2014 ikiz anneleri

Hmm tmm canım benim:KK16:maşallah anacım doktor gibisin sen:KK1:
yok kız....uzun bir diyet geçmişime borçluyum bu bilgileri:KK1::KK1: 40 kilo vermiştim 21 yaşındayken:KK37::KK37:
Teşekkür ederim..
Doktoruma güvenmek zorundayım bu konuda..:) aile dostumuz zaten Abi'm gibi davranıyor her kararında..yerinde olsam söyle yapardım diyo yani..Zaten allah korusun aksi bi durum olsa bile bebeklerime asla dokunamam o yüzden cok da takmıyorum bu konuyu..:)
rica ederim canım...
Tedavi bende kilo değilde kıllanma yaptı:KK43:o daha kötü
en kötüsü benimki hem 5 kilo hem kıllanma:KK30:
Seelllaaaaammmmmmmm:KK76::KK55:
Biz geldikkkkkkkkkk:KK16:
Küçük büyüğe yetişmiş kalp atışlarıda daha belirginleşmiş şükürrrr:KK16:dinletmiyorum ben daha erken dedi çokta sorun değil benim için zaten attığını görüyorm nasılsa duymasamda olur şimdilik:KK34:bayramdan sonra ölçüm yapıp tam haftasını belirlicekmiş kese bıyutlarını ölçmedi bugun bende sormadım zaten..kanama alanı aşşağı kaymış kahverengi gelebilir sıkıntı yapma dediiiiii
Bizden böyleeeee işte umarım tüm anne ve bebikler süperlerdir:KK34:
gözün aydın canım:nazar::nazar:
Slm arkadaşlar ben bugün devlet hastanesine gittim ve dr bana her iki bebeğinde erkek olduğunu söyledi..
Annemle resmen şok geçirdik .
Bayram çabuk bitsinde bakalım kendi drumuz ne diyecek...
Aşımda bugün yapıldı kolum çok ağrıyor ayyy kafam çok karıştı...
aaaaaaaaa...bende şaştım şimdi:)
Aradım doktorumu canım magnezyumun bi zararı olmaz kullan dedi.önce 2 kere iç dedi sonra 1 dedi.sen kaç kere içiyosun günde
28. haftaya kadar 1 sonra 2 olucak canım:emir_bebek:
iyi akşamlar kızlar dün ve bugün ikişer doz olmak üzere toplam 4 doz çiğer geliştirici iğne yapıldı bana oda kortizon içeriyormuş biraz ağır bir iğne sırtım ve bacaklarım çok ağıyor birde beni gerdi sanki hayırlısı ile şu iğnelerden bir kurtulsaydık ,doktor ikiz gebelerde erken doğum riski herzaman var dedi birde kızlar özel hastahaneler bebekleri kuvezde daha fazla tutmak için bebekleri erken alıyorlarmuş artık özel hast.hiç güvenim kalmadı yeni doğan ünitesi olan bir devlet hastesi bakın şimdiden takiplerinizi oralarda yaptırın derin çünkü takibiniz nerdeyse doğumu orası yapıyormuş acil bir durum olsa dahi takibiniz bizde değil diyorlarmış.
hayırlı olsun iğneler canım:KK16:
bütün özeller öle diil canım ya.benim dr ne kadar tutar dikkatli olursan o kadar iyi diyor mesela.güveniyorum ona:KK16:

yok kız....uzun bir diyet geçmişime borçluyum bu bilgileri:KK1::KK1: 40 kilo vermiştim 21 yaşındayken:KK37::KK37:

rica ederim canım...

en kötüsü benimki hem 5 kilo hem kıllanma:KK30:

gözün aydın canım:nazar::nazar:

aaaaaaaaa...bende şaştım şimdi:)

28. haftaya kadar 1 sonra 2 olucak canım:emir_bebek:

hayırlı olsun iğneler canım:KK16:
bütün özeller öle diil canım ya.benim dr ne kadar tutar dikkatli olursan o kadar iyi diyor mesela.güveniyorum ona:KK16:

Anladım canım çok sağol canım çok yardımcı oldun bu konuda inş benimde şikayetlerim biter magnezyum sayesinde:)

Aradım doktorumu canım magnezyumun bi zararı olmaz kullan dedi.önce 2 kere iç dedi sonra 1 dedi.sen kaç kere içiyosun günde

Canım benim rahim ağzında ağrı oluyor du magnezyuma öyle başladım çok iyi geldi ben günde bir defa kullanıyorum...rahim kasılmalarını önlediği gibi tansiyonuda dengeliyormuş...

Canım benim rahim ağzında ağrı oluyor du magnezyuma öyle başladım çok iyi geldi ben günde bir defa kullanıyorum...rahim kasılmalarını önlediği gibi tansiyonuda dengeliyormuş...

İnşallah canım ya kullandığım gün hemen etki etmeye başlıyomu?aç tok farkediyomu

Diğer doktorların dediği doğrudur bence canım o kadar doktot yanılacak değilya.

Annem çok üzüldü yaaa suratını görmeniz lazımdı çok komikti...birde herşeyi annem aldı oğluşuma bir alırken kız dediklerine çifter çifter aldı...
Sağlık lı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil...

Annem çok üzüldü yaaa suratını görmeniz lazımdı çok komikti...birde herşeyi annem aldı oğluşuma bir alırken kız dediklerine çifter çifter aldı...
Sağlık lı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil...

Anneler kızlarının hep kızı olsun istiyolar:))benim annemde hep birini kız hayal ediyodu:KK9:

Hiç sorma bi dr değil şimdiye kadar gittiğim bütün drlar bi kız bi erkek demişlerdi...
Belkide bu dr yalnış gördü...
Bayram sonrası net belli olur herhalde...

arkadaşım izmirde çok iyi bir profa gidiyordu..8. aya kadar bebeğine kız dendi odası hazırlandı pesbembe... kıyafetler pembe ...derken doğuma çok az kala kız sanılan oğlan gösteriverdi pipisini :KK1: şok geçirdiler odayı değiştirmek istediler değiştiremediler 0 alınan mobilyaları boyattılar :KK70: neyseki sizin için daha erkenmiş özellikle kız denilen bebeklerde yanılma payı olabiliyor

arkadaşım izmirde çok iyi bir profa gidiyordu..8. aya kadar bebeğine kız dendi odası hazırlandı pesbembe... kıyafetler pembe ...derken doğuma çok az kala kız sanılan oğlan gösteriverdi pipisini :KK1: şok geçirdiler odayı değiştirmek istediler değiştiremediler 0 alınan mobilyaları boyattılar :KK70: neyseki sizin için daha erkenmiş özellikle kız denilen bebeklerde yanılma payı olabiliyor
Nasıl saklamış 8 ay:)ayrı bi hikayeleri olmuş işte ne güzel:KK9:

iyi akşamlar kızlar dün ve bugün ikişer doz olmak üzere toplam 4 doz çiğer geliştirici iğne yapıldı bana oda kortizon içeriyormuş biraz ağır bir iğne sırtım ve bacaklarım çok ağıyor birde beni gerdi sanki hayırlısı ile şu iğnelerden bir kurtulsaydık ,doktor ikiz gebelerde erken doğum riski herzaman var dedi birde kızlar özel hastahaneler bebekleri kuvezde daha fazla tutmak için bebekleri erken alıyorlarmuş artık özel hast.hiç güvenim kalmadı yeni doğan ünitesi olan bir devlet hastesi bakın şimdiden takiplerinizi oralarda yaptırın derin çünkü takibiniz nerdeyse doğumu orası yapıyormuş acil bir durum olsa dahi takibiniz bizde değil diyorlarmış.

çok geçmiş olsun bu hafta benimde kontrolüm vardı özellikle sordum doktora ciğer geliştirici iğneyi vurmuycakmısınız diye henüz çok erken dedi... benim dışımda başka ikiz gebelerde var giden 35 36 haftalık onların en erken 30. haftada yapmış... sanırım bu iğneyi vurma zamanı hamileliğin gidişatına ve riskine göre değişiyor...

Ay ne guzel ne guzel:)) dedim sana dimi:) cok sevindim bebikinin senle olmasına :) pitpitlari da görmüşsün oh ne guzel Bayram Bayram olsun artık.. Sen yine de cok ayakta kalma kanama bölgen geçsin tamamen..

Teşekkür ederim canımmmmm:KK16:
Valla kuzm nasıl ayakta kalmayım çalışım ben hoş oturuom genelde ama yatmıorum geceleri uyku hariç öle diyim:KK6:
Senin kese içindeydi o kahverengi akıntı yaptı mı böle aşşağı inince ??
Kasık ağrıları hiç geçmicek mi acaba en çok o yoruyo beni hele bugun normalindede çok oldu anlamadım gitti:KK43:
Doktoh normal ev yapıolar kendilerine dio ama benşmkiler ev deil villa yapımını geçtiler bence:KK9:

ay valla bilemedimki nasıl sakladıysa bizim doktor ultrason cihazını karnıma bir koyuyor anında ahanda pipi diyor her seferinde gösteriyo pek edepsiz benimkiler :KK70:

Bşzimkinindd biri pek edepsiz bide hiç yerinde durmuyo:)ama kızlar tesadüfmü bilmiyorum sizde öle bişey farkettinizmi.benimkiler her sabah 8:30 9:00 arası uyanıyolar:))hareketleri o satte başlıyo 1 aydan fazla zamandır öyle:)kıpırdayacakları saati biliyorum.

Teşekkür ederim canımmmmm:KK16:
Valla kuzm nasıl ayakta kalmayım çalışım ben hoş oturuom genelde ama yatmıorum geceleri uyku hariç öle diyim:KK6:
Senin kese içindeydi o kahverengi akıntı yaptı mı böle aşşağı inince ??
Kasık ağrıları hiç geçmicek mi acaba en çok o yoruyo beni hele bugun normalindede çok oldu anlamadım gitti:KK43:
Doktoh normal ev yapıolar kendilerine dio ama benşmkiler ev deil villa yapımını geçtiler bence:KK9:

Üzgünüm canım kasık ağrısı pek geçmiyo:KK43:bendede bazen olmuyo çok rahat oluyorum,bazen ayağa kalkmaya gelmiyo

Ayyy çok tuhaf eğer ikiside erkekse isim konusu çok zorlayacak bizi...
Aklım çok karıştı bakalım bayramdan sonra ne diyecekler...
Arkadaşın gibi bizimde herşeyimiz pembe...

Üzgünüm canım kasık ağrısı pek geçmiyo:KK43:bendede bazen olmuyo çok rahat oluyorum,bazen ayağa kalkmaya gelmiyo

Sağ yumurtadan sol yumurtalığa doğru kavisli bi hat çek orda hep bi baskı hali var bıçak saplanmaları vs gibi bi sürü şeyler :KK14:kötü bişiy mi diye hep korkuyom işte ben ama kime sorsam normal diyooo demekki normal..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ani-anketi-istanbul-tup-bebek-merkezleri.html arkadaşlar bu ankete katılır mısınız istanbulda ve ankarada tüp yaptıracak arkadaşlara fikir açısından yardımcı olalım çok faydalı olacağını düşünüorum ben :KK34:

Proluton bende vuruluyom canım 10 güne bi.doktor süresi hakkında bişi demedi...tetanoz aşısını 2 gün önce oldum canım.bi doz daha olcam 1 ay sona...dopumdan sonrada yapılcakmış 3 doz ama yaptırmam:KK43:çok ağrıyo...bebeklerle ilgilenemem yoksa..

İyiki geldin:)bebişlerden fırsat buldukça gel...bende lierac kullanıyom günde bi kere...akşamlarıda mustela kullanıyorum inş faydaları olur...çatlamadınmı sen hiç ne gzl...çok gzl bilgiler vermişsin bize faydalı olcak...bebişlerini güzel günlerde büyüt...yalnızmı bakıyosun,kaç aylıklar?

kızlar bende akzerin çatlak kremi hamileler için bir buçuk iki aydır onu kullanıyorum şimdilik bir sorun yok lierac ı duydum çok methediyorlar ama bazılarıda işe yaramadı diyor çevremdekiler birde çok pahalı geldi bana eczacı bir ay gider dedi çünkü AKZER BİTKİSEL ÇATLAK YAĞI 150 ML

Hamilelik, yaşlılık, ani kilo kaybı veya kilo alma ciltteki kalojen yapı üzerinde ciddi etkilerde bulunur ve cilt değişime maruz kalır. Cildin üst bölgesindeki yapı bozulur ve çatlaklar oluşur. Akzer bitkisel çatlak yağı cildinizi doğal yöntemlerle güçlendirerek ve tüm bu nedenlerden kaynaklanan çatlakların giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca çatlaklara bağlı çizgileri minimuma indirme konusunda başarılı bir doğal yağdır.

İÇİNDEKİLER: Badem yağı, Kakao yağı, Fındık yağı, Portakal yağı, Acıbadem yağı, Kayısı yağı, Kabak çekirdeği yağı, Susam yağı, Sarı kantoron yağı.

KULLANILIŞI: Çatlak yağını sorunlu bölgeye aşağıdan, yukarıya doğru sürünüz. Hamilelerde 3. aydan itibaren ve doğum sonrasında kullanılması tavsiye edilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayınız.

X