Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hani bitki cayi icmeyin diyorlar ya. Dr sordum ihlamur icebilir miyim die.icebilirsin dedi.ama tirsiyorum bir sey olursa diye.sizin dusunceniz ne acaba?
ıhlamurun zararı yok canım içebilirsin. Diğer çaylar için geçerli o yasak.
Kızlar ben fena sabirsizlaniyorum
Biliosunuz dün kan değerim 72 çıkmıştı
Yarın doktor tekrar kan için çağırdı
Ben bugün kan testi yaptirsam olur mu
Beni simdi stresten sabaha kadar uyku tutmaz ki ya
kızlar bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. İlk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya ne yapacağım ben
Beklemek cok zor dimi :/ azcik daha bekle.bugunun yarisi bitti bileKızlar ben fena sabirsizlaniyorum
Biliosunuz dün kan değerim 72 çıkmıştı
Yarın doktor tekrar kan için çağırdı
Ben bugün kan testi yaptirsam olur mu
Beni simdi stresten sabaha kadar uyku tutmaz ki ya
Baska bi doktora daha gitsen? Hastaneden aldin bu giyati hrrhalde,hangi hastane?
Testlerin nedenini sormadin mi,sormadiysan telefon acip sorsanevet ümraniyede afiyet hastanesi. yani sonucunda ne olacağını anlasam ona göre yapayım yada yapmayayım dicem ikili test i biliyorum ve yaptırmayacağım. Sonucu ne olursa olsun bebeğimden vageçmek istemiyorum çünkü.
8 günde ne kesesi kiz:)) aceleci annee
bugün yaptırırsan 24 saatte iki katına çıkacağı için 144 falan olur. Doktor rahat bakabilmek görebilmek için geç gelmeni söylemiştir. ama artıp artmadığını öğrenmek istiyorsan bugün de yaptırırsın yarın da.
Beklemek cok zor dimi :/ azcik daha bekle.bugunun yarisi bitti bile
kızlar bugün doktora gittim bisürü test verdi 1700 tl ediyo. Genetikle ilgili testlermiş. Ilk bebeğim 8 haftadan büyüktü kalbi durdu kürtaj oldum şimdi onunla ilgili olarak istiyor sanırım ama bu testlerin sonucunda neyi öğreneceğim bebeğimin yine düşeceğini mi? Yoksa kalbi durmasın diye bişey mi yapacak anlamadım. Yaptırmadım testleri bir de iğne verdi bu testlerin sonucu çıkınca devam edeceksin şimdi başla iğneye dedi. Anlamadım ve bu ücreti ödemem şuanda çok zor yakın zamanda ciddi bir borca girdim. Yaptırmazsam bişey olur mu diye çok korkuyorum ya ne yapacağım ben
Testlerin nedenini sormadin mi,sormadiysan telefon acip sorsan
Baska hastanelerden de fiyat aldin mi
Annelik şimdiden zor gerçekten bayram haftası mide bulantılarım çok fazlaydı, hiç bişey yiyip içemedim 1 hafta kadar. Şimdi hala iştahım neredeyse hiç yok, bir kaç şey var. Mesela kahve, tavuk vs. tavuğu görmem bile midemin alt üst olmasını sağlıyor. kokusuna hele hiç katlanamıyorum. Ama onun dışında zorlayarak bir çok şeyi yiyebiliyorum azıcık da olsa. Daha 2 gün önce doktora gittik herşey yolunda dedi. Kalp atışını gördük, çok şükür hiç kanamam falan da yok. Ama mide bulantısının artışı bebeğin büyümesine işaret gibi düşünüyorum ve bu günlerde bayrama göre bulantım daha az diye korkuyorum. Abartıyor muyum
Saolun kızlar meraktan catlicam ya
Hem korku hem ümit arasi gidip geliyorum
Ne yapsam bilemedim :/
Dışarıya alışverişe çıkacam lcw uğrayıp hamile koleksyonuna da bakmak istiyorum :)
Acaba diyorum eczaneden cubuk test alsamda belli olur mu değerin artip artmadigi?
Çünkü benim yaptigim testte pembe bile deil cok cok silik bir çizgi çıkmıştı
Evet :) endiselenme.sonucta her zaman miden bulanacak diye bir sey yok. Hic midesi bulanmayan insanlarda var. Insallah seninde bulanmaz artik.benim de bir tek dun bulanmakla bulanmamak arasinda gidip geldi.insallah hic bulanti yasamam,yasamayiz
Hayallah telefon acip sorsan. Her zamanki doktorun mu bu gittigin? Yada dedigim gb baska dr gitsen? Durum kritikse zeynep kamilden mi randevu alsan acaba?bir önceki düşüğüm 8 haftayı geçmişken olduğu için büyük ölü düşüklerde sebebini anlamak için yapılıyor sanırım. iğne verdi bir de şimdiki bebeğimin de düşüp düşmeyeceğini mi anlamaya çalışıyor anlamadım :/ anlattı bişeyler ama aklım başka yerlere gitti sanırım anlamadım.
Canim geç döllenme olmuştur o yüzden kese görülmemiştir panik yapma
Bende senin gibiyim adetim 2 gün gecti dun dr gittim kese görülmedi kan degerimde cok düşük çıktı galiba adet günümüze cok yakin hamile kaldik :)