben önceden 4 düşük yaptım onlar tekti...rabbimin takdiri...

Canım şok oldum okuyunca rabbim eşinle sana sabır versin ne denir bilmiyorum inş en kısa zamanda yeni bi melek verir allh sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…