2014 ikiz anneleri

seni duyuyorum anne...
arkadaslar bı sıtede okudum cok hosuma gıttı sızınle de paylasmak ıstedım...

"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:

Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığın şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.

Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.

Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok daha fazladır.

Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."

Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.

-alıntıdır
[/B]

Ayy çook gzll:KK16:senin sesinden güzel ses yok anneciğim:emir_bebek::emir_bebek:kendi annemde geldi benim aklıma:KK16:

inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız,sağlıklı olmaları en önemlisi tabiki ama farklı olmalarına sevindim açıkçası :)
kızlar siz ne zaman hissetmeye başladınız hareketleri???

Senin haftalarında hissediyodum ben canım..inşallah hepimizinki hayırlı ewlatlar olsunlar bizi hiç üzmesinler.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar 9+5 im su anda ama sanırım bebeklerin hareketlerini duyumsuyorum.. Yani hafif bi kasilma batma gibi bi cizirti gibi siz de hissettiniz mı boyle bu kadar erken? Diger ağrılardan farklı ve genelde ilk ayağa kalktığımda hissediyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...i-temiz-sifir-az-kullanilmis-2el-urunler.html

Kızlar ben de 2013 nisan annesiyim :)
ikiz annesiyim :) bir kız bir erkek :)
o kadar çok hediyemiz geldi ki şimdi hem dolapları biraz boşaltmak hem de yeni eve taşınacağımız için yükümüzü azaltmak amacıyla yavrularımın cicilerini satışa sundum :)
bi göz atın isterseniz :)

merhaba,

ben de almak istiyorum ozellikle 2. sayfanin tamamini alabilirim, nasil iletisime gececegiz??

selamlar....aylin

ozel msj atamiyorum::KK43:(

Çok tatlılar ya😄canım otobüse falanda binme artık:KK43:ne zaman izne ayrılcaksın

Kendimi iyi hissettiğim sürece çalışcam doğumdan sonraya aktarmak istiyorum izinlerimi... Çok pimpiriklenmenn doğru olmadığını düşünenlerdenim insanlar ne şartlarda çalışıp doğuruyor Allaha emanetiz hepimiz ...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...i-temiz-sifir-az-kullanilmis-2el-urunler.html

Kızlar ben de 2013 nisan annesiyim :)
ikiz annesiyim :) bir kız bir erkek :)
o kadar çok hediyemiz geldi ki şimdi hem dolapları biraz boşaltmak hem de yeni eve taşınacağımız için yükümüzü azaltmak amacıyla yavrularımın cicilerini satışa sundum :)
bi göz atın isterseniz :)

Copy-paste zıbınlar uzun kollumu?bide 20 lira ikisinin toplam fiyatımı almak istiyorum

Şimdi dr dan geliyorum ve çok üzgünüm artık ikiz anne adayı değilim belki annede olamayacağım bebeklerimden birinin kalbi sanırım iki gün önce durmuş 18 haftalık diğeri ve onunda bağırsaklarında su toplamaya başlamış Yüce Allahım herşeyin hayırlısını iyisini güzeli sen bilirsin Yarabbim diğer bebeğimi bana bağışla

buarada kalbinin durma nedeni bilinmiyor herşey normal gözüküyor herşey gayet normal sorunsuz Ah Allahım Ahhhh içim yanıyo

Şimdi dr dan geliyorum ve çok üzgünüm artık ikiz anne adayı değilim belki annede olamayacağım bebeklerimden birinin kalbi sanırım iki gün önce durmuş 18 haftalık diğeri ve onunda bağırsaklarında su toplamaya başlamış Yüce Allahım herşeyin hayırlısını iyisini güzeli sen bilirsin Yarabbim diğer bebeğimi bana bağışla

Ne diyosun canım ya şok oldum ben.nasıl durmuş ya.sebebi nasıl olmaz

merhaba,

ben de almak istiyorum ozellikle 2. sayfanin tamamini alabilirim, nasil iletisime gececegiz??

selamlar....aylin

ozel msj atamiyorum::KK43:(

merhaba :)
ikiz annesi olunca birbirimizi nasıl da güzel anlıyoruz ama :)
mailleşebilriz..
siz bana mail adresinizi yazın ben size mail atarım, ordan devam ederiz. yanlız 2.sayfadaki elbieyi ve chicco pijama takımını birisi sormuşru, kendisiyle tekrar görüşeyim eğer siz de düşünüyorsanız?

Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza yavrularınızı almayı nasip etsin bir sorum olacak tüp bebek tedavisi görüp sperm hız ve morfoloji sebeyle gebe kalan var mı acaba

seni duyuyorum anne...
arkadaslar bı sıtede okudum cok hosuma gıttı sızınle de paylasmak ıstedım...

"Anneciğim, sen daha varlığımdan haberdar değilken,
ben nelerin farkındayım bir bilsen:

Acını ve hüznünüzü paylaşırım. Sevincine ortak olur, hoşlandığın şeylere alışırım. Hayata küsüp beni istemediğin zaman sana gücenir, ümitsizliğe düşerim.

Okşadığın ve iltifat ettiğin zaman sevinir, mutlu olurum.
Bir şeyden korktuğun veya çok öfkelendiğin zaman benim minicik kalbim daha hızlı çarpmaya başlar. Eğer alıştırdığın saatte beni okşamazsan,
kızgın bir halde tepinir, senden ilgi beklediğimi belli ederim.
Bana ninni söylediğin veya hoş bir müzik ( kur-anı kerim ) dinlettiğin zaman yumuşak hareketlerle kımıldanır tempo tutarım. Belki inanmayacaksın ama rüya bile görürüm.

Öyle ki; doğmadan önce gördüğüm rüyaların sayısı doğduktan sonra gördüğüm rüyalardan çok daha fazladır.

Daha zeki ve daha başarılı bir çocuk olmamı istiyorsan;
bana hamile kaldığın günden itibaren eğitimime başlamalısın.
Seni duyduğumdan, sesini diğer insanların sesinden ayırdığımdan hiç şüphen olmasın.
Çünkü senin sesinden daha güzel bir ses yok anneciğim."

Ana rahmindeki bebeğin dilinden okuduğunuz bu cümleler gerçektir ve bilimsel araştırmaların verileriyle doğrulanmış bulunmaktadır. Anne baba sorumluluğunun doğumdan sonra başladığını savunan teoriler artık geride kalmıştır. Bilim adamları, yaptıkları araştırmalarda, doğum öncesinde eğitilen çocuklarda, eğitim almayan çocuklara oranla, beyin hücrelerinin ve hücreler arası nöron bağların daha fazla olduğunu tesbit etmiş bulunmaktadır.

-alıntıdır
[/B]

Ba-yıl-dım:KK16: Biz eşimle hergün konuşuyoruz meleklerimizle, hatta eşim sabahları beni öpmeden çıkmazdı evden, şimdi hepimizi ayrı ayrı öpüyor çıkmadan :) :KK16:

tatlim peki kalbi durunca bi lekelenme falan yasamadinmi..:-:-)-(neden su toplamis dgeeri pekii cokkk uzulldummmm canimmm.rabbimm dger bebecinee can kan versinn

tatlım sana ne desek boş.tek yapabileceğimiz dua etmek inşallah diğer bebeğin sağlığına kavuşur..bir de tek doktor mu gördü?eğer öyleyse mutlaka başka birinden daha bilgi al derim.

merhaba :)
ikiz annesi olunca birbirimizi nasıl da güzel anlıyoruz ama :)
mailleşebilriz..
siz bana mail adresinizi yazın ben size mail atarım, ordan devam ederiz. yanlız 2.sayfadaki elbieyi ve chicco pijama takımını birisi sormuşru, kendisiyle tekrar görüşeyim eğer siz de düşünüyorsanız?

bu mail adresine mail atabilirsiniz : buyrun_beniim@hotmail.com

Merhaba özel ve güzel anneler.herkeste bayram telaşı var Rabbim nice bayramlara saglikla sihhatle ulastirsin insallah seneye bebelerimizle gireriz inşallah bayramlara.

Adasug canim cok üzüldüm Rabbim insallah diger evladina saglik sihhat versin uzme desekte zordur ama diger evladin icin dayanikli olmaya çalış.Rabbim yardimcin olsun
sedefcim magnezyum iyi gelmistir umarim.ben 12.ci haftada başladim magnezyuma bir sure sonra bacaklarimda tutulma oldu onuda dr a sordum calsium verdi.çünkü sut agzima almiyorum peynir anca 1 kibrit kutusu kadar e yogurtta yazin kese yogurdu aliyorduk disardan ondan yeterli takviye olmuyordu.simdi hem sutcuden sut alip yogurt yapiyorum hemde peynir yiyorum.burde badem de calsiyum iceriyormus gunde bikac tanede oyle yiyorum.kasilmalarim kalmadı şükür.senin nagnezyum icin benim dr un özellikle vurguladigi sey hamileler icin gerekli olan magnezyum sitrat dedi.magnezyum oksit iceren gebelikte alinmasi gereken nagnezyum destegi degildir.bazi meslektaslarim bunu pek önemsemesede ben ozellikle vyrguluyorum demişti.birde dun ictigin saat cok erken geldi bana en azindan yemekten 1 1.5 saat sonra ve yatmaya yakin kullan dedi bana dr um.detayli sordunmu dr una bilemiyorum ama bende drumun dedigini yazmak istedim.
hanimlar dun tetenoz asimi oldum.ve tam 12 saat sonrasi kolum kipirdatinca agridi.ama gece wc kalktim soylemesi ayip pjamami cekemedim kolum berbatti ne guc var ne aciya dayanacak hal.hadi agri sislik ates olur dedi ama ben yorganin altinda tir tir titredim ama üşüme gibi degil dizimden yukari sanki elektrik dalgasi gibi yukari goguslere kadar titreyip kasilip geciyo yaklasik yarim saat boyle gecti her titremede karnim tas gibi oluyordu.cok korktum insallah hersey yolundadir.bugun sadece kolumun agrisi ve siddetli bas agrisi var umarim bayramda rahat olurum.

X