- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.321
Krem zaten düzenli kullanıyorum ama çimdiklemeyide denicem:)karnım o kadar gerginki çimdikleyebilirmiyşm bilmiyom:)
Yeni hamileler hosgeldiniz.hepiniz saglikla ikizlerinizi kucaginiza alirsiniz inşallah.progestan tedavimden sonra 12.ci haftaya kadar vajinal kullandim.tedavide kanda progestan hormonuna bakiliyor dusuk cikan kisilerde dr kesinlikle en az 12.ci haftaya kadar devam sonrasında zaten 15.ci haftada tekrar baslatiyor bu sefer erken dogumu onluyormus genelde 12.ci haftadan sonra az bi kanamasi olanlar yada usg kontrolde kanama alani gozukenler mutlaka kullaniyor.vajinal kullanimi yan etkilerinin en az hissedilmesi valla kanamam oldugunda yutarak kullandim saydiginiz etkilerin haricinde birde catlicak gibi karin sisligi yapiyordu.vajinal kullanmadan once elimi iyice yikiyorum sonrasinda gunluk ped camasirimda onun uzerinde iyi pecetelerden bikac yaprak koyuyorum.hiçbir sorun yasamadim bugune kadar 2 hafta agizdan kullandim geri kalan tum zaman vajinal.gunluk ped temasi olmuyor ama onsuzda olmuyor olasi bi kanamada disari cikmaz en azindan ben hissederim o zaman diye.
sedefcim internette de yazarsan magnezyum sitrat ve magnezyum oksit arasindaki farki cikiyor zaten.sitrat gebelere onerilen ve emilimi en kolay magnezyummus.ama magnezyum oksit emilimi cok zor oldugu yaziyor.belki flufem arkadasa dr o yuzden 2 doz icmesini söylemiştir.etki ve emilimi gec oldugundan. dra bu sekilde bilincli sorunca duzgun cevap vericeklerini dusunuyorum.normalde kafanizi karistirmak istemezdim aslinda hic bahsetmicektim bu durumu ikilemde kalmayin diye ama bir yandan da sessiz kalsam suclaniyorum.yinede dr unuza guven ve ilacin sikayetini yok etmesi sağlanmissa bisey olmaz diye dusunuyorum.neticede emilim farki varmis sizin kullandiginiz bir ise yaramıyor degil yani :)
insallahhh burusmazzz soyle caatlakk onleyicii etkili bi krem kullansakkk fena olmazxKızlar acaba göbeğimiz buruşacakmı doğumdan sonra:18:
insallahhh burusmazzz soyle caatlakk onleyicii etkili bi krem kullansakkk fena olmazx
fiyatlari nedirr cnm bide kacinci haftada basliyoruzz..Valla kuzum en etkili ve kaliteli 2 ürün kullanıyorum..mustela ve lierac...bunlara rağmen olursa eğer ccilt yapısıyla alakalı bi mesele diycem:18:sönmüş balon gibi buruşmaz inş karnımız:18:
fiyatlari nedirr cnm bide kacinci haftada basliyoruzz..
fiyatlari nedirr cnm bide kacinci haftada basliyoruzz..
tuanacimm cokk sagol verfin bilgiler icin suan magnezyum kullanmiyorum 7.haftadayiz sanirim daha sonra basliyoruz..tuana bu progesteronuma niye bakmadi doktor habire kullaniyorum cok sukur kanamada olmadi gidince kiZicam eger kanima bakmayip kafadan veriyosa cunku bende csinir yapiyo diye dozu fusulttum gunde uc kere iken ikiye kindirdimm
Magnezyum benim 12.ci hafta başladı canim.senin ikizler tup ile olduysa kesinlikle progestan kullanilir.bende kanda bakildi dusuk ciktigi icin 3 adet hapi hergunde ignesini kullandim 9.cu haftadan sonra sadece iğne yi dusurdu gun asiriya haplar ayni devamdi.halada kullaniyorum.bence dr un demeden dozunu kendin dusurme cunku bebeklerin tutunmasi icin rahim duvarini besliyo.eger hap kullanmazsan allah korusun vucut bebisleri yabanci madde sanip atmaya calisirmis progestan da bu durumla mucadele eden bisey.birazda psikolojik olarak hapin yan etkisinin olmayacagini düşün cunku birsure sonra alisiyor zaten insan.3 bucuk sene evlat hasretiyle yanmisim 12.ci haftaya kadar kalcamda ignenin girmedigi yer kalmadi ama yinede ah demedim.bence biraz dayanikli ve fedakar olmaliyiz biz ozel anneleriz cunku.
Sedefcim benim kullandigim Magnesium dias poral ayni sekilde suda eriyen toz.
slm kızlar...
nasılsınız? bebişler nasıl
tuanacım paylaşımın için teşekkür ederim.bende işe yaradı ama dra sorucam bakalım:)
sedef kasılmalar nasıl?inşallah senin de bitmiştir canım...
ve sevgili ikiz anneleri;şimdiden mutlu,sağlıklı ve bol tepikli bir bayram dilerim.hepinizi öpüyorum.
ay bugün çok yoruldum,bayram hazırlıkları hiç böyle yormamıştı beni.ya kızlar benim karnımkocaman oldu.daha 20. haftasizinde mi böyle ki?
2 aylıkken başladım ben kullanmaya karnım cıkmaya başlamıştı benim
Be 2,5 aylık oldum acibadem yagı aldım bastan kullanayım diye daha başlamadım cunku karnım hiç yok yani aynaya bakmaktan sası oldum normalde ayva göbeğim vardır azıcık..onun alt tarafı hafif (1 cm falan )şişti ama belki de bana oyle geliyodur bilmiyorum acaba bana mı az geliyo bende başlıyım mı ki acaba ya nolur nolmaz..
bide göğüslere de sürmek gerekiyomus galiba dimi göğüslerim büyüdü baya zaten..