- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.141
ben önce göbeki erittim sonrada yerine göbeği koydum
İyi yapmışsın valla:)benim bi avantajımda tedavi sırasında kilo almadım.etrafımdaki çoğu kişi ilaçlardan iğnelerden şişiyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben önce göbeki erittim sonrada yerine göbeği koydum
Canimcimm ben yok die biliyorum ama gidince doktora sorucam unutmusum bu kasintilari sormayi arkadas gobek kasintisi deyince aklina geldiSuyuda çok içiyomuşsun halbuki:)tiroid sorunun varmı canım.oda kaşıntı yapıyo ciltte
İyi yapmışsın valla:)benim bi avantajımda tedavi sırasında kilo almadım.etrafımdaki çoğu kişi ilaçlardan iğnelerden şişiyodu
yok bebeğim tuz tüketimi tatlı tüketimi yok bende sodyum 130,5 çıkıyo doktor yemeklerine azcık tuz ekle bile diyo normal değer aralıkları 135-145 olması lazım bu ödem hamileliğin verdiği bişiy gibi
hamilelikte 3 kilo aldım tedavi iğnelerinden 8 kilo almıştım zaten 1 adet döneminde baloncuk oluverdim kuzu bende
Özne sen cok almışsin hakkaten..bende jelbond gibi oldum..hamilelikte 3 kilo aldım tedavi iğnelerinden 8 kilo almıştım zaten 1 adet döneminde baloncuk oluverdim kuzu bende
Özne sen cok almışsin hakkaten..bende jelbond gibi oldum..
Yapı meselesi.. Doktor kilo alabilirsin demişti bana da ama bende almadım hiç tedavi sırasında.. Ama vücudum bacaklarım karnım normale gore hafif şişti transferden sonra da devam etti su an ya alıştım yada gecti..:)
Ben doğuma kadar 20 kilo alırım heralde:)bebekler sağlıkla doğsunda bunlara takılmamak lazım aslında kızlar
Seelllaaaaammmmmmmm
Biz geldikkkkkkkkkk
Küçük büyüğe yetişmiş kalp atışlarıda daha belirginleşmiş şükürrrrdinletmiyorum ben daha erken dedi çokta sorun değil benim için zaten attığını görüyorm nasılsa duymasamda olur şimdilikbayramdan sonra ölçüm yapıp tam haftasını belirlicekmiş kese bıyutlarını ölçmedi bugun bende sormadım zaten..kanama alanı aşşağı kaymış kahverengi gelebilir sıkıntı yapma dediiiiii
Bizden böyleeeee işte umarım tüm anne ve bebikler süperlerdir
Slm arkadaşlar ben bugün devlet hastanesine gittim ve dr bana her iki bebeğinde erkek olduğunu söyledi..
Annemle resmen şok geçirdik .
Bayram çabuk bitsinde bakalım kendi drumuz ne diyecek...
Aşımda bugün yapıldı kolum çok ağrıyor ayyy kafam çok karıştı...
evet canım ya değer düşük demi inş dahada düşmez pekmez falan içiyorum ama kızkende hep böyleydi ayrıca ben telasemi hastasıyım ondanda çok düşük ...isimleri ben yıllar önce düşünmüştüm ama yanlarına birer isim daha koyun diyorlar işte onlara karar veremedik Allahım bebeklerde bizde sağlıklı olalımda diğer şeyler tatlı telaş ,ayyyyyyyyyy ilk kim doğum yapacak ayrıca gercekten 2014 demi olacak sanki ben 2013 gibi görüyorum kendimi gidişat onu gösteriyorKuzum biraz falan değil cok düşük kanın benimde öyle 9 benimkide...ilaçların yanında pekmezde iç canım faydası olur inş.isimler çoo gzl tatlım...adıyla yaşasın inş hepsi
bugüne kadar neydi peki cinsiyetleri şimdi merak ettim .sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.Slm arkadaşlar ben bugün devlet hastanesine gittim ve dr bana her iki bebeğinde erkek olduğunu söyledi..
Annemle resmen şok geçirdik .
Bayram çabuk bitsinde bakalım kendi drumuz ne diyecek...
Aşımda bugün yapıldı kolum çok ağrıyor ayyy kafam çok karıştı...
iyi akşamlar kızlar dün ve bugün ikişer doz olmak üzere toplam 4 doz çiğer geliştirici iğne yapıldı bana oda kortizon içeriyormuş biraz ağır bir iğne sırtım ve bacaklarım çok ağıyor birde beni gerdi sanki hayırlısı ile şu iğnelerden bir kurtulsaydık ,doktor ikiz gebelerde erken doğum riski herzaman var dedi birde kızlar özel hastahaneler bebekleri kuvezde daha fazla tutmak için bebekleri erken alıyorlarmuş artık özel hast.hiç güvenim kalmadı yeni doğan ünitesi olan bir devlet hastesi bakın şimdiden takiplerinizi oralarda yaptırın derin çünkü takibiniz nerdeyse doğumu orası yapıyormuş acil bir durum olsa dahi takibiniz bizde değil diyorlarmış.
evet canım ya değer düşük demi inş dahada düşmez pekmez falan içiyorum ama kızkende hep böyleydi ayrıca ben telasemi hastasıyım ondanda çok düşük ...isimleri ben yıllar önce düşünmüştüm ama yanlarına birer isim daha koyun diyorlar işte onlara karar veremedik Allahım bebeklerde bizde sağlıklı olalımda diğer şeyler tatlı telaş ,ayyyyyyyyyy ilk kim doğum yapacak ayrıca gercekten 2014 demi olacak sanki ben 2013 gibi görüyorum kendimi gidişat onu gösteriyor
kızlar face varsa oradan ekliyelim ya ekli olanlar diğerlerini önersin orada çok güzel ikiz anne gurupları var
bugüne kadar neydi peki cinsiyetleri şimdi merak ettim .sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.
Kendş doktorun farklımı sölemişti canım.unuttum ben