2014 ikiz anneleri

Merhaba arkadasim biz 2.kesemizi 7.haftada gorduk geriden geldi o ama simdi yetisti sukur sonradan plasenta olusurken birlesik olustu sanirim ama gecen acile gittigimde bi dr. Iki kese oldugunu anlayamadi tek yumurta ikizi olabilir dedi kendi dr.uma buni soyledigimde guldu ve keseleri ayiran cizgiyi detayli olarak gosterdi sadece plasentalari birlesik bazen ayirdedilemiyor bu dedi. Birde birlesik plasenta tek plasentaya gore daha buyuk olurmus tek mi cift mi ayirmada o da kolaylik saglarmis insallah senin dr.unda en kisa zamanda soyler:KK34:

bizim de birleşmiş plesanta olduğunu 2 dr da söyledi ama benim gittiğim prof 2 plesantanın çift yumurta demek olmadığını söylüyor tek yumurta da 2 plesanta olabiliyormuş cinsiyetleri farklıysa kesin çift yumurta diyor, neyse sağlıklılar ya en önemlisi bu

Arkadaşlar bayramınız hayırlı olsun rabbim bebişleri bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bi dahaki bayramda yavrularımızla olalım...

merhaba kızlar aranıza yeni geldim tecrübelerinizi bekliyorum iyi bayramlar
Bu arada hoşgeldin aramıza kaç haftaliksiniz yeni mı öğrendin?
Ayy kızlar bayramla ilgisi yok ama bişi dicem:KK43:(kirpik değişirmi hamilelikte yaaa:2:upuzun olan kirpiklerim şimdi rimel sürünce uzamıyo sinir oldum
Valla bilmiyorum ama benim bütün vücudum degişti saclarım cok dökülüyo cildim cok kuruyo metabolizmam yavaşladı yani vücudumu tanıyamiyorum kirpik de degişir mı değişirmiş :)

Kızlar bu arada merdivende düştüm annemin evi dubleks .. valla küt diye oturmadım yere allahtan.. elimi koydum hemen ayağım kaydı ama korktum valla bisi olcak diye hele esim tansiyonu düştü telaşından gitti yattı..

:KK3:
Kızlar bu arada merdivende düştüm annemin evi dubleks .. valla küt diye oturmadım yere allahtan.. elimi koydum hemen ayağım kaydı ama korktum valla bisi olcak diye hele esim tansiyonu düştü telaşından gitti yattı..

Aman deyim canım dikkat et valla ben merdivenleri tek tek iniyorum demirlerden tuta tuta:)hele topuklu ayakkabı giyenler varsa giymesin artık kızlar...kirpiklere gelince:)değişti valla kuzum ya:KK43:şekle girmiyolar.:)

Duble anneler bayramınız mübarek olsun bir dahaki bayramlarda pıcırıklarımız yanımızda olsun onlara bayramlıklar alalım ,harçlık verelim inş.:nazar::emir_bebek::emir_bebek:Allahım isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.Rabbim bizlerede vakti zamanında sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.Allaha emanet olun Allah nazarlardan korusun:nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayyyyyyyyyyy canım benim Allah nazardan korusun ,geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin kendine ve bebişlere iyi bak ,inş.bir sorun olmaz Allahım korumuştur inş.bende merdivenlerden çok korkuyorum bizimde asansör yok önceden bir nefeste çıktığım merdiveni çok zor inip çıkıyorum şimdi.:nazar::KK49:

Be 2,5 aylık oldum acibadem yagı aldım bastan kullanayım diye daha başlamadım cunku karnım hiç yok yani aynaya bakmaktan sası oldum normalde ayva göbeğim vardır azıcık..onun alt tarafı hafif (1 cm falan )şişti ama belki de bana oyle geliyodur bilmiyorum acaba bana mı az geliyo bende başlıyım mı ki acaba ya nolur nolmaz..
bide göğüslere de sürmek gerekiyomus galiba dimi göğüslerim büyüdü baya zaten..

bende 7 haftalık ikiz annesiyim.karnım öyle şiştiki 4 aylık gibiyim.bebe yağı sürüyorum karnıma göğüslere ve popoma :) birde cildim çok kurudu aşırı derecede :/ saçlarımda çok dökülüo

:KK3:

Aman deyim canım dikkat et valla ben merdivenleri tek tek iniyorum demirlerden tuta tuta:)hele topuklu ayakkabı giyenler varsa giymesin artık kızlar...kirpiklere gelince:)değişti valla kuzum ya:KK43:şekle girmiyolar.:)

ayyyyyyyyyyy canım benim Allah nazardan korusun ,geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin kendine ve bebişlere iyi bak ,inş.bir sorun olmaz Allahım korumuştur inş.bende merdivenlerden çok korkuyorum bizimde asansör yok önceden bir nefeste çıktığım merdiveni çok zor inip çıkıyorum şimdi.:nazar::KK49:
Ya kızlar nadi oldu anlamadım zaten ayağımda çorap vardı merdivenler ahşap kaydım resmen cok sükür şimdilik bisi yok ama varya cok korktum ikiye bi wc ye gidiyorum leke falan var mı diye allahtan yok..allah korudu ya esim yaklaştırmıyo artık beni oraya cok korktu o da..nazar gercek ya bugun inandım ilk defa bugun insan icine çıktım herkes tebrik falan..
teşekkür ederim 13.haftaya girdim yeni sayılırım
Bende 10+1 im yakınız senle..
bende 7 haftalık ikiz annesiyim.karnım öyle şiştiki 4 aylık gibiyim.bebe yağı sürüyorum karnıma göğüslere ve popoma :) birde cildim çok kurudu aşırı derecede :/ saçlarımda çok dökülüo
Benimde cildim kurudu ama karnım yok daha..

Merhaba hanimlar hepinizin kurban bayrami mübarek olsun.Rabbim nice bayramlari evlatlarimiz ve sevdiklerimizle gecirmek nasib etsin inşallah.
Sedefcim benimde karnim baya cikti ve artik geriliyo taş gibi oldugunu hissediyorum genelde aksamlari artik her seyi yiyip ictikten sonra iyice geriliyor. Cok duzenli surmesemde lierac kullaniyorum.simdilik catlak yok ama kremden yarim saat sonra bile kepekli gibi dokuluyo tenim cok kuruydu zaten bence catlaklar gerginlik ve kasintiyla belirti verir.kirpik konusuda ayni durumdayiz :KK43: eskiden hem gur hem uzundu goren takma kirpik derdi.ama yuzumu her yikadigimda yastigimda fln cok dokulmustu kirpikler bugun rimel surdum baktim hrm seyrek hemde dumduz sasirdim.bide gebelik belirtisinde kirpik kivrisip karismasi derler tam zitti oldu bende de sendede öylemis.cogu sordugun durum benimde aynisi oluyor.bu arada oluşum kiskandi nasil tepikliyor arka arkaya :) bugun hic konusamadim yavrularimla onlarda hakli.
Merdivenden düşen arkadas gecmis olsun canim cook dikkat etmelisin ben apartman merdivenlerini koxa kari usulu kullaniyorum tek tek her basamak ta durur gibi iniyorum.Allaha emanetiz ama tedbirde bizlerden.Rabbim korusun cumlemizi gorunur ve gorunmez kazalardan.
Hepinize saglikli huzurlu mutlu bayramlar...

Tauna cok sagol canım artık daha dikkatli olucam zaten dikkatliydim ama iste bi anlık oluveriyor hersey maalesef..sükür ki bi problem yok insallah da olmaz..

Merhaba hanimlar hepinizin kurban bayrami mübarek olsun.Rabbim nice bayramlari evlatlarimiz ve sevdiklerimizle gecirmek nasib etsin inşallah.
Sedefcim benimde karnim baya cikti ve artik geriliyo taş gibi oldugunu hissediyorum genelde aksamlari artik her seyi yiyip ictikten sonra iyice geriliyor. Cok duzenli surmesemde lierac kullaniyorum.simdilik catlak yok ama kremden yarim saat sonra bile kepekli gibi dokuluyo tenim cok kuruydu zaten bence catlaklar gerginlik ve kasintiyla belirti verir.kirpik konusuda ayni durumdayiz :KK43: eskiden hem gur hem uzundu goren takma kirpik derdi.ama yuzumu her yikadigimda yastigimda fln cok dokulmustu kirpikler bugun rimel surdum baktim hrm seyrek hemde dumduz sasirdim.bide gebelik belirtisinde kirpik kivrisip karismasi derler tam zitti oldu bende de sendede öylemis.cogu sordugun durum benimde aynisi oluyor.bu arada oluşum kiskandi nasil tepikliyor arka arkaya :) bugun hic konusamadim yavrularimla onlarda hakli.
Merdivenden düşen arkadas gecmis olsun canim cook dikkat etmelisin ben apartman merdivenlerini koxa kari usulu kullaniyorum tek tek her basamak ta durur gibi iniyorum.Allaha emanetiz ama tedbirde bizlerden.Rabbim korusun cumlemizi gorunur ve gorunmez kazalardan.
Hepinize saglikli huzurlu mutlu bayramlar...

Catlarsamda lazerle falan tedavisini yaptırırım valla:KK43:benim zaten ergenlikten kalma catlaklar var göğüs kalçamda:KK43:bide göbek olmasın...en azından lazerle görüntüsü azalır..kirpik konusunda yaşadığım doğruymuş demekki:))handetada yazmış:)

günaydın kızlar...nasıl gidiyor bayram?
bebişlerimizle ilk bayramımız:KK16: inşallah kucağımızda nice bayramlar yaşarız.:nazar::nazar:
beyaz geçmiş olsun canım.bende merdiven inerken çok korkuyorum.zaten sakarımdır biraz..aman dikkat:KK30:

X