2014 ikiz anneleri

daha önemli bir boyutta değil biliyorum takip altındayım yarın doktoro gidince sorucam bakalım en kötüsüde gündüz içtiğim bütün sular gece uyuduktan sonra çözünüyo ve saatte bir tuveletteyim
hoş geldin annelik daha şimdiden başladı uykusuzluklar birde çalışıyorum ben

Tmm canım.suda eriyo dimi bu.yarım bardak suda eriyo galiba.bide aç karnınamı tokmu?doktor hanım
Kuzum mahnezyum eksikliği nefes darlığıda yaparmı acaba??bende oda var

ayyyy bu 3. yazışım.netim bozuk.puffff

canım eritilenlerden ve yan etkisi yok.ama yine de druna danışman iyi olur.kullanma demez bencede. benim birdaha olmadı öyle yamulma inşallah sende de işe yarar ben tok karnına ancak içebiliyorum:)
o nefes darlığı rahim genişlemesinden kaynaklı canım.sanmam magnezyumla alakalı olacağını. magnezyumdan sonra;bacak ağrım,kramp,kasılma ve kasık ağrım bitti sayılır...

canım 4 bardak süt çok yahu...tabi kan 9 çıkar:)

benim çatıkemiklerim ağrıyordu kalsiyum ilacı verdi doktor magnezyum zaten kullanıyordum biraz rahatladım bu arada göbek bölgemde kaşıntı çok oluyor krem olarak vichy den aldım sizler neler kullanıyorsunuz önceki doğumdan iz kaldı bende şimdi göbek şiştikçe belli oluyor

Sağolasın kuzum.iyiki var vllahi bu kadınlar kulübüinş banada faydası olur canım

Sabahları mustela,akşamda lierac kullanıyorum ben canım.karnım 8 aylık gibi görünüyo ama catlak henüz yokinş olmaz.benim ergenlikten kalma catlaklarda var göğüs ve kalçamda..o yüzden kremleri çok düzenli kullanıyorum inş olmaz.annemin göbeğinde yok bendede olmaz belki:18:

Anneliğe hazırlık ewetdemekki senin tuvalete çıkman için dinlenmen lazım:)yorucumu işin valla ben ewde olduğum halde zor geliyo koca karnı taşımak

hatunlar bebeklerin isimleri hazır bakıyorumda maşallah güzel isimler hepimiz kazasız kavuşalım onlara inş.haydi bende bizimkileri yazayım MUHAMMED ve MERYEM olacak inş.teyzeleri.....
ayrıca kızlar benim kan değerim 8.30 biraz düşük dedi doktor sizinkiler kaç biraz gözüm korktu açıkcası doğuma yakın belki kan takviyesi yaparız dedi doktor

Ama yumurta kendim bileli ağzıma sürmüyorum canım.o eksikliği sütle gideriyim diye düşündüm.ne zor işler yahu bunlar
öyle canım...ama süt yerine protein desteği al.et ya tatlım bebişlerimizin beyni kocaman olsun

ismiyle büyüsünler inşallah.canım senin kanın daha da düşükmüş:18:
ben isimleri netleştirdik diye düşünürken eşim; EYMEN ismi içime sinmiyor ama sen kırılırsın diye söyleyemiyyorum dedi.şok oldum bizde bir oğluşa isim düşünücez artıkın

Kuzum biraz falan değil cok düşük kanın benimde öyle 9 benimkide...ilaçların yanında pekmezde iç canım faydası olur inş.isimler çoo gzl tatlım...adıyla yaşasın inş hepsi

Hmm tmm canım benimmaşallah anacım doktor gibisin sen

Anneliğe hazırlık ewetdemekki senin tuvalete çıkman için dinlenmen lazım:)yorucumu işin valla ben ewde olduğum halde zor geliyo koca karnı taşımak

aslında yorucu değil masa başı iş ama galiba çok oturduğum için oluyo
benim karnım daha bu hafta yeni belirdi yahu geçen haftaya kadar hamile olduğum anlaşılmıyodu ikiz değince herkez şok oluyodu wallah ben kilolu hamile kaldım daha 3 kilo aldım sen kaç kilo aldın

Teşekkür ederim..
canım benım yapıldı ultrasonda doktor ense kalınlığı var dedi bana sonra kan verdik kan temiz çıktı canım senin anlayacağın yanlış ölçümler yapabiliyorlar

Doktoruma güvenmek zorundayım bu konuda..:) aile dostumuz zaten Abi'm gibi davranıyor her kararında..yerinde olsam söyle yapardım diyo yani..Zaten allah korusun aksi bi durum olsa bile bebeklerime asla dokunamam o yüzden cok da takmıyorum bu konuyu..:)

Su toplaması tuzu fazla tuketmekten kaynaklanıyor olabilur birde ne kadar su icersen o kadar ödem azalır ters bi orantı var canım..

canim benim de ellerim kollarim ve ayaklarim kasiniyo ve cildim kuruyo neden ki bebisler yag mi emiyo ki yagsiz kaldim

Zayıf kişilerde göbek daha belli oluypmuş galiba canım.ama 3 kilo almışsın çok gzl:))ben 52 ile hamile kaldım 7 kilo aldım

Su toplaması tuzu fazla tuketmekten kaynaklanıyor olabilur birde ne kadar su icersen o kadar ödem azalır ters bi orantı var canım..

yok bebeğim tuz tüketimi tatlı tüketimi yok bende sodyum 130,5 çıkıyo doktor yemeklerine azcık tuz ekle bile diyo normal değer aralıkları 135-145 olması lazım bu ödem hamileliğin verdiği bişiy gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…