-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.281
28. Haftadayız canım2013 annesi olucam inşallah benden ileri olanların çoğu doğum yaptı:))kız senin hamilelik takvimin doğrumu en ileri hafta sensin galiba
Bende e bebek te gördüm 79 küsürdü acaba çantası kullanışlımı yakındanda görmek lazım birde şık bir çanta olması lazım sanki
Bende o bebek çantasını sordum zaten hangi modelim aliyim diye bazı yerlerde bebek bakım çantası yazıyorda ondan karışıklık oldu:44::2:
Bencede cantası hiç önemli değil canım ya:44:bebek çantası almıycakmısın zaten.onu gittiğin yere cantasıylamı taşıycan.
O zamn sen 2013 annesi olacaksın inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin28. Haftadayız canım2013 annesi olucam inşallah benden ileri olanların çoğu doğum yaptı:))
Kızlar bebek bakım çantası almayı düşünüyormusunuz.belki önümüzdeki hafta sonu alışverişe çıkmayı planlıyorum inşallah bakıyım diyorum ama tavsiye edeceğiniz bir model var mı
O zamn sen 2013 annesi olacaksın inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bakım ürünleri olarak bübchen almayı düşünüyorum ben canım.şampuan sabun pişik kremi bebe yağı hepsi 50 liraydı bebefixte..çantasıyla beraber
canım sen benı dınle sebamed al
arasın egzama sorunu ıcın dr a goturdugumde sebamedı onerdı en katkısz urunmus
ne güzel canım.şanslıyız.benimki biraz abartsa da anlayışlıdır:)
bizde biryere gitmiyoruz ne mersin ne ankaraoğluşların canı saolsun sadece kurban için bir köye gidicekmişiz.oda güzel
canım ne diyosun:44:...senin de sınavın büyükmüş.rabbim bebelere sağlık versin inşallahadasugun pıhtılaşma sorunu mu vardı acaba.çünkü geç bebek kayıplarının çoğunun kaynağıymış bende pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen aylardır claxena kullanıyorum:18:
Inanırmısın daha belli değil cinsiyetleri aynı tek plasenta iki kese var biraz riskli ikiz gurubundayım ama Dr rahat Dr çift yumurta da olabilir dediamin inşallah arkadaşım bu arada senin bebişler nasıl? seninkiler çift yumurta mı?
Sebamed ürünlerini bende beğeniyorum kendi yüzüm için bile sabunu nü kullanıyorum ama cildi kurutuyor sanki...canım sen benı dınle sebamed al
canim tatil icin annemdeyim genelde evdeyim annem yapiyo her seyi arada bi kasik agrim oluuo bi de kabizlik gecmedi o kadar da su iciyorum ama fayda etmedi buna da sukur 28 ekimde kontrolum heyecanla o gunu bekliuorum rabbim bebislerimizi bagislasin insallah uygun bi zamanda gorusuruz
Hoşgeldin aramızamerhaba bnde kısmetse ocak 2014 tek yumurta ikiz annesiyim sizlere bir sorum olacak drlarınız sizede progestan kullandırıyor mu?
canım sen benı dınle sebamed al
merhaba bnde kısmetse ocak 2014 tek yumurta ikiz annesiyim sizlere bir sorum olacak drlarınız sizede progestan kullandırıyor mu?
bendede uyku sınır sersemlık yapıyordu ayaga kalkamıyordum drum kullanmam gerektıgını vajınadan almamı soyledı ama cok sorun yasıyorum sureklı yara oluyuyor sızdede varmı boyle sorun?
vajınadamı yaraa oluyo vajınada yara olmadıı .ama uyku sersemlık sınır cok yaptı bırakınca gecıyooo