2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Saolun kızlar meraktan catlicam ya
Hem korku hem ümit arasi gidip geliyorum
Ne yapsam bilemedim :/
Dışarıya alışverişe çıkacam lcw uğrayıp hamile koleksyonuna da bakmak istiyorum :)
Acaba diyorum eczaneden cubuk test alsamda belli olur mu değerin artip artmadigi?
Çünkü benim yaptigim testte pembe bile deil cok cok silik bir çizgi çıkmıştı

Valla benim doktora gitmeme 1 hafta vardı, ben dayanamayıp 3 günde bir test yapmıştım eczaneden dandiklerden alarak. Giderek koyulaştığını gördüm az az. Ama senin zaten o kadar beklemene gerek yok. Bi bak bakalım hamile koleksiyonu nasıl, beğendiklerini bize de söylersin :KK52:

Merhaba arkadaşlar bebişlerinize ne isim düşünüyorsunuz bakalım ;-) ben erkek olursa ibrahim kız olursa meryem eşimin küçüklükten haliymiş bende begendim biz bunları düşünüyoruz ya siz :)

Merhaba arkadaşlar bebişlerinize ne isim düşünüyorsunuz bakalım ;-) ben erkek olursa ibrahim kız olursa meryem eşimin küçüklükten haliymiş bende begendim biz bunları düşünüyoruz ya siz :)

eşim erkeğe deniz istiyo, bende efe,bakalım oğlumuz olursa deniz efe kızımıza da sıla:=)

bende çok kötüyüm kalp atışını duyana kadar rahat edemiycem ben daha 4 haftadayım keseyi bile göremediler bende yarın gidicem belki kese gözükür veya kan değeri yükselir. Gecen hafta 425'di

425 cok ii bi deger, yukselmıstır, mıde bulantılarımız bile aslında bu degerin yukseldıgının ısareti

Maşallah sana! Gerçekten tebrik ediyorum
Ben hayatımda hic sigara icmedim ama icenlere de hep üzülüyorum insanin kendine ve cevresine zarar vermekten baska ise yaramıyor. İnşallah canin bir daha hic çekmez ve hiç içmezsin canim ♥

Canım benim insan ne kadar kurarsa kursun
Bizim kurduğumuz değil kaderde olan geliyor başımıza inşallah çok dua et ve hep çaresini ara bişeyler yap tedavi gör.. Bizlerde sana dua ederiz inşallah Rabbim en yakin zamanda evlat nimeti ile şereflendirsin seni ♥

aynen öyle bi zamanı var demekki.aminn aminnnn.Allah razı olsun sağolasın..Allah bebeğinide hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin sana inşallahh...

ben hemen acıkıyorum yaa.yemek yiyorum 2 saat geçiyor, hemen midem kazınmaya başlıryor. sabah midem bulanıyor yiyemiyorum bir şey ama öğlenden yatana kadar hep yemek istiyorum. nolcak böyle bilmem :S

ben hemen acıkıyorum yaa.yemek yiyorum 2 saat geçiyor, hemen midem kazınmaya başlıryor. sabah midem bulanıyor yiyemiyorum bir şey ama öğlenden yatana kadar hep yemek istiyorum. nolcak böyle bilmem :S

bende oyleyım, dobik olucam diye korkuyorum.
bu arada süt içemiyordum, sıcak süt içmeyi denedim, içebildim, yupppiii :KK70:

eşim erkeğe deniz istiyo, bende efe,bakalım oğlumuz olursa deniz efe kızımıza da sıla:=)

Hayırlısı olsun öncelikle. Bir efe teyzesi olarak uyarmak isterim. Etrafımda arkadaşım ya da arkadaşımın çocuğu olan en az 10 efe tanıyorum. Hepsi birbirinden hareketli yaramaz :) Yeğenim desen, ilaç kullanarak tedavi edilmeye çalışılan hiperaktiflerden. Gerçi deniz var sizin başında. Umarım Deniz ismi Efe isminin önüne geçerek sakin efendi bir çocuk olmasını sağlar :))

bozma moralini.makine cok onemli. Bazen boyle bi dedigi bi dedigini tutmuyormus. Bozama moraliniii

evet ya canım bende duydum onu ama ben sanırım doktorumu değiştiricem memnun değilim kararsızım da ne yapıcam ı bilmiyorum yani:KK19:

insallah duyarsin canim bende 7 kasimda gidicem doktora insallah melegimi gorurum duyarim.. ilk gorusmemiz olucak..
inşallah cnm bende sadece kalpa atışlarını gördm ama o bile çok heyecan vericiydi Rabbim herkse yaşatsın bu duyguyu
selam arkadaşlar nasılsınız

ben ne yersem çıkıyor :KK43: 5 gün raporluyum c.tesi işe gidicem ne yapıcam bilmiyorum.otobüste iş yerinde bide tutamıyorum birden geliyo afedersiniz öğürerek hemde.bir haftadır yemek yiyemiyorum kahvaltı meyve sadece bide yoğurt varmı bunları yaşayan

cnm bndede mide bulantısı başlamıştı ama bereket kısa sürdü..doktorum eğer hiçbişey yiyemezsen serum takarız demişti bebeğin ve senin vitaminsiz kalmaman lazım demişti bilmiyorum sana ne dediler

heyecan işte ya ama kan testinde çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 5 haftalık tam 1 yıl 10 1y boyunca bu anı bekledim çok mutluyuımm Allahım sana şükürler oolsunn Rabbim tüm isteyenlere versin inş aminnn:=)

çok sevindimm ya gözün aydınn.. sende 2 seneye yakın beklemişin benimde 2.5 yıl olcak isteyeli dua etde bende hamiş kalayımm :) belirtilerin ne canım.

Hayırlısı olsun öncelikle. Bir efe teyzesi olarak uyarmak isterim. Etrafımda arkadaşım ya da arkadaşımın çocuğu olan en az 10 efe tanıyorum. Hepsi birbirinden hareketli yaramaz :) Yeğenim desen, ilaç kullanarak tedavi edilmeye çalışılan hiperaktiflerden. Gerçi deniz var sizin başında. Umarım Deniz ismi Efe isminin önüne geçerek sakin efendi bir çocuk olmasını sağlar :))

inşallah canım ama haklısn bnde adı efe olup da uslu olan çocuk görmedim yani bakalım:=)

X