- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.241
bir sorun olmazsa ben 28 ekim de gidicem canım. ya sedef; adasug ve didem beni çok etkiledi.eşim bir süre nete girmesen iyi olur diyor da,meraktan çatlarım
7 haftalık İkiz bebeklerime hamileyim :)
hayır hiç bir belirti olmadı kanamam falanda olmadı rutin kontrolümüze gidiyorduk ve acı haberi orda aldık .neden su toplamış bilmiyorum dr um detaylı ultrasona gönderdi orda bağırsakların su topladığını öğrendik rapora az demiş doktorum sorun yok okadar önemli değil kan pıhtı testi yapacağız tekrar detay ultrason isteyeceğim senden sürekli kontrol edeceğiz dedi şimdilik böyle
bir sorun olmazsa ben 28 ekim de gidicem canım. ya sedef; adasug ve didem beni çok etkiledi.eşim bir süre nete girmesen iyi olur diyor da,meraktan çatlarım
Canım benim merak ettiğim bişi daha var.kalbi duran bebeğin nolcak yani onu almaları mümkünmü diğerine zarar vermeden..
Merhaba herkese ii geceler..
Bgun zor gecti kasik agrilarim yetmez gibi gobek etrafina osellikle hep sol tarafa ince ince igne batmasi yanma gibi seyler oldu(
Bide bisiy sorcam sizlere elevit yada decavit ne zaman basladiniz ???
Merhaba herkese ii geceler..
Bgun zor gecti kasik agrilarim yetmez gibi gobek etrafina osellikle hep sol tarafa ince ince igne batmasi yanma gibi seyler oldu(
Bide bisiy sorcam sizlere elevit yada decavit ne zaman basladiniz ???
Öncelikle herkesin bebekleri hayırlı olsun rabbim ellerimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı almayı nasip etsin .Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve bu gün dr a gittim 2 kese gördü 5. haftamı bitirmiş durumdayım 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez rabbim ellerimizi boş bırakmasın dualarımızı kabul eylesin
Öncelikle herkesin bebekleri hayırlı olsun rabbim ellerimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı almayı nasip etsin .Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve bu gün dr a gittim 2 kese gördü 5. haftamı bitirmiş durumdayım 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez rabbim ellerimizi boş bırakmasın dualarımızı kabul eylesin
Beneklibonibon ve mrsbeyaz canlar nasılsınız sizi diğer topikten biliyorum hamilelik nasıl gidiyor umarım iyidir
flufem inan beni de okuduklarım etkiliyo ama bebişlerimize rabbim ömür verediyse bi şicik olmaz allahın izniyle ömür vermediyse de yine allaha sığınırız bütün arkadaşlarımızın bebekleri sağlıklı ve hayırlı olsun bebeğini kaybedenlere de inşallah sonra o kadar mutluluk yaşarlar ki bu acılarını unuturlar ben de daha önce kürtaj olmuştum gerçekten zor atlatmak şimdiden eşim o kadar alışti ki sürekli karnımı öpüyo konuşuyoo mutlu olmaktan korkar oldum allah ikizlerimizi bize bağışlasın
canım bebekler aynı yerlerinde kalırlar kalbi duran bebek diğer bebek doğana kadar kalır doğumda ikisi de alınır 2013 topiğinden ddm de buna benzer bi durumu yaşadı onun bebekleri en başında 3 üzdü 2 sini kaybetti tek bebeği vardı şimdi doğum yaptı doğumda kaybettiği bebekleri de aldılar rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi şey
insallahhh dgerrr bebeginnn annesini hicc birakmazzz herseyde var bi hayirr oyle dusunnhayır hiç bir belirti olmadı kanamam falanda olmadı rutin kontrolümüze gidiyorduk ve acı haberi orda aldık .neden su toplamış bilmiyorum dr um detaylı ultrasona gönderdi orda bağırsakların su topladığını öğrendik rapora az demiş doktorum sorun yok okadar önemli değil kan pıhtı testi yapacağız tekrar detay ultrason isteyeceğim senden sürekli kontrol edeceğiz dedi şimdilik böyle
Allah kalan yawrusuna ömür versin inş.eminim yaşamayan bilemez bunu.inş kalan bebeğiyle yola devam eder
Aaaaa aramıza hosgeldiiiin :) hayırlı olsun canım ins saglıklı sıhhatli kucağına alırsın..pitpitlarini da duyarsın ins.
Biz iyiyiz cok sükür 9+6 olduk an itibariyle cok sükür..buyuyoruz yavaş yavaş bulantı kusma derken geçiyo günlerimiz. Sen nasılsın?