2014 ikiz anneleri

evt cnm vajınada yara oldu bır kacgun bırakınca gecıyor bırde gunluk ped oda tahrıs yapıyo dr doguma kadar devam doı offf ..:KK50:

Canım o ilk Zamanlar ped banada çok alerji yaptı o zaman akıntım şimde göre daha fazla oluyodu...ben yaptığımı söleyim sende yap günlük ped kullanmamaya calış..eski atletleri ped gibi kes:)ütünün yüksek ayarında ısıt koy altına:)inan yara kaşıntı kalmıyo

Canım o ilk Zamanlar ped banada çok alerji yaptı o zaman akıntım şimde göre daha fazla oluyodu...ben yaptığımı söleyim sende yap günlük ped kullanmamaya calış..eski atletleri ped gibi kes:)ütünün yüksek ayarında ısıt koy altına:)inan yara kaşıntı kalmıyo

KESINLIKLEE KATILIYORUMM PEDLER KASINTI YAPIYOOOO BENDE AYNENNN DEDIN GIBI YAPIYORUM ANNEM DEDI BANADA ILK BASTA BU NE YA FALAN DEDIM AMA KIZIM BIZ NIYE SAGLIK DOGURDUK SIZLERI BOYLE PED MED KULLANMADIK BUNLAR ISLANINCA KASINTI YAPAR DEDI KI DEDIGI DOGRULANINCA ATLETLERI VEYA KULLANMADIM BEZLERI YIKAYIP UTULEYIP KOYDUM COK RAHATIMMMMEn Büyük KK

KESINLIKLEE KATILIYORUMM PEDLER KASINTI YAPIYOOOO BENDE AYNENNN DEDIN GIBI YAPIYORUM ANNEM DEDI BANADA ILK BASTA BU NE YA FALAN DEDIM AMA KIZIM BIZ NIYE SAGLIK DOGURDUK SIZLERI BOYLE PED MED KULLANMADIK BUNLAR ISLANINCA KASINTI YAPAR DEDI KI DEDIGI DOGRULANINCA ATLETLERI VEYA KULLANMADIM BEZLERI YIKAYIP UTULEYIP KOYDUM COK RAHATIMMMMEn Büyük KK

Banada annem söylemişti bi ara mantar olmuştum ondada böyle yapmıştım

Öncelikle herkesin bebekleri hayırlı olsun rabbim ellerimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı almayı nasip etsin .Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve bu gün dr a gittim 2 kese gördü 5. haftamı bitirmiş durumdayım 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez rabbim ellerimizi boş bırakmasın dualarımızı kabul eylesin

hayırlı olsun canım.bende aşılama oldum,iki kese gördük,7 haftalığım bende.kalp atışlarını duyduk.inş sende duyarsın ikisinide :)

merhaba bnde kısmetse ocak 2014 tek yumurta ikiz annesiyim sizlere bir sorum olacak drlarınız sizede progestan kullandırıyor mu?
hayırlı olsun.bende 7 haftalık çift yumurta ikiz annesiyim,3 haftadır prosteron jel kullanıyorum(crinone %8 lik vaginal jel) hiç kanamam olmadı.sanırım işe yarıyor.

Yeni hamileler hosgeldiniz.hepiniz saglikla ikizlerinizi kucaginiza alirsiniz inşallah.progestan tedavimden sonra 12.ci haftaya kadar vajinal kullandim.tedavide kanda progestan hormonuna bakiliyor dusuk cikan kisilerde dr kesinlikle en az 12.ci haftaya kadar devam sonrasında zaten 15.ci haftada tekrar baslatiyor bu sefer erken dogumu onluyormus genelde 12.ci haftadan sonra az bi kanamasi olanlar yada usg kontrolde kanama alani gozukenler mutlaka kullaniyor.vajinal kullanimi yan etkilerinin en az hissedilmesi valla kanamam oldugunda yutarak kullandim saydiginiz etkilerin haricinde birde catlicak gibi karin sisligi yapiyordu.vajinal kullanmadan once elimi iyice yikiyorum sonrasinda gunluk ped camasirimda onun uzerinde iyi pecetelerden bikac yaprak koyuyorum.hiçbir sorun yasamadim bugune kadar 2 hafta agizdan kullandim geri kalan tum zaman vajinal.gunluk ped temasi olmuyor ama onsuzda olmuyor olasi bi kanamada disari cikmaz en azindan ben hissederim o zaman diye.

sedefcim internette de yazarsan magnezyum sitrat ve magnezyum oksit arasindaki farki cikiyor zaten.sitrat gebelere onerilen ve emilimi en kolay magnezyummus.ama magnezyum oksit emilimi cok zor oldugu yaziyor.belki flufem arkadasa dr o yuzden 2 doz icmesini söylemiştir.etki ve emilimi gec oldugundan. dra bu sekilde bilincli sorunca duzgun cevap vericeklerini dusunuyorum.normalde kafanizi karistirmak istemezdim aslinda hic bahsetmicektim bu durumu ikilemde kalmayin diye ama bir yandan da sessiz kalsam suclaniyorum.yinede dr unuza guven ve ilacin sikayetini yok etmesi sağlanmissa bisey olmaz diye dusunuyorum.neticede emilim farki varmis sizin kullandiginiz bir ise yaramıyor degil yani :)

arkadaşım merhaba öncelikle geçmiş olsun birleşmiş plesanta yazmışsın dikkatimi çekti bizim de birleşmiş plesanta:) Sizin başlangıçta kaç plesantaydı?bizim dr birleşmiş plesanta olduğu için tek yumurta mı çift yumurta mı kesin bişey söylemiyor.Bir de kaçıncı haftada keseleri gördü dr un?
Merhaba arkadasim biz 2.kesemizi 7.haftada gorduk geriden geldi o ama simdi yetisti sukur sonradan plasenta olusurken birlesik olustu sanirim ama gecen acile gittigimde bi dr. Iki kese oldugunu anlayamadi tek yumurta ikizi olabilir dedi kendi dr.uma buni soyledigimde guldu ve keseleri ayiran cizgiyi detayli olarak gosterdi sadece plasentalari birlesik bazen ayirdedilemiyor bu dedi. Birde birlesik plasenta tek plasentaya gore daha buyuk olurmus tek mi cift mi ayirmada o da kolaylik saglarmis insallah senin dr.unda en kisa zamanda soyler:KK34:
asbecim cok sevindim benim kontrolume daha cok var ama ben erken gidicem dayanamicam galiba kiz erkek fark etmez yeter ki saglikli oldun ama benim gonlumden kiz geciyor o yuzden kiz olduguna daha cok sevindim
Insallah sizin icinde hersey yolundadir canimcim valla bende kiz mi erkek mi diye gittim ama onlari gorunce unuttum kiz erkek ne fark eder saglikla hayirla kucagimiza alalim yeter gerisinin hic onemi yok bana da 15gun sonra gel dedi simdiden gun sayiyorum her gittigimizde videoya aliyoruz ozledikce acip izliyorum:KK1::KK1::KK1:
Artik bi tanesini kizim diye sevebiliyorum bu cok guzel bi duygu Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu:KK16::KK16:

Yeni hamileler hosgeldiniz.hepiniz saglikla ikizlerinizi kucaginiza alirsiniz inşallah.progestan tedavimden sonra 12.ci haftaya kadar vajinal kullandim.tedavide kanda progestan hormonuna bakiliyor dusuk cikan kisilerde dr kesinlikle en az 12.ci haftaya kadar devam sonrasında zaten 15.ci haftada tekrar baslatiyor bu sefer erken dogumu onluyormus genelde 12.ci haftadan sonra az bi kanamasi olanlar yada usg kontrolde kanama alani gozukenler mutlaka kullaniyor.vajinal kullanimi yan etkilerinin en az hissedilmesi valla kanamam oldugunda yutarak kullandim saydiginiz etkilerin haricinde birde catlicak gibi karin sisligi yapiyordu.vajinal kullanmadan once elimi iyice yikiyorum sonrasinda gunluk ped camasirimda onun uzerinde iyi pecetelerden bikac yaprak koyuyorum.hiçbir sorun yasamadim bugune kadar 2 hafta agizdan kullandim geri kalan tum zaman vajinal.gunluk ped temasi olmuyor ama onsuzda olmuyor olasi bi kanamada disari cikmaz en azindan ben hissederim o zaman diye.

sedefcim internette de yazarsan magnezyum sitrat ve magnezyum oksit arasindaki farki cikiyor zaten.sitrat gebelere onerilen ve emilimi en kolay magnezyummus.ama magnezyum oksit emilimi cok zor oldugu yaziyor.belki flufem arkadasa dr o yuzden 2 doz icmesini söylemiştir.etki ve emilimi gec oldugundan. dra bu sekilde bilincli sorunca duzgun cevap vericeklerini dusunuyorum.normalde kafanizi karistirmak istemezdim aslinda hic bahsetmicektim bu durumu ikilemde kalmayin diye ama bir yandan da sessiz kalsam suclaniyorum.yinede dr unuza guven ve ilacin sikayetini yok etmesi sağlanmissa bisey olmaz diye dusunuyorum.neticede emilim farki varmis sizin kullandiginiz bir ise yaramıyor degil yani :)

Anladım canım çok sağol bilgi için:KK16:sorarım doktora bunu gidince..senin kullandığının adı ne?

mrb seybıl benımde kontrolum bayram sonrası bızde 7.haftanın ıcındeyız sanırım bı ıkı gun var bıtmesıne fazla bakmak ıstemıyorum cunku gunler gecmek bılmıyorr...

ınsallahh hem burdakı arkadasların hem senın kontrollerıı hep ıyı gecerr guzell haberlerr alırızz..

Hala bendede var ara ara gırıryoo adet agrısı gıbı.
Bulantım basladı benımde senın ne zaman bıttı veya devam edıyo bulantınn

benim 6. haftamda bulantılarım başladı hala devam ediyor ama artık alıştım ama ne midemin bulanmasını tetikliyor biliyorum sekerli ve tatlı bi şey yemiyorum bunları rabbim sağlıkla bebişlerimizi nasip eder inşallah

Tskler cnm tavsiyeni deniyecegim sendemi vajinadan aliyordun progeston i

İlk çatlağımı gördüm:KK14:

Burada bir topikte adını hatirlamadigim bi arkadas su tavsiyede bulunmuştu.. Karnımızı düzenli olarak nemlendirmeliyiz bunun için herhangi bi krem yeterli olacaktır nemlendirmeden sonra ufak ufak cimcikleyin ara sıra özellikle karnımızın kasildigini hissettiğinizde bunu tekrar edin benimki hiç çatlamadı bu sekilde diye..bilmiyorum ne kadar dogru ama denemesi bedava..

Burada bir topikte adını hatirlamadigim bi arkadas su tavsiyede bulunmuştu.. Karnımızı düzenli olarak nemlendirmeliyiz bunun için herhangi bi krem yeterli olacaktır nemlendirmeden sonra ufak ufak cimcikleyin ara sıra özellikle karnımızın kasildigini hissettiğinizde bunu tekrar edin benimki hiç çatlamadı bu sekilde diye..bilmiyorum ne kadar dogru ama denemesi bedava..

Krem zaten düzenli kullanıyorum ama çimdiklemeyide denicem:)karnım o kadar gerginki çimdikleyebilirmiyşm bilmiyom:)

Tskler cnm tavsiyeni deniyecegim sendemi vajinadan aliyordun progeston i

Ewet canım 10. Haftaya kadar kullandım bende...şimdide 3 haftadır proluton iğneye başladık.10 günde bi vuruluyorum.sanırım doğuma kadar devam etcek o...erken doğumu önlüyomuş.sanada verir ilerleyen zamanlarda

X