2014 ikiz anneleri

Merhaba özel ve güzel anneler.herkeste bayram telaşı var Rabbim nice bayramlara saglikla sihhatle ulastirsin insallah seneye bebelerimizle gireriz inşallah bayramlara.

Adasug canim cok üzüldüm Rabbim insallah diger evladina saglik sihhat versin uzme desekte zordur ama diger evladin icin dayanikli olmaya çalış.Rabbim yardimcin olsun
sedefcim magnezyum iyi gelmistir umarim.ben 12.ci haftada başladim magnezyuma bir sure sonra bacaklarimda tutulma oldu onuda dr a sordum calsium verdi.çünkü sut agzima almiyorum peynir anca 1 kibrit kutusu kadar e yogurtta yazin kese yogurdu aliyorduk disardan ondan yeterli takviye olmuyordu.simdi hem sutcuden sut alip yogurt yapiyorum hemde peynir yiyorum.burde badem de calsiyum iceriyormus gunde bikac tanede oyle yiyorum.kasilmalarim kalmadı şükür.senin nagnezyum icin benim dr un özellikle vurguladigi sey hamileler icin gerekli olan magnezyum sitrat dedi.magnezyum oksit iceren gebelikte alinmasi gereken nagnezyum destegi degildir.bazi meslektaslarim bunu pek önemsemesede ben ozellikle vyrguluyorum demişti.birde dun ictigin saat cok erken geldi bana en azindan yemekten 1 1.5 saat sonra ve yatmaya yakin kullan dedi bana dr um.detayli sordunmu dr una bilemiyorum ama bende drumun dedigini yazmak istedim.
hanimlar dun tetenoz asimi oldum.ve tam 12 saat sonrasi kolum kipirdatinca agridi.ama gece wc kalktim soylemesi ayip pjamami cekemedim kolum berbatti ne guc var ne aciya dayanacak hal.hadi agri sislik ates olur dedi ama ben yorganin altinda tir tir titredim ama üşüme gibi degil dizimden yukari sanki elektrik dalgasi gibi yukari goguslere kadar titreyip kasilip geciyo yaklasik yarim saat boyle gecti her titremede karnim tas gibi oluyordu.cok korktum insallah hersey yolundadir.bugun sadece kolumun agrisi ve siddetli bas agrisi var umarim bayramda rahat olurum.

Canımm benim çok sağol düşündüğün içn saat vermedi doktor...ama dediğin gibi yatmaya yakın içerim...süt içiyorum ben zorlada olsa:)sende iç canım bebeklerin için...yoğurt pek yiyemşyom bende:KK43:badem ceviz seviyorum ama aşıdan sona benimde ağrım çok oldu ama titreme falan olmadı belki senin bünyen daha hassastor canım korkma iyidir bebeklerşn..ben doğumdan sona olmam ama o aşıyı:))

şimdi dr dan geliyorum ve çok üzgünüm artık ikiz anne adayı değilim belki annede olamayacağım bebeklerimden birinin kalbi sanırım iki gün önce durmuş 18 haftalık diğeri ve onunda bağırsaklarında su toplamaya başlamış yüce allahım herşeyin hayırlısını iyisini güzeli sen bilirsin yarabbim diğer bebeğimi bana bağışla

canımm allah sabırlar versinn çok üzüldüm allah diğer evladını sana bağışlar inşaallah herşeyde vardır bir hayır kendini bırakma dualarım seninle ...

Merhaba özel ve güzel anneler.herkeste bayram telaşı var Rabbim nice bayramlara saglikla sihhatle ulastirsin insallah seneye bebelerimizle gireriz inşallah bayramlara.

Adasug canim cok üzüldüm Rabbim insallah diger evladina saglik sihhat versin uzme desekte zordur ama diger evladin icin dayanikli olmaya çalış.Rabbim yardimcin olsun
sedefcim magnezyum iyi gelmistir umarim.ben 12.ci haftada başladim magnezyuma bir sure sonra bacaklarimda tutulma oldu onuda dr a sordum calsium verdi.çünkü sut agzima almiyorum peynir anca 1 kibrit kutusu kadar e yogurtta yazin kese yogurdu aliyorduk disardan ondan yeterli takviye olmuyordu.simdi hem sutcuden sut alip yogurt yapiyorum hemde peynir yiyorum.burde badem de calsiyum iceriyormus gunde bikac tanede oyle yiyorum.kasilmalarim kalmadı şükür.senin nagnezyum icin benim dr un özellikle vurguladigi sey hamileler icin gerekli olan magnezyum sitrat dedi.magnezyum oksit iceren gebelikte alinmasi gereken nagnezyum destegi degildir.bazi meslektaslarim bunu pek önemsemesede ben ozellikle vyrguluyorum demişti.birde dun ictigin saat cok erken geldi bana en azindan yemekten 1 1.5 saat sonra ve yatmaya yakin kullan dedi bana dr um.detayli sordunmu dr una bilemiyorum ama bende drumun dedigini yazmak istedim.
hanimlar dun tetenoz asimi oldum.ve tam 12 saat sonrasi kolum kipirdatinca agridi.ama gece wc kalktim soylemesi ayip pjamami cekemedim kolum berbatti ne guc var ne aciya dayanacak hal.hadi agri sislik ates olur dedi ama ben yorganin altinda tir tir titredim ama üşüme gibi degil dizimden yukari sanki elektrik dalgasi gibi yukari goguslere kadar titreyip kasilip geciyo yaklasik yarim saat boyle gecti her titremede karnim tas gibi oluyordu.cok korktum insallah hersey yolundadir.bugun sadece kolumun agrisi ve siddetli bas agrisi var umarim bayramda rahat olurum.

Bizim kullandığımız magnezyum etkisizmi yani:KK43:anlamadım:KK43:

kızlar 9+5 im su anda ama sanırım bebeklerin hareketlerini duyumsuyorum.. Yani hafif bi kasilma batma gibi bi cizirti gibi siz de hissettiniz mı boyle bu kadar erken? Diger ağrılardan farklı ve genelde ilk ayağa kalktığımda hissediyorum..

sanmam canım bende 12. Haftada senin gibi düşünmüştüm ama dr bağırsak hareketleri olduğunu söylemişti şimdi 20. Haftadayım daha tam anlamıyla hissettim sayılmaz..

Canımm benim çok sağol düşündüğün içn saat vermedi doktor...ama dediğin gibi yatmaya yakın içerim...süt içiyorum ben zorlada olsa:)sende iç canım bebeklerin için...yoğurt pek yiyemşyom bende:KK43:badem ceviz seviyorum ama aşıdan sona benimde ağrım çok oldu ama titreme falan olmadı belki senin bünyen daha hassastor canım korkma iyidir bebeklerşn..ben doğumdan sona olmam ama o aşıyı:))

Yok canim sütü icsem istifra ederim cunku yogurt icin sutu kaynatirken bile midem alt ust oluyo.sormaa 24.cu hafta icin olani bile simdiden tasasi sardi beni.dogumdan sora bende yaptırmam anam donumu zor cektim asi yaptirip bide cocugu emzirmek icin kim tutacak.dikkat ederiz artik pasli bisey batarsa biyerlerimize gider aşı yaptiririz hemen :)

muayenemizi olduk arkadaşlar maalesef drumun dediği gibi kızımın ayaklarında içe dönüklük varmış ister istemez çok üzüldük ama şükürler olsun ki doğumdan hemen sonra alçıyla düzeliyomuş tedvisi olan birşey başka hiçbir sorunu yok buna da şükrediyoruz rabbim dermansız dert vermesin bir sınavdan geçiçez allah yardımcımız olsun..

Canim kusura bakma gozumden kacmis simdi farkettim.ben iyi dusunmeni tavsiye ediyorum cunku anne karnindaki bebek icin usg incelemesiyle koyulan ters durum teshisleri hep asilsiz cikiyor.cogu dr hastayi muayene ederken bile yaniliyor birde anne karninda nasil anlayabilecek.usg gorus açısı bebisin pozisyonu bunlar cok yaniltici durumlara sebep olabilir.Rabbim inşallah cumlemizin evlatlarini ozursuz kusursuz saglikli sihhatli bizlere bağışlasin.

tatlim peki kalbi durunca bi lekelenme falan yasamadinmi..:-:-)-(neden su toplamis dgeeri pekii cokkk uzulldummmm canimmm.rabbimm dger bebecinee can kan versinn

hayır hiç bir belirti olmadı kanamam falanda olmadı rutin kontrolümüze gidiyorduk ve acı haberi orda aldık .neden su toplamış bilmiyorum dr um detaylı ultrasona gönderdi orda bağırsakların su topladığını öğrendik rapora az demiş doktorum sorun yok okadar önemli değil kan pıhtı testi yapacağız tekrar detay ultrason isteyeceğim senden sürekli kontrol edeceğiz dedi şimdilik böyle

Şimdi dr dan geliyorum ve çok üzgünüm artık ikiz anne adayı değilim belki annede olamayacağım bebeklerimden birinin kalbi sanırım iki gün önce durmuş 18 haftalık diğeri ve onunda bağırsaklarında su toplamaya başlamış Yüce Allahım herşeyin hayırlısını iyisini güzeli sen bilirsin Yarabbim diğer bebeğimi bana bağışla
Canım ya allah diger bebeğini sana bagışlasın ins..allah sabır versin saglık sıhhat versin canım cok üzüldüm:KK43:
7 haftalık İkiz bebeklerime hamileyim :)
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:)

evet başka dra da gittim detaylı ultrasonada girdim :KK43: Dualaınızı eksik etmeyin lütfen

Haberlerini bekliyoz canım moral bozma hemen...ben internettende baktım o duruma.tedavisi doğumdan sonra varmış.sende bak istersen.üzülme bebeğin etkilenir annesinin stresinden:KK66:

Şimdi dr dan geliyorum ve çok üzgünüm artık ikiz anne adayı değilim belki annede olamayacağım bebeklerimden birinin kalbi sanırım iki gün önce durmuş 18 haftalık diğeri ve onunda bağırsaklarında su toplamaya başlamış Yüce Allahım herşeyin hayırlısını iyisini güzeli sen bilirsin Yarabbim diğer bebeğimi bana bağışla

Canım çok üzüldüm ama Rabbim herseyin hayırlısını verir unutma böylesi hayırlıymış demekki:KK43: diğer bebeğin inşallah sağlığına kavuşur Allah sabır versin

Canim kusura bakma gozumden kacmis simdi farkettim.ben iyi dusunmeni tavsiye ediyorum cunku anne karnindaki bebek icin usg incelemesiyle koyulan ters durum teshisleri hep asilsiz cikiyor.cogu dr hastayi muayene ederken bile yaniliyor birde anne karninda nasil anlayabilecek.usg gorus açısı bebisin pozisyonu bunlar cok yaniltici durumlara sebep olabilir.Rabbim inşallah cumlemizin evlatlarini ozursuz kusursuz saglikli sihhatli bizlere bağışlasin.
AMİNNNN sağolasın canım dediğin gibi olumlu düşünmeye çalışıyoruz allahım inşaallah güzel bir mucize yaşarız doğumda hayırlısıyla...

Kızlar 9+5 im su anda ama sanırım bebeklerin hareketlerini duyumsuyorum.. Yani hafif bi kasilma batma gibi bi cizirti gibi siz de hissettiniz mı boyle bu kadar erken? Diger ağrılardan farklı ve genelde ilk ayağa kalktığımda hissediyorum..
senin için çok erken canımcım...
çok çok üzgünüm canım.rabbim diğer bebişine sağlıklı uzun ömür nasip etsin:nazar:.dualarım sen ve bebeğinle canım:KK43:
buarada kalbinin durma nedeni bilinmiyor herşey normal gözüküyor herşey gayet normal sorunsuz Ah Allahım Ahhhh içim yanıyo
bebeklerin hareketini hissediyor muydun adasug?okuduğum her şeyden çok etkileniyorum:KK43:
7 haftalık İkiz bebeklerime hamileyim :)
hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim:nazar::nazar:.hoşgeldin...
Valla bilmiyom canım sitratmı oksitmi?rrçetede yazarmı?flufem söyledi magnezyumun adını ben alıp doktora sordum kullanıyımmı diye.magnorm 365 adı
canım bende bunun önemli olduğunu bilmiyordum.netten baktım,oksitmiş:KK53::KK53:ama benim ne kramp,kasılma nede kasık ağrım kalmadı çok şükür.işe yaradı yani...
sorayım bakimm druma:KK53: içeriğinde yazan şu;

Magnezyum eksikliğinde ortaya çıkan semptomların giderilmesi,
• Kadın hastalıkları, doğum ve gebelik ile ilgili: Zamanından önce (pre-term)
kasılmalar, rahim ağzı yetmezliği, erken zar yırtılması, gebelikte kasılmalar (eklampsi
[gebelikte havale nöbetleri, kan basıncı artışı, idrarda protein bulunması ve vücudun su
tutmasıyla seyreden hastalık]/pre-eklampsi [gebelikte kan basıncı artışı, idrarda
protein bulunması ve vücudun su tutmasıyla seyreden hastalık]), betamimetik
kullanımını gerektiren tokolizis (döl yatağı kasılmalarının durdurulması), ağrılı adet
görme vb şeyler içinkullanılır.

Son düzenleme:
senin için çok erken canımcım...

çok çok üzgünüm canım.rabbim diğer bebişine sağlıklı uzun ömür nasip etsin:nazar:.dualarım sen ve bebeğinle canım:KK43:

bebeklerin hareketini hissediyor muydun adasug?okuduğum her şeyden çok etkileniyorum:KK43:

hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim:nazar::nazar:.hoşgeldin...

canım bende bunun önemli olduğunu bilmiyordum.netten baktım,oksitmiş:KK53::KK53:ama benim ne kramp,kasılma nede kasık ağrım kalmadı çok şükür.işe yaradı yani...
sorayım bakimm druma:KK53: içeriğinde yazan şu;

Magnezyum eksikliğinde ortaya çıkan semptomların giderilmesi,
• Kadın hastalıkları, doğum ve gebelik ile ilgili: Zamanından önce (pre-term)
kasılmalar, rahim ağzı yetmezliği, erken zar yırtılması, gebelikte kasılmalar (eklampsi
[gebelikte havale nöbetleri, kan basıncı artışı, idrarda protein bulunması ve vücudun su
tutmasıyla seyreden hastalık]/pre-eklampsi [gebelikte kan basıncı artışı, idrarda
protein bulunması ve vücudun su tutmasıyla seyreden hastalık]), betamimetik
kullanımını gerektiren tokolizis (döl yatağı kasılmalarının durdurulması), ağrılı adet
görme vb şeyler içinkullanılır.

Ewet canım bende baktım oksitmiş...hangimiz erken gidersek soralım doktora.ben 26 ekimde gitcem

X