- 15 Ekim 2013
- 7
- 0
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.421
Ben şu anda 31. haftamdayım ve o ağrı yaklaşık 5. ayımdan beri var (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt canım benimde ağrıyo ama daha çok yorulduğum zaman sağdan sola dönemiyom valla öyle zamanlarda
Yorulduğum zaman dışında uykudan kalktığımda oturuyom ya ayağa kalktığımda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin valla ağrıdan yakınmıyorum korkutuyor insanı...
Canim hayirli olsun. Bende 7 haftaligim. Ankara damisin
teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun eskişehirdeyim ben
Dualarınizi bekliyorum
merhaba hanımlar ben de 2014te ikiz annesi oluyorum.hamilelik büyük mutluluk ama ikiz olunca sanki sadece bebekler değil mutluluğu da iki kat oluyor:))rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ankara yas 32 yaklasik dogum tarihi 5 haziran ikinci tup bebek denemesi.Iyi bayramlar. 7 haftalik hamileyim. Suan 3 uz. sanırım birisi alinacak. cumartesi belli olacak. Recai hocanin hastasiyim ankaradaki arkadaslar hangi doktora devam ediyorlar bilgi verin lütfen. Progesteron igne ve clexane igneyi ne zaman bitirdiniz.sol kasigimda cok agri var birden kalkincada sağ kasigim ağrıyor normalmi sizce.lutfen herkesin dusuncelerini bekliyorum.
herkese günaydın ve hayırlı bayramlarrrr :) artık buraya transfer olmuş durumdayım hayırlı uğurlu olsun :)
merhaba hanımlar ben de 2014te ikiz annesi oluyorum.hamilelik büyük mutluluk ama ikiz olunca sanki sadece bebekler değil mutluluğu da iki kat oluyor:))rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sevgili ikiz anneleri hangi doktora devam ediyorsunuz ve dogumu nerede yapacaksiniz cok acil
Sevgili ikiz anneleri hangi doktora devam ediyorsunuz ve dogumu nerede yapacaksiniz cok acil
Merhaba kizlar. Oncelikle iyi bayramlar. Sanırım aranızda ilk ben doguracagim. Bayramın ilk gunu baya kanama ve su geldi. Sancılar başladı. Hemen hastaneye yatirdilar. Açılma başlamış. Simdilik açılma ve kanama durdu. Ara ara sancılar oluyor. Ilaclarla bu süreyi mümkün olduğunca uzatip bebekleri büyütmeye calisacaklar
canım ben henüz yaşamadım ama takipteyim önce sen ve sedef sonra ben yaşıyorum aynı şeyleri....Günaydın kızlar...yaklaşık bir haftadır çatı denilen kemiklerim ağrıyor aranızda benim gibi olan varmı?
hayırlı olsunmutluluk iki kat ama endişelerde öyle:18: rabbim sağlık versin hepimize...merhaba hanımlar ben de 2014te ikiz annesi oluyorum.hamilelik büyük mutluluk ama ikiz olunca sanki sadece bebekler değil mutluluğu da iki kat oluyor:))rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım ben henüz yaşamadım ama takipteyim önce sen ve sedef sonra ben yaşıyorum aynı şeyleri....
çatı kemikleri doğuma hazırlık yaparken gevşiyormuş ve ağrı veriyormuş bu nedenle...
hayırlı olsunmutluluk iki kat ama endişelerde öyle:18: rabbim sağlık versin hepimize...
kızlar gece sol tarafıma yatmakta çok zorlanıyorum artık...sola yatsam sol kasığım taş gibi oluyor,sağa yatsam sağ taraf.benim oğluşlar yaramaz mı ne? siz nasıl yatıyorsunuz?