- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.221
Merhaba özel ve güzel anneler.herkeste bayram telaşı var Rabbim nice bayramlara saglikla sihhatle ulastirsin insallah seneye bebelerimizle gireriz inşallah bayramlara.
Adasug canim cok üzüldüm Rabbim insallah diger evladina saglik sihhat versin uzme desekte zordur ama diger evladin icin dayanikli olmaya çalış.Rabbim yardimcin olsun
sedefcim magnezyum iyi gelmistir umarim.ben 12.ci haftada başladim magnezyuma bir sure sonra bacaklarimda tutulma oldu onuda dr a sordum calsium verdi.çünkü sut agzima almiyorum peynir anca 1 kibrit kutusu kadar e yogurtta yazin kese yogurdu aliyorduk disardan ondan yeterli takviye olmuyordu.simdi hem sutcuden sut alip yogurt yapiyorum hemde peynir yiyorum.burde badem de calsiyum iceriyormus gunde bikac tanede oyle yiyorum.kasilmalarim kalmadı şükür.senin nagnezyum icin benim dr un özellikle vurguladigi sey hamileler icin gerekli olan magnezyum sitrat dedi.magnezyum oksit iceren gebelikte alinmasi gereken nagnezyum destegi degildir.bazi meslektaslarim bunu pek önemsemesede ben ozellikle vyrguluyorum demişti.birde dun ictigin saat cok erken geldi bana en azindan yemekten 1 1.5 saat sonra ve yatmaya yakin kullan dedi bana dr um.detayli sordunmu dr una bilemiyorum ama bende drumun dedigini yazmak istedim.
hanimlar dun tetenoz asimi oldum.ve tam 12 saat sonrasi kolum kipirdatinca agridi.ama gece wc kalktim soylemesi ayip pjamami cekemedim kolum berbatti ne guc var ne aciya dayanacak hal.hadi agri sislik ates olur dedi ama ben yorganin altinda tir tir titredim ama üşüme gibi degil dizimden yukari sanki elektrik dalgasi gibi yukari goguslere kadar titreyip kasilip geciyo yaklasik yarim saat boyle gecti her titremede karnim tas gibi oluyordu.cok korktum insallah hersey yolundadir.bugun sadece kolumun agrisi ve siddetli bas agrisi var umarim bayramda rahat olurum.
Canımm benim çok sağol düşündüğün içn saat vermedi doktor...ama dediğin gibi yatmaya yakın içerim...süt içiyorum ben zorlada olsa:)sende iç canım bebeklerin için...yoğurt pek yiyemşyom bendebadem ceviz seviyorum ama aşıdan sona benimde ağrım çok oldu ama titreme falan olmadı belki senin bünyen daha hassastor canım korkma iyidir bebeklerşn..ben doğumdan sona olmam ama o aşıyı:))