2014 ikiz anneleri

Ewt canım benimde ağrıyo ama daha çok yorulduğum zaman sağdan sola dönemiyom valla öyle zamanlarda

Yorulduğum zaman dışında uykudan kalktığımda oturuyom ya ayağa kalktığımda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin valla ağrıdan yakınmıyorum korkutuyor insanı...

Yorulduğum zaman dışında uykudan kalktığımda oturuyom ya ayağa kalktığımda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin valla ağrıdan yakınmıyorum korkutuyor insanı...

Coğumuz galiba aynı şeyleri yaşıyoz canım doğal bi süreç belliki aklına kötü şeyler getirme.tam kuyruk sokumunu diyosun demi ağrı yeri olarak:)biliyorum o ağrıyı

merhaba hanımlar ben de 2014te ikiz annesi oluyorum.hamilelik büyük mutluluk ama ikiz olunca sanki sadece bebekler değil mutluluğu da iki kat oluyor:))rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Dualarınizi bekliyorum

orkidecimm okuyunca üzüldüm canım yaaa strese girmemeye çalış dua et rabbim bebeklerini zamanında sağlıkla versin dularımdasın

merhaba hanımlar ben de 2014te ikiz annesi oluyorum.hamilelik büyük mutluluk ama ikiz olunca sanki sadece bebekler değil mutluluğu da iki kat oluyor:))rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hoşgeldin canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ankara yas 32 yaklasik dogum tarihi 5 haziran ikinci tup bebek denemesi.Iyi bayramlar. 7 haftalik hamileyim. Suan 3 uz. sanırım birisi alinacak. cumartesi belli olacak. Recai hocanin hastasiyim ankaradaki arkadaslar hangi doktora devam ediyorlar bilgi verin lütfen. Progesteron igne ve clexane igneyi ne zaman bitirdiniz.sol kasigimda cok agri var birden kalkincada sağ kasigim ağrıyor normalmi sizce.lutfen herkesin dusuncelerini bekliyorum.

canım hoşgeldinn ben sadece folik asit ve progestoren jel kullanıyorum kasık ağrıların da arada oluyor tuvaletten çıkınca daha çok ağrıyı hissediyorum

herkese günaydın ve hayırlı bayramlarrrr :) artık buraya transfer olmuş durumdayım hayırlı uğurlu olsun :)

topiğe hoş geldin canım sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah

Merhaba kizlar. Oncelikle iyi bayramlar. Sanırım aranızda ilk ben doguracagim. Bayramın ilk gunu baya kanama ve su geldi. Sancılar başladı. Hemen hastaneye yatirdilar. Açılma başlamış. Simdilik açılma ve kanama durdu. Ara ara sancılar oluyor. Ilaclarla bu süreyi mümkün olduğunca uzatip bebekleri büyütmeye calisacaklar

canım şimdi gördüm yazdıklarını. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntılı günlerini atlatırsın.
her zaman kalbimiz ve dualarımız sizinle. inşallah bebeklerin sağlıkla ve zamanında gelecekler.
sürekli dua et, Yasin ve İnşirah surelerini oku, okuyamıyorsan dinle canım.
Allah büyük.. dualarımızla yanınızdayız canım.. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Günaydın kızlar...yaklaşık bir haftadır çatı denilen kemiklerim ağrıyor aranızda benim gibi olan varmı?
canım ben henüz yaşamadım ama takipteyim:KK53: önce sen ve sedef sonra ben yaşıyorum aynı şeyleri....:KK30:
çatı kemikleri doğuma hazırlık yaparken gevşiyormuş ve ağrı veriyormuş bu nedenle...
hayırlı olsun:nazar::nazar:mutluluk iki kat ama endişelerde öyle:18: rabbim sağlık versin hepimize...

kızlar gece sol tarafıma yatmakta çok zorlanıyorum artık...sola yatsam sol kasığım taş gibi oluyor,sağa yatsam sağ taraf.benim oğluşlar yaramaz mı ne?:KK1::KK1: siz nasıl yatıyorsunuz?

canım çok üzüldüm.rabbim sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla sevindirsin inşallah canım. allah sabır versin:KK43::KK43:

canım ben henüz yaşamadım ama takipteyim:KK53: önce sen ve sedef sonra ben yaşıyorum aynı şeyleri....:KK30:
çatı kemikleri doğuma hazırlık yaparken gevşiyormuş ve ağrı veriyormuş bu nedenle...

hayırlı olsun:nazar::nazar:mutluluk iki kat ama endişelerde öyle:18: rabbim sağlık versin hepimize...

kızlar gece sol tarafıma yatmakta çok zorlanıyorum artık...sola yatsam sol kasığım taş gibi oluyor,sağa yatsam sağ taraf.benim oğluşlar yaramaz mı ne?:KK1::KK1: siz nasıl yatıyorsunuz?

Bende geceleri bi ttek benimmi karnım taş kesiliyo diyodum:)gerçekten aynı şeyleri yaşıyoz canım:KK49:

Dün gece sinirden resmen ağladım kızlar...nefes darlığı feci bişey sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo,sırt üstü hiiçç olmuyo.oturdum ağladım

X