2014 ikiz anneleri

:2:
Bende e bebek te gördüm 79 küsürdü acaba çantası kullanışlımı yakındanda görmek lazım birde şık bir çanta olması lazım sanki

Bencede cantası hiç önemli değil canım ya:44:bebek çantası almıycakmısın zaten.onu gittiğin yere cantasıylamı taşıycan.

:2:

Bencede cantası hiç önemli değil canım ya:44:bebek çantası almıycakmısın zaten.onu gittiğin yere cantasıylamı taşıycan.
Bende o bebek çantasını sordum zaten hangi modelim aliyim diye bazı yerlerde bebek bakım çantası yazıyorda ondan karışıklık oldu:44:

Kızlar bebek bakım çantası almayı düşünüyormusunuz.belki önümüzdeki hafta sonu alışverişe çıkmayı planlıyorum inşallah bakıyım diyorum ama tavsiye edeceğiniz bir model var mı

ben nıvea düşünüyorum birçok arkadaşım bebeklerine kullandılar hepsi çok memnun kaldılar

Bakım ürünleri olarak bübchen almayı düşünüyorum ben canım.şampuan sabun pişik kremi bebe yağı hepsi 50 liraydı bebefixte..çantasıyla beraber

canım sen benı dınle sebamed al
arasın egzama sorunu ıcın dr a goturdugumde sebamedı onerdı en katkısz urunmus

Ahhh canım çok zor günlerdi rabbim bu kez bizlere bağışlasın...gebeliğin ilk aylarında sürekli dra gidiyorduk...bende clexan kullanıyorum...gerekli testleri yaptırdınızmı?drun neden kullanmanı istiyor?

mrb seybıl benımde kontrolum bayram sonrası bızde 7.haftanın ıcındeyız sanırım bı ıkı gun var bıtmesıne fazla bakmak ıstemıyorum cunku gunler gecmek bılmıyorr...

ınsallahh hem burdakı arkadasların hem senın kontrollerıı hep ıyı gecerr guzell haberlerr alırızz..

Hala bendede var ara ara gırıryoo adet agrısı gıbı.
Bulantım basladı benımde senın ne zaman bıttı veya devam edıyo bulantınn

merhaba bnde kısmetse ocak 2014 tek yumurta ikiz annesiyim sizlere bir sorum olacak drlarınız sizede progestan kullandırıyor mu?

merhaba bnde kısmetse ocak 2014 tek yumurta ikiz annesiyim sizlere bir sorum olacak drlarınız sizede progestan kullandırıyor mu?

evet suan 7.haftadayım transfer sonrasından berı progesteron kullanıyorumm..
Gunde uc hap seklınde...

Ama ben bunu ıkıye ındırdım cunku bende asırı hassaıyet sınır stres yaptıı kızlarr bılmıyroum ama kullanamdım zaman cok rahat hıssedıyroum ..

Resmen depresıf hareketler yapıyodummmm

bendede uyku sınır sersemlık yapıyordu ayaga kalkamıyordum drum kullanmam gerektıgını vajınadan almamı soyledı ama cok sorun yasıyorum sureklı yara oluyuyor sızdede varmı boyle sorun?

bendede uyku sınır sersemlık yapıyordu ayaga kalkamıyordum drum kullanmam gerektıgını vajınadan almamı soyledı ama cok sorun yasıyorum sureklı yara oluyuyor sızdede varmı boyle sorun?

vajınadamı yaraa oluyo vajınada yara olmadıı .ama uyku sersemlık sınır cok yaptı bırakınca gecıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…