2014 ikiz anneleri

Krem zaten düzenli kullanıyorum ama çimdiklemeyide denicem:)karnım o kadar gerginki çimdikleyebilirmiyşm bilmiyom:)

Karnım biraz çıksın bende denicem bakalım..Yani cok küçük cimcikler bunlar sanırım oradaki kan dolaşımını hızlandırmak için yapılıyo özellikle kasan tarafı kastigi anda yapın diyodu bende o kızın yalancısıyim:)

tuanacimm cokk sagol verfin bilgiler icin suan magnezyum kullanmiyorum 7.haftadayiz sanirim daha sonra basliyoruz..tuana bu progesteronuma niye bakmadi doktor habire kullaniyorum cok sukur kanamada olmadi gidince kiZicam eger kanima bakmayip kafadan veriyosa cunku bende csinir yapiyo diye dozu fusulttum gunde uc kere iken ikiye kindirdimm

insallahhh burusmazzz soyle caatlakk onleyicii etkili bi krem kullansakkk fena olmazx

Valla kuzum en etkili ve kaliteli 2 ürün kullanıyorum..mustela ve lierac...bunlara rağmen olursa eğer ccilt yapısıyla alakalı bi mesele diycem:18:sönmüş balon gibi buruşmaz inş karnımız:18:

Biz kremleri sürünürüz ama illa da çatlayacaksa çatlasın napalım yani bebitlerimiz için deger:) catlakli anne oluruz bizde dile kolay iki tane doguracaz biz:)

Magnezyum benim 12.ci hafta başladı canim.senin ikizler tup ile olduysa kesinlikle progestan kullanilir.bende kanda bakildi dusuk ciktigi icin 3 adet hapi hergunde ignesini kullandim 9.cu haftadan sonra sadece iğne yi dusurdu gun asiriya haplar ayni devamdi.halada kullaniyorum.bence dr un demeden dozunu kendin dusurme cunku bebeklerin tutunmasi icin rahim duvarini besliyo.eger hap kullanmazsan allah korusun vucut bebisleri yabanci madde sanip atmaya calisirmis progestan da bu durumla mucadele eden bisey.birazda psikolojik olarak hapin yan etkisinin olmayacagini düşün cunku birsure sonra alisiyor zaten insan.3 bucuk sene evlat hasretiyle yanmisim 12.ci haftaya kadar kalcamda ignenin girmedigi yer kalmadi ama yinede ah demedim.bence biraz dayanikli ve fedakar olmaliyiz biz ozel anneleriz cunku.

Sedefcim benim kullandigim Magnesium dias poral ayni sekilde suda eriyen toz.

slm kızlar...
nasılsınız? bebişler nasıl
tuanacım paylaşımın için teşekkür ederim.bende işe yaradı ama dra sorucam bakalım:)
sedef kasılmalar nasıl?inşallah senin de bitmiştir canım...
ve sevgili ikiz anneleri;şimdiden mutlu,sağlıklı ve bol tepikli bir bayram dilerim.hepinizi öpüyorum.
ay bugün çok yoruldum,bayram hazırlıkları hiç böyle yormamıştı beni.ya kızlar benim karnımkocaman oldu.daha 20. hafta sizinde mi böyle ki?

Anladım canım magnezyumu değiştirip ondan kullansam zararı olmaz:44:

Valla canım o hareket sandığım şeyler ara ara oluyo yine....kasılmamı hareketmi düşünmüyom artık:)karnı hiç sorma benim böbreklerim ağrıyo bide bazen.gebelikte iç organlarda büyürmüş sanırım ondan.karnımın yanları ağrıyo hele akşam yemeği hiç yemek istemiyorum kendimi çok rahatsız hissediyorum bi doğurssk hayırlısıyla ssğlıkla:))8 aylık tek gebelik gibiyim

2 aylıkken başladım ben kullanmaya karnım cıkmaya başlamıştı benim

Be 2,5 aylık oldum acibadem yagı aldım bastan kullanayım diye daha başlamadım cunku karnım hiç yok yani aynaya bakmaktan sası oldum normalde ayva göbeğim vardır azıcık..onun alt tarafı hafif (1 cm falan )şişti ama belki de bana oyle geliyodur bilmiyorum acaba bana mı az geliyo bende başlıyım mı ki acaba ya nolur nolmaz..
bide göğüslere de sürmek gerekiyomus galiba dimi göğüslerim büyüdü baya zaten..

Benim göğüsler hala büyümedi ama sürüyorum)

Bi dahaki bayrama bebeklerimizle kutlayalım ins onlara bayramliklar giydirelim :) hayırlı bayramlar kızlar..

Ayy kızlar bayramla ilgisi yok ama bişi dicem(kirpik değişirmi hamilelikte yaaa:2:upuzun olan kirpiklerim şimdi rimel sürünce uzamıyo sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…