- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.261
canım mümkün değil.çünkü yanlış hatırlamıyorsam tek yumurta onlarCanım benim merak ettiğim bişi daha var.kalbi duran bebeğin nolcak yani onu almaları mümkünmü diğerine zarar vermeden..
evet canım..düşüncesi bile çok acı.ama başa gelene şükür etmek gerek.rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.flufem inan beni de okuduklarım etkiliyo ama bebişlerimize rabbim ömür verediyse bi şicik olmaz allahın izniyle ömür vermediyse de yine allaha sığınırız bütün arkadaşlarımızın bebekleri sağlıklı ve hayırlı olsun bebeğini kaybedenlere de inşallah sonra o kadar mutluluk yaşarlar ki bu acılarını unuturlar ben de daha önce kürtaj olmuştum gerçekten zor atlatmak şimdiden eşim o kadar alışti ki sürekli karnımı öpüyo konuşuyoo mutlu olmaktan korkar oldum allah ikizlerimizi bize bağışlasın
canım bebekler aynı yerlerinde kalırlar kalbi duran bebek diğer bebek doğana kadar kalır doğumda ikisi de alınır 2013 topiğinden ddm de buna benzer bi durumu yaşadı onun bebekleri en başında 3 üzdü 2 sini kaybetti tek bebeği vardı şimdi doğum yaptı doğumda kaybettiği bebekleri de aldılar rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi şey
nasıl gidiyor senin gebelik?görüşmek kısmet olmadı hala
hayırlı olsun.sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahÖncelikle herkesin bebekleri hayırlı olsun rabbim ellerimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı almayı nasip etsin .Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve bu gün dr a gittim 2 kese gördü 5. haftamı bitirmiş durumdayım 10 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez rabbim ellerimizi boş bırakmasın dualarımızı kabul eylesin
Biz dün kontrolümüze gittik çok şükür sorun yok dedi Doktor.sadece aralarında hala 1 hafta ver Dr bu aralarındaki hafta 3 haftaya çıkarsa tehlikeli olurmuş 36 haftayı görebilmek için bol bol dinlen yat dedi ağrı olduğu an yat çok uzun süre ayakta kalma dedi
bayramdan sonra şeker ve idrar tahlili yapıcaz ....
bizdeki durumlar böyle
Kiloyu dü kızlar fazla sorun etmeyin kilolarımızdan hep beraber veririz inşallah
ohhh maşallah....gerçekten ;iyi durumuna aldanmamak gerek.bayram da geldi.kendimizi yormayalım canlar(nasıl olcaksa). bol bol dinlenelim:)