2014 ikiz anneleri

Canım benim merak ettiğim bişi daha var.kalbi duran bebeğin nolcak yani onu almaları mümkünmü diğerine zarar vermeden..
canım mümkün değil.çünkü yanlış hatırlamıyorsam tek yumurta onlar:KK43:
flufem inan beni de okuduklarım etkiliyo ama bebişlerimize rabbim ömür verediyse bi şicik olmaz allahın izniyle ömür vermediyse de yine allaha sığınırız bütün arkadaşlarımızın bebekleri sağlıklı ve hayırlı olsun bebeğini kaybedenlere de inşallah sonra o kadar mutluluk yaşarlar ki bu acılarını unuturlar ben de daha önce kürtaj olmuştum gerçekten zor atlatmak şimdiden eşim o kadar alışti ki sürekli karnımı öpüyo konuşuyoo mutlu olmaktan korkar oldum allah ikizlerimizi bize bağışlasın
canım bebekler aynı yerlerinde kalırlar kalbi duran bebek diğer bebek doğana kadar kalır doğumda ikisi de alınır 2013 topiğinden ddm de buna benzer bi durumu yaşadı onun bebekleri en başında 3 üzdü 2 sini kaybetti tek bebeği vardı şimdi doğum yaptı doğumda kaybettiği bebekleri de aldılar rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi şey
evet canım..düşüncesi bile çok acı.ama başa gelene şükür etmek gerek.rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.
nasıl gidiyor senin gebelik?görüşmek kısmet olmadı hala:KK20:
Öncelikle herkesin bebekleri hayırlı olsun rabbim ellerimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı almayı nasip etsin .Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve bu gün dr a gittim 2 kese gördü 5. haftamı bitirmiş durumdayım 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez rabbim ellerimizi boş bırakmasın dualarımızı kabul eylesin
hayırlı olsun.sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah:nazar:
Biz dün kontrolümüze gittik çok şükür sorun yok dedi Doktor.sadece aralarında hala 1 hafta ver Dr bu aralarındaki hafta 3 haftaya çıkarsa tehlikeli olurmuş 36 haftayı görebilmek için bol bol dinlen yat dedi ağrı olduğu an yat çok uzun süre ayakta kalma dedi
bayramdan sonra şeker ve idrar tahlili yapıcaz ....
bizdeki durumlar böyle:KK31:
Kiloyu dü kızlar fazla sorun etmeyin kilolarımızdan hep beraber veririz inşallah

ohhh maşallah....gerçekten ;iyi durumuna aldanmamak gerek.bayram da geldi.kendimizi yormayalım canlar(nasıl olcaksa). bol bol dinlenelim:)

Flufem Bayram da yorma diye Dr tembihledi eşime bile söyledi zaten çok şükür eşimde o konuda anlayışlı
dikkat etmek lazım

Bende bayramda bi yere gıtmıyorum kızlar aslında cok sıkıldım evde 1 aydır ama bebetolarim için hepsine deger :KK66:

Canım geçmiş olsun rabbim diğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...daha öncesinde dört kaybım oldu neler düşündüğünü anlıyorum...Allah yardımcımız olsun

Flufem Bayram da yorma diye Dr tembihledi eşime bile söyledi zaten çok şükür eşimde o konuda anlayışlı
dikkat etmek lazım
ne güzel canım.şanslıyız.benimki biraz abartsa da anlayışlıdır:)
bizde biryere gitmiyoruz ne mersin ne ankara:KK43: oğluşların canı saolsun:KK16::KK16: sadece kurban için bir köye gidicekmişiz.oda güzel:KK33:
Canım geçmiş olsun rabbim diğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...daha öncesinde dört kaybım oldu neler düşündüğünü anlıyorum...Allah yardımcımız olsun

canım ne diyosun:44:...senin de sınavın büyükmüş.rabbim bebelere sağlık versin inşallah:nazar::nazar:adasugun pıhtılaşma sorunu mu vardı acaba.çünkü geç bebek kayıplarının çoğunun kaynağıymış bende pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen aylardır claxena kullanıyorum:18:

Canim ne desem bos biliyorum Rabbim sana sabir diger yavruna da saglikli hayirli bir omur nasip etsin insallahhhhh:KK16::KK16:dualarimiz seninle....

Kizlar bizimde dun kontrolumuz vardi sukur plasentamiz yukari cikmis bizim ayri yumurta ikizi olmasina ragmen plasentamiz birlesikmis o yuzden de risk tasiyormusuz.. yavas yavas normal hayatina donebilirsin dedi cok sukur... bebeklerimizden biri kizmis ama digeri henuz net degil insallah hersey normale doner de kucaklarimiza aliriz miniklerimizi:KK16::KK16:

canım kardeşim okudum ve ne yazacağımı bilmiyorum......çok zor bir imtihan Rabbim maddi manevi yardımcınız olsun.şu anda seni hiç bir söz teselli edemiz Rabbim güç versin sana.Allah diğer kalan bebeğine ve sana hayırlı ömürler versin .Allah büyüktür en güzel günler senin olsun inş.bu günlerde geçer Allahın izniyle rabbim sabırlar verir.

Kizlar bizimde dun kontrolumuz vardi sukur plasentamiz yukari cikmis bizim ayri yumurta ikizi olmasina ragmen plasentamiz birlesikmis o yuzden de risk tasiyormusuz.. yavas yavas normal hayatina donebilirsin dedi cok sukur... bebeklerimizden biri kizmis ama digeri henuz net degil insallah hersey normale doner de kucaklarimiza aliriz miniklerimizi:KK16::KK16:

arkadaşım merhaba öncelikle geçmiş olsun birleşmiş plesanta yazmışsın dikkatimi çekti bizim de birleşmiş plesanta:) Sizin başlangıçta kaç plesantaydı?bizim dr birleşmiş plesanta olduğu için tek yumurta mı çift yumurta mı kesin bişey söylemiyor.Bir de kaçıncı haftada keseleri gördü dr un?

arkadaşlar dün alışveriş merkezinde ikiz kızlar gördük 8 aylıklardı maşallah hemen ailesiyle konuştuk tabi :) çok uslular hiç korkmayın ikiz bebekler genelde uslu oluyor biz de çok korkuyorduk ama 8 ay nasıl geçti anlamadık dediler:)Çift plesanta 2 kese çift yumurta ikizi demiş dr ları fakat çok benziyorlardı tek yumurta kadar,, bir de ciğer geliştirici olma sakın dedi üstüne basa basa hersey normal giderken iğneden 5 saat sonra sancım başladı erken doğuma girdim oyüzden dedi zaten benim dr da erken doğum belirtisi olmadan yapılırsa erken doğumu tetikler demişti paylaşmak istedim

Kızlar bebek bakım çantası almayı düşünüyormusunuz.belki önümüzdeki hafta sonu alışverişe çıkmayı planlıyorum inşallah bakıyım diyorum ama tavsiye edeceğiniz bir model var mı

Kızlar bebek bakım çantası almayı düşünüyormusunuz.belki önümüzdeki hafta sonu alışverişe çıkmayı planlıyorum inşallah bakıyım diyorum ama tavsiye edeceğiniz bir model var mı

Bakım ürünleri olarak bübchen almayı düşünüyorum ben canım.şampuan sabun pişik kremi bebe yağı hepsi 50 liraydı bebefixte..çantasıyla beraber

arkadaşlar dün alışveriş merkezinde ikiz kızlar gördük 8 aylıklardı maşallah hemen ailesiyle konuştuk tabi :) çok uslular hiç korkmayın ikiz bebekler genelde uslu oluyor biz de çok korkuyorduk ama 8 ay nasıl geçti anlamadık dediler:)Çift plesanta 2 kese çift yumurta ikizi demiş dr ları fakat çok benziyorlardı tek yumurta kadar,, bir de ciğer geliştirici olma sakın dedi üstüne basa basa hersey normal giderken iğneden 5 saat sonra sancım başladı erken doğuma girdim oyüzden dedi zaten benim dr da erken doğum belirtisi olmadan yapılırsa erken doğumu tetikler demişti paylaşmak istedim
Bende bu gidişimde ciğer geliştirici iğneyi Dr sordum ne zaman vuruluyor dedim sağ olsun benim Dr çok rahat sen bunları düşünme belki gerek kalmaz dedi hafif sancın olsun o zaman düşünürüz dedi :KK34:
Benim Dr zaten 36 görürsün hiç erken doğacaklar havasına girme dedi bakalım inşallah öyle olur:KK31:

kız senin hamilelik takvimin doğrumu en ileri hafta sensin galiba

canım mümkün değil.çünkü yanlış hatırlamıyorsam tek yumurta onlar:KK43:

evet canım..düşüncesi bile çok acı.ama başa gelene şükür etmek gerek.rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.
nasıl gidiyor senin gebelik?görüşmek kısmet olmadı hala:KK20:

hayırlı olsun.sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah:nazar:

ohhh maşallah....gerçekten ;iyi durumuna aldanmamak gerek.bayram da geldi.kendimizi yormayalım canlar(nasıl olcaksa). bol bol dinlenelim:)
canim tatil icin annemdeyim genelde evdeyim annem yapiyo her seyi arada bi kasik agrim oluuo bi de kabizlik gecmedi o kadar da su iciyorum ama fayda etmedi buna da sukur 28 ekimde kontrolum heyecanla o gunu bekliuorum rabbim bebislerimizi bagislasin insallah uygun bi zamanda gorusuruz

Bakım ürünleri olarak bübchen almayı düşünüyorum ben canım.şampuan sabun pişik kremi bebe yağı hepsi 50 liraydı bebefixte..çantasıyla beraber
Bende e bebek te gördüm 79 küsürdü acaba çantası kullanışlımı yakındanda görmek lazım birde şık bir çanta olması lazım sanki :KK12:

asbecim cok sevindim benim kontrolume daha cok var ama ben erken gidicem dayanamicam galiba kiz erkek fark etmez yeter ki saglikli oldun ama benim gonlumden kiz geciyor o yuzden kiz olduguna daha cok sevindim

X