- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.361
günaydın kızlar...nasıl gidiyor bayram?
bebişlerimizle ilk bayramımızinşallah kucağımızda nice bayramlar yaşarız.
beyaz geçmiş olsun canım.bende merdiven inerken çok korkuyorum.zaten sakarımdır biraz..aman dikkat
Canim bizim en bastan beri ayrik kocaman iki tane kese oldugu icin ayri yumurta ikizi olduguna eminiz ama diger dr. Kafamizi karistirdi iste ama kese ayrimini tekrar gorunce netlesti yine kafamda saglikla kucagimiza alalimda gerisi hiccc onemli degil dimi tek cift ne fark eder]Merhaba arkadasim biz 2.kesemizi 7.haftada gorduk geriden geldi o ama simdi yetisti sukur sonradan plasenta olusurken birlesik olustu sanirim ama gecen acile gittigimde bi dr. Iki kese oldugunu anlayamadi tek yumurta ikizi olabilir dedi kendi dr.uma buni soyledigimde guldu ve keseleri ayiran cizgiyi detayli olarak gosterdi sadece plasentalari birlesik bazen ayirdedilemiyor bu dedi. Birde birlesik plasenta tek plasentaya gore daha buyuk olurmus tek mi cift mi ayirmada o da kolaylik saglarmis insallah senin dr.unda en kisa zamanda soyler
bizim de birleşmiş plesanta olduğunu 2 dr da söyledi ama benim gittiğim prof 2 plesantanın çift yumurta demek olmadığını söylüyor tek yumurta da 2 plesanta olabiliyormuş cinsiyetleri farklıysa kesin çift yumurta diyor, neyse sağlıklılar ya en önemlisi bu
Ya kızlar nadi oldu anlamadım zaten ayağımda çorap vardı merdivenler ahşap kaydım resmen cok sükür şimdilik bisi yok ama varya cok korktum ikiye bi wc ye gidiyorum leke falan var mı diye allahtan yok..allah korudu ya esim yaklaştırmıyo artık beni oraya cok korktu o da..nazar gercek ya bugun inandım ilk defa bugun insan icine çıktım herkes tebrik falan..
Bende 10+1 im yakınız senle..
Benimde cildim kurudu ama karnım yok daha..
Canim bizim en bastan beri ayrik kocaman iki tane kese oldugu icin ayri yumurta ikizi olduguna eminiz ama diger dr. Kafamizi karistirdi iste ama kese ayrimini tekrar gorunce netlesti yine kafamda saglikla kucagimiza alalimda gerisi hiccc onemli degil dimi tek cift ne fark eder
Malesef bizim bastaki drmuzun ihmali yüzünden 2. kesemizi başta görenedik 5. ve 6. Haftada çağırdı bizi sadece ve tek bebek kalp atışıyla eve döndük sonra da 11. Haftada çağırdı bizi ve sürpriz:)) (bizimde bastan beri 2 kesedeler).dr değiştirdik tabi:))siz 2. Keseyi nezaman gördünüz 1. nin kalp atışını duymuşmuydunuz?
Slm kızlar karnım özellikle sol taraf dünya haritası gibi göğüslerinde alt tarafında çatlaklar var kremler dışında önerebileceğiniz çareler varmııııııııııııı?
Valla arkadaşım ben bebe yağı ve babe kullanıyorum geçen bir ikiz annesiyle konuştum kako yağı kullandığını ve hiç çatlamadığını söyledi..Slm kızlar karnım özellikle sol taraf dünya haritası gibi göğüslerinde alt tarafında çatlaklar var kremler dışında önerebileceğiniz çareler varmııııııııııııı?
Slm kızlar karnım özellikle sol taraf dünya haritası gibi göğüslerinde alt tarafında çatlaklar var kremler dışında önerebileceğiniz çareler varmııııııııııııı?
allah nasip ederse 30. hafta başlaycam canım.sen başladın mı?Arkadaşlar göğüs ucu kremi kullanan var mı aranızda?
aboooowww.daha erken değil mii?onlar sağlıklı olsunda ben artık kiloyu çatlağı aşmış durumdayım canım.gerçi ilk çatlağı görünce ne hissederim bilemiyorumSlm kızlar karnım özellikle sol taraf dünya haritası gibi göğüslerinde alt tarafında çatlaklar var kremler dışında önerebileceğiniz çareler varmııııııııııııı?
gözün aydın şekerim.maşallah bebişlereHerkese iyi bayramlarrrrr
Nasılsınız kızlar? Bebişler nasıl? Biz pazartesi gittik kontrole, ense kalınlıklıkları için. Herşeyleri normal çok şükür. 2 hafta sonra cinsiyetlerini öğrenebilirmişiz. Bu arada idrarımda yakma ve kasıklarımda ağrı vardı, tahlil yaptırdı dr.um kum döküyormuşum( Bol bol su iç dedi ama içemiyorum ki midem bulanıyor
Iyi düşünmüssun yaşadığın sehirde nasıl bilmiyorum ama benim sehrimde özel hastaneler hiç risk almıyolar bi risk soz konusu olursa doğumda direk yolluyorlar devlete.. Bu yüzden ben bastan tıp fakültesinde başladım gerçi zaten doktorum tanidikti beni bekliyodu ama olsun. Özelde kaç kişiyi yarı yolda bıraktıklarına şahit oldum..dogum evleri de artık cok guzel tecrübeli hemşireleri ve 24 saat doktor bulunması mesela..
Siftah senden gelmiş devamı da bizden gelir(beyazmı rengi kırmızımı
[MENTION][/MENTION]
Valla arkadaşım ben bebe yağı ve babe kullanıyorum geçen bir ikiz annesiyle konuştum kako yağı kullandığını ve hiç çatlamadığını söyledi..
Daha önceki sayfalarda yazmıştım nemlendirdikten sonra küçük küçük cimciklemek iyi geliyomuş ben daha denemedim ama oyle yapan biri tavsiye etmişti..
allah nasip ederse 30. hafta başlaycam canım.sen başladın mı?
Ben de bugün aldım lansinoh nezaman başlayacağıma kara veremedim bu gece başlayayım en iyisi:))
Kırmızı ya neyapsam bilemedim
Ankara yas 32 yaklasik dogum tarihi 5 haziran ikinci tup bebek denemesi.Iyi bayramlar. 7 haftalik hamileyim. Suan 3 uz. sanırım birisi alinacak. cumartesi belli olacak. Recai hocanin hastasiyim ankaradaki arkadaslar hangi doktora devam ediyorlar bilgi verin lütfen. Progesteron igne ve clexane igneyi ne zaman bitirdiniz.sol kasigimda cok agri var birden kalkincada sağ kasigim ağrıyor normalmi sizce.lutfen herkesin dusuncelerini bekliyorum.