-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.381
Heraldeerken olmuş sanki canım yaa ama nemlendirmeye devam et en azından kaşıntısını azaltır valla ben tedav iyöntemlerini araştırıyom lazerle görüntüsü azaltılabiliyomuş sanırım yaptırırım
hoşgeldin canım...bebişler nasıl bakalım?herkese günaydın ve hayırlı bayramlarrrr :) artık buraya transfer olmuş durumdayım hayırlı uğurlu olsun :)
Ankara yas 32 yaklasik dogum tarihi 5 haziran ikinci tup bebek denemesi.Iyi bayramlar. 7 haftalik hamileyim. Suan 3 uz. sanırım birisi alinacak. cumartesi belli olacak. Recai hocanin hastasiyim ankaradaki arkadaslar hangi doktora devam ediyorlar bilgi verin lütfen. Progesteron igne ve clexane igneyi ne zaman bitirdiniz.sol kasigimda cok agri var birden kalkincada sağ kasigim ağrıyor normalmi sizce.lutfen herkesin dusuncelerini bekliyorum.
Amin canım ya allah beterinden korusun be diyim belli olmuyo iste bi anlık yavaş hareket etmek lazım..Onun için geç kaldım galiba...Canım geçmiş olsun sende düşmüşsün rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...dikkatli olmamız gerekiyor
Aynen iste güvenemiyoruz boyle olunca..bi araştır ilk once tavsiye üzerine bi doktora git dogum evinde ins yine cok seveceğin bi doktorun olur..aynen canım.geçenlerde biir ikiz annesi bebeklerinin 2500 gr üsünde doğduklarını ve özel hastanede 18 dün küvezde kaldığını söyledi. baba herşeyin sorumluluğunu alarak bir üni.hastanesine sevkettirmiş ve bebişler 2 saat sonra küvezden çıkarılmış....
ama drumdan nasıl vazgeçerim bilemiyorum
Hoşgeldin canım yeni bi hamilelik galiba..herkese günaydın ve hayırlı bayramlarrrr :) artık buraya transfer olmuş durumdayım hayırlı uğurlu olsun :)
Hayırlı olsun canım ne guzel 3 tane:) Ağrılar normal herkese oluyor ama benim anlamadığım bebeklerin bi tanesini neden aldırıyorsun ? Doktorlar hep risk diyolar telaşa veriyorlar eger ciddi bir durum yoksa bi daha duşun derim.. Bir cok arkadas doktorların ısrarına rağmen aldirmayip ücüz doğurdular..Ankara yas 32 yaklasik dogum tarihi 5 haziran ikinci tup bebek denemesi.Iyi bayramlar. 7 haftalik hamileyim. Suan 3 uz. sanırım birisi alinacak. cumartesi belli olacak. Recai hocanin hastasiyim ankaradaki arkadaslar hangi doktora devam ediyorlar bilgi verin lütfen. Progesteron igne ve clexane igneyi ne zaman bitirdiniz.sol kasigimda cok agri var birden kalkincada sağ kasigim ağrıyor normalmi sizce.lutfen herkesin dusuncelerini bekliyorum.
Merhaba kizlar. Oncelikle iyi bayramlar. Sanırım aranızda ilk ben doguracagim. Bayramın ilk gunu baya kanama ve su geldi. Sancılar başladı. Hemen hastaneye yatirdilar. Açılma başlamış. Simdilik açılma ve kanama durdu. Ara ara sancılar oluyor. Ilaclarla bu süreyi mümkün olduğunca uzatip bebekleri büyütmeye calisacaklar
Merhaba kizlar. Oncelikle iyi bayramlar. Sanırım aranızda ilk ben doguracagim. Bayramın ilk gunu baya kanama ve su geldi. Sancılar başladı. Hemen hastaneye yatirdilar. Açılma başlamış. Simdilik açılma ve kanama durdu. Ara ara sancılar oluyor. Ilaclarla bu süreyi mümkün olduğunca uzatip bebekleri büyütmeye calisacaklar
Dualarınizi bekliyorum
canım geçmiş olsun çok üzüldüm bu kadar erken olmasına ama inşaallah biraz daha sabreder bebişlerin benide bir korku sardı şimdi dualarım seninle allah yardımcın olsun.
Bu ikizler niye böyle aceleci oluyoen azından 1-1,5 ay daha dururlar inş canım...sende yat dinlen annen yakındaysa orda kal ewde yatmak pek mümkün olmuyo inş sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini
Sagolun kizlar. Sedefcim şu an hastanede yatıyorum. Bir süre buradayim. Annem 1 aydır yanimdaydi. Hiçbir is yapmıyor yatiyordum. Simdi sadece tuvalete kalkiyorumorkidecimm rabbimmm zamaninda hayirli anda getirsin bebisleriniii...dualarimizz seninnleee..rabbim yar ve yardimcin olsunnn
Sagolun kizlar. Sedefcim şu an hastanede yatıyorum. Bir süre buradayim. Annem 1 aydır yanimdaydi. Hiçbir is yapmıyor yatiyordum. Simdi sadece tuvalete kalkiyorum
Canım Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerin biraz daha sabreder beni korku sardı kaçıncı haftadasın?biliyorsun benimde önceden düşüklerim vardı.dualarım seninle...Merhaba kizlar. Oncelikle iyi bayramlar. Sanırım aranızda ilk ben doguracagim. Bayramın ilk gunu baya kanama ve su geldi. Sancılar başladı. Hemen hastaneye yatirdilar. Açılma başlamış. Simdilik açılma ve kanama durdu. Ara ara sancılar oluyor. Ilaclarla bu süreyi mümkün olduğunca uzatip bebekleri büyütmeye calisacaklar
Dualarınizi bekliyorum
sürekli serum takılı. Icinde ilac var. Bir de dil altı bir hap veriyorlarAnladım tatlım sık dişini bebişleri kucağına alana kadar:)ne yapıyolar canım hastanede doğumu geciktirmek için iğne falanmı
25+5 oldu bugün. Ne olur korkma kuzum. Pişman oldum paylaştığım için. Tek onerim ne olur yormayin bol bol dinlenin emiCanım Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerin biraz daha sabreder beni korku sardı kaçıncı haftadasın?biliyorsun benimde önceden düşüklerim vardı.dualarım seninle...
öncelikle hayılrı uğurlu olsun bende Recai hocanın hastayım benimde bebekler üçüzdü 1 tanesini daha kalp atışı oluşmadan aldı recai hoca mutlaka kalır bana hiç fikrimi bile sormadı ama korkma zor bir operasyon değil .biz bu vakte kadar hep recai hocada devam ettik.Allah yardımcın olsun kazasız kavuş yavrularınaAnkara yas 32 yaklasik dogum tarihi 5 haziran ikinci tup bebek denemesi.Iyi bayramlar. 7 haftalik hamileyim. Suan 3 uz. sanırım birisi alinacak. cumartesi belli olacak. Recai hocanin hastasiyim ankaradaki arkadaslar hangi doktora devam ediyorlar bilgi verin lütfen. Progesteron igne ve clexane igneyi ne zaman bitirdiniz.sol kasigimda cok agri var birden kalkincada sağ kasigim ağrıyor normalmi sizce.lutfen herkesin dusuncelerini bekliyorum.
Allah razı olsun canım. Tahmini doğum tarihlerimiz de aynıydıorkideciğim canım benim aynı bende sen gibi olmuştum günlerce hast.yattım şimdide kalbim ağzımda valla inş.sende toparlarsın seni o kadar iyi anlıyorum ki hep dua edeceğim ama canım özelden gerçek ismini yaz onunla dua edeyim daha makbul olur inş.birde canım sürekli karnını YA ŞAFİ,YA HAFIZ diye okşa sürekli tesbih çek ben hast.günleri hep böyle geçirdim .yanıklarının falanda çok kuran okusun bebeklerin vakti zamanında gelsin inş.ayrıca korkma erken doğan bebekler Allahın izniyle yaşıyorlar Allah sanada beklerinede sağlık sıhhat versin.bu zor günlerin hepsi gececek hayılısı ile yavrularımıza kavuşunca unutacağız hepsini
evet canım ama inş.sende atlacaksın benimde kanamam çok fazlaydı bacaklarımdan aktı su gibi lütfen kaorkma ayrıca dedğim gibi Allahın izniyle erken doğsalar bile yaşıyorlarmış ki inş.vakti zamanında gelirler bir dahaki kurbana bayramlıklarını giyidiririz.ayyyyyyyyyy canımbenim lütfen moralini yüksek tut Allah onları korur bak gör.orda sıkılma bizlere yaz elimizden geldikce dilimiz döndükce dua ederiz senin için fetih suresi okuyacağımAllah razı olsun canım. Tahmini doğum tarihlerimiz de aynıydıayni şeyleri yaşıyoruz.
Ah canım gecmis olsun ins sabırla bekler bebeklerin.. Allah hayırlısıyla en uygun vakitte saglıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin..Merhaba kizlar. Oncelikle iyi bayramlar. Sanırım aranızda ilk ben doguracagim. Bayramın ilk gunu baya kanama ve su geldi. Sancılar başladı. Hemen hastaneye yatirdilar. Açılma başlamış. Simdilik açılma ve kanama durdu. Ara ara sancılar oluyor. Ilaclarla bu süreyi mümkün olduğunca uzatip bebekleri büyütmeye calisacaklar
sürekli serum takılı. Icinde ilac var. Bir de dil altı bir hap veriyorlar
25+5 oldu bugün. Ne olur korkma kuzum. Pişman oldum paylaştığım için. Tek onerim ne olur yormayin bol bol dinlenin emi