2014 ikiz anneleri

Proluton bende vuruluyom canım 10 güne bi.doktor süresi hakkında bişi demedi...tetanoz aşısını 2 gün önce oldum canım.bi doz daha olcam 1 ay sona...dopumdan sonrada yapılcakmış 3 doz ama yaptırmam:KK43:çok ağrıyo...bebeklerle ilgilenemem yoksa..

İyiki geldin:)bebişlerden fırsat buldukça gel...bende lierac kullanıyom günde bi kere...akşamlarıda mustela kullanıyorum inş faydaları olur...çatlamadınmı sen hiç ne gzl...çok gzl bilgiler vermişsin bize faydalı olcak...bebişlerini güzel günlerde büyüt...yalnızmı bakıyosun,kaç aylıklar?

buarada lierac butik bebede şuan indirimde tetenoz aşısını bende çarşamba günü oldum sağlık ocağında ordaki hemşire 72 saat su gelmeyecek dedi o bölgeye kokucam dedim cmts banyo yapabilirsin demişti ama ben dayanamadım kendi hastanemi aradım 42 saat olmuştu banyo yapabilirsiniz dediler size saat verdilermi şukadar saat yıkanmayacaksınız diye? bir ay sonra ikinci aşım var beş kez yaptırırsanız ömür boyu etkili dediler normalde hamilelik için üçkez yapıyorlarmış

buarada lierac butik bebede şuan indirimde tetenoz aşısını bende çarşamba günü oldum sağlık ocağında ordaki hemşire 72 saat su gelmeyecek dedi o bölgeye kokucam dedim cmts banyo yapabilirsin demişti ama ben dayanamadım kendi hastanemi aradım 42 saat olmuştu banyo yapabilirsiniz dediler size saat verdilermi şukadar saat yıkanmayacaksınız diye? bir ay sonra ikinci aşım var beş kez yaptırırsanız ömür boyu etkili dediler normalde hamilelik için üçkez yapıyorlarmış

Lierac ikinci kutuyu yeni aldım canım.doğuma kadar idare ederim zaten yanında başka kremde kullanıyorum sadece o değil...aşı olacağı gün banyo yapmıştım ben canım.iki gün sonra yaptım tekrar ama bana banyo konusunda bişi dememişlerdi...çok ağrımıştı yaa benim kolum.bende ilk magnezyum ilacımı şimdi içtim:)inş faydası olur...magnorm içtim...gzldi valla meyve suyu gibi

Lierac ikinci kutuyu yeni aldım canım.doğuma kadar idare ederim zaten yanında başka kremde kullanıyorum sadece o değil...aşı olacağı gün banyo yapmıştım ben canım.iki gün sonra yaptım tekrar ama bana banyo konusunda bişi dememişlerdi...çok ağrımıştı yaa benim kolum.bende ilk magnezyum ilacımı şimdi içtim:)inş faydası olur...magnorm içtim...gzldi valla meyve suyu gibi

magvital kullanıyorum bende yemeklerle içebilirsiniz yazıyordu prespektüsünde canımız asitli bişey istediğinde süper akşamları yemekten sonra içiyorum bende

Teşekkür ederim canımmmmm:KK16:
Valla kuzm nasıl ayakta kalmayım çalışım ben hoş oturuom genelde ama yatmıorum geceleri uyku hariç öle diyim:KK6:
Senin kese içindeydi o kahverengi akıntı yaptı mı böle aşşağı inince ??
Kasık ağrıları hiç geçmicek mi acaba en çok o yoruyo beni hele bugun normalindede çok oldu anlamadım gitti:KK43:
Doktoh normal ev yapıolar kendilerine dio ama benşmkiler ev deil villa yapımını geçtiler bence:KK9:

Benim dista leke olmadı içte dedi doktorm ama hep yattım canım 2 hafta boyunca..bu gittiğimde tamamen kaybolmuş dedi..su an pek ağrım yok cok sükür ama doktor kanama bölgesi var dediğinde adet ağrısı gibi agrı oluyodu arada.. Bugun bazı bazı batmalar oldu ayağa kalkınca ama bebek ağrısı bu :) onların ağrısını biliyorum artık :)

Bana hemşire aşı yaptırdığım gün yıkanmamamı yarın yıkanabıleceğimi söyledi.bende öyle yaptım,3gun kolum ağrıdı.1ay onra ıkıncısını yaptırıcam birdaha doğumdan sonra yaptırmam gerektiğini söyledi.doğumdan sonrakını pek yaptırmayı düşünmüyorum ama.çatlak için mustela kullanıyorum şimdilik memnunum

Bşzimkinindd biri pek edepsiz bide hiç yerinde durmuyo:)ama kızlar tesadüfmü bilmiyorum sizde öle bişey farkettinizmi.benimkiler her sabah 8:30 9:00 arası uyanıyolar:))hareketleri o satte başlıyo 1 aydan fazla zamandır öyle:)kıpırdayacakları saati biliyorum.

hafta içi işe gittiğim için 7bçkta otobüse biniyorum ozaman başlıyo benimkilerde 1-2 saat sürekli hareket halinde oluyolar sonra akşama kadar tık yok akşam hissediyorum ama haftasonu haliyle geç kalkıyorum 10- 11 gibi ozaman hiç hissedemiyorum ben uyurken kalkıp biraz takılıyor sonra onlarda uyuyor herhalde

hafta içi işe gittiğim için 7bçkta otobüse biniyorum ozaman başlıyo benimkilerde 1-2 saat sürekli hareket halinde oluyolar sonra akşama kadar tık yok akşam hissediyorum ama haftasonu haliyle geç kalkıyorum 10- 11 gibi ozaman hiç hissedemiyorum ben uyurken kalkıp biraz takılıyor sonra onlarda uyuyor herhalde

Çok tatlılar ya😄canım otobüse falanda binme artık:KK43:ne zaman izne ayrılcaksın

sedef magnezyuma başlamışsın sonunda..şifa olsun canım.benim 2.içmemde kasılmalar bitmişti :KK16::KK16:
ay tadınıda beğenmişsin ne güzell.benim midemi kaldırıyo:KK20:
hava çok güzel ama ben evde oturuyorum:KK36: çok sıkılıyorum yaa.eşim de balığa gitti ohh ne güzel:21:
siz nasıl zaman geçiriyorsunuz?

sedef magnezyuma başlamışsın sonunda..şifa olsun canım.benim 2.içmemde kasılmalar bitmişti :KK16::KK16:
ay tadınıda beğenmişsin ne güzell.benim midemi kaldırıyo:KK20:
hava çok güzel ama ben evde oturuyorum:KK36: çok sıkılıyorum yaa.eşim de balığa gitti ohh ne güzel:21:
siz nasıl zaman geçiriyorsunuz?

Portakal suyuna benziyo kız niye sevmedin:KK66:Yalnız değilsin canım bende ewdeyim..temizlik yaptırcam bugün süpürüp sildiricem.akşam eşim gelince çamaşır kurutma makinası bakmaya gitcez.bebek çantası alcam pijama takımı alcam.benden böyle:)

Portakal suyuna benziyo kız niye sevmedin:KK66:Yalnız değilsin canım bende ewdeyim..temizlik yaptırcam bugün süpürüp sildiricem.akşam eşim gelince çamaşır kurutma makinası bakmaya gitcez.bebek çantası alcam pijama takımı alcam.benden böyle:)

arçelik te iyi indirimler var canım.salı günü bende baktım iyiydi fiyatları. bende bir türlü bebek alışverişine başlayamadım.bayramdan sonra ya kaldı.erken diyip hevesimi söndürüyolar..bekliyoruz bakalım.
:KK6:

arçelik te iyi indirimler var canım.salı günü bende baktım iyiydi fiyatları. bende bir türlü bebek alışverişine başlayamadım.bayramdan sonra ya kaldı.erken diyip hevesimi söndürüyolar..bekliyoruz bakalım.
:KK6:

Erken değil aslında canım ya 1 aya kalmaz iyice ağırlaşırım ben şimdi bile az ayakta kalsam kasıklarım ağrıyo...biz yapacağımızı kalalım kendimizi bebeklerimizi allaha emanet edelim korur inşallh...

seni duyuyorum anne...
arkadaslar bı sıtede okudum cok hosuma gıttı sızınle de paylasmak ıstedım...

"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:

Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığın şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.

Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.

Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok daha fazladır.

Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."

Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.

-alıntıdır
[/B]

Çok gzl canım yaa ege ve ada😘çok gzl iki isim şanslısın:)

Amaaaan yesinler onları hayırlısıyla annesinin kucağını doldursunlar ins.. Hayırlı olsun cok guzel olmuş isimleri de..

inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız,sağlıklı olmaları en önemlisi tabiki ama farklı olmalarına sevindim açıkçası :)
kızlar siz ne zaman hissetmeye başladınız hareketleri???

X