2014 ikiz anneleri

iyi geceler anneler bugün randevumuz vardı dr kızımda bir anormallik olduğunu söyledi kesin değil belki duruşundan olabilirmiş moralimiz çok bozuldu yarın için başka bir dr daha gidicem dualarınızı bekliyorumm :KK43:

Canım inşallah hiçbir sorun yoktur...Allah yardımcımız olsun...

Bende dört ay öncesine kadar bu topik deydm cnm. Şimdi Bebeklerim dört gün sonra dördncu ayna girck. Size bildgm kadarıyla yardımcı olurum inşallah
Bn 36 haftlk doğum yaptm. Bebeklerim kuvezde kalmadi çok şükür. 2, 5 kılo dogdu ikiside.
Şimdi agular gugular havada ucusuyo. Gülücükler havada ucusuyo. Biberon tutulmaya baslandi. Ben hiç beşik sallamadim öyle alisinca sürekli ister.
Emzirip yatırmaya alıştırdim. Zaten Bebeklerinizi tanıdıktan snrA bi sknt kalmick. Onları tanımak da iki ayın bitiminde oluyo. Neyse ck konuştum bi sorunuz olursa yazarsiniz canım.
Canım çok güzel bilgiler çok sağol Allah bizlerede o güzel günleri nasip etsin...evlatlarına ve sana mutlu sağlıklı günler nasip etsin...

canım kimi gereksiz diyor kimi çok memnun...biz 10 ay önce eşimin 2 aylık yeğenini kusmuğunun ciğerlerine kaçması yüzünden kaybettik:KK43::KK43:...onun korkusu var bu olaya...alacağımız kesin de sanırım reflü yatağı alıcam.en azından seyahatte de kullanırım...
Ewet canım arkadaşlarda tavsiye etmiş bwnde alıcam karar verdim
Doğumdan beri doğru dürüst bir saat uyudugumu hiç hatirlamiyorum ki : D
Evet gaz konusunda ilk iki ay çok çektim ben. Sab simplex i herkese oneriyorum. Zaten gaz olayı
Başlı başına bi felaket. Helede ikisinde birden varsa. Sanciliar bitmiyo. Ama sab simplex i kullandım bir hafta içinde etkisini gösterdi
Halada ona devam eduyirum gaz sorunumu Z yok artık
Ne zaman oluşacak uyku düzenleri:KK43:(babaları nasıl uyuyo gece onların sesinden:)ben en çok onu merak ediyorum benimki uyurum rahatsız olmam diyo ama dur bakalım:)
En çok lazım olan şeylerden biri. Kusmuk cigerlerine kaçtığı zaman çok üzücü şeyler olabilir. Çok kullanışli.
Hem aklınızda soru işaret i kalmaz hemde içiniz rahat olur. Güzel anne adayi :))

:)sen al diyosan alırım ayol:)

Kızlar benim oğlanlar dün çok hareketliydi.karnım yamulup duruyodu..kasılmamı acaba dedim korktum..bugün doktora gittim.kendi doktorum ankarada benim.yaşadığım şehirde bi hastaneye gittim ama nasıl doktorsa bunlar,asıl doktorumun başkası oldupjnu. Öğrenince ilgilenmiyolar adam gibi..,ultrasonda baktılar bebekler iyi bi sorun yok..galiba o yamulmalarda hareketlerinden dolayı oluyodu

Ben bi isim düşünemiyorum tabi su an :)
Bende dört ay öncesine kadar bu topik deydm cnm. Şimdi Bebeklerim dört gün sonra dördncu ayna girck. Size bildgm kadarıyla yardımcı olurum inşallah
Bn 36 haftlk doğum yaptm. Bebeklerim kuvezde kalmadi çok şükür. 2, 5 kılo dogdu ikiside.
Şimdi agular gugular havada ucusuyo. Gülücükler havada ucusuyo. Biberon tutulmaya baslandi. Ben hiç beşik sallamadim öyle alisinca sürekli ister.
Emzirip yatırmaya alıştırdim. Zaten Bebeklerinizi tanıdıktan snrA bi sknt kalmick. Onları tanımak da iki ayın bitiminde oluyo. Neyse ck konuştum bi sorunuz olursa yazarsiniz canım.
Cok sagol sene guzel dogum yapmışsın bu arada sezaryen oldu galiba demi? ins bizlerde kucağımıza alırız hayırlısıyla..

Son düzenleme:
Kızlar benim oğlanlar dün çok hareketliydi.karnım yamulup duruyodu..kasılmamı acaba dedim korktum..bugün doktora gittim.kendi doktorum ankarada benim.yaşadığım şehirde bi hastaneye gittim ama nasıl doktorsa bunlar,asıl doktorumun başkası oldupjnu. Öğrenince ilgilenmiyolar adam gibi..,ultrasonda baktılar bebekler iyi bi sorun yok..galiba o yamulmalarda hareketlerinden dolayı oluyodu

Canım hepsi öyle yapıyolar drum başkası demeye cesaret edemiyorum...kesin hareketleridir...

Merhaba annelere bebişlere:KK16::KK16:
Benim hala midem bulantım yok maşalah mı desem vah vah mı desem bilemedim:KK9:
Sola dönüp yatamıyorum ben sürekli ya sağa ya sırtüstü bu aralar şu hamike yastıklarını deneyen var mı aranızda???

Merhaba annelere bebişlere:KK16::KK16:
Benim hala midem bulantım yok maşalah mı desem vah vah mı desem bilemedim:KK9:
Sola dönüp yatamıyorum ben sürekli ya sağa ya sırtüstü bu aralar şu hamike yastıklarını deneyen var mı aranızda???

aman canım maşallah bende 10 hafta hiç bulantım yok ne güzel diyodum,10.hafta bir başladı 5. ayıma kadar bulantı kusma herşey vardı.çok şükür herşey şimdi düzene girdi.inşallah senin böyle devam eder ama hamılelığın tuzu biberi sanırım.:)hele bide ikizse herşeyi fazla fazla yaşıyoruz.hayırlısıyla bebişlerimiizi kucağımıza alalımda anne olmak hiiiç :nazar::nazar:kolay değilmiş:)))))))

selam anneler

benim hamilelimde 8.haftam ama gece uykum yok desem yeridir cok sık tuvalete kalkıyorum birde sol kasığımda inanılmaz ağrı var

X