2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gunaydın kıslar,
bugun cok ii degılım, midem cok kotu, aksamları genelde cok bulanırdı bugun sabh uyandıgımda da cok kotuydu :KK43:
hıc ınanmazdım ama hakkaten bi üzgün bi keyıfsız mutsuz hissediyorum.
sanırım hormonlardan dolayı. yarın dr a gidecegım ve bebişimi gormek ıcın cok sabırsızlanıyorım birazda korkuyorum ya kotu bısey soylerse dıye:KK43:
hayırlısı olsun.
6+2 de sizce kalp atısı duyulur mu, duyan var mı?

Herkese selamlar... :KK3:

Gunaydin anneler.yine kalktim sabahin korunde.bogaz agrisi ile. Burnumda kaniyor.coraspinden mi acaba? Dun midem kotuydu artik hastalktan mi yoksa hamilelikten mi midem bulaniyorla bulanmiyor arasindaydi.insallah bgn oyle olmaz cok kotu bir hismis. Mide bulantisi cekenlere allah kolaylik versin.
Bnm gb hasta olan var mi aranizda

Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta öyleydim... Hapşırdığın için burnun kanıyor olabilir basınçtan kılcal darmalar çatlayabiliyor canım...

Dün gece hastanede yattim bulantılar yüzünden serum serum vs çıkış yapicaz birazdan dr ultrasona yönlendirdi az önce fasulyemi gördüm pit pitlari dinledim geçti tüm yorgunluğum sanki ...

Fasülyeciğinin hatrına katlanacan artık canım...:) yinede geçmiş olsun kendine dikkat et...

merhaba canım senle doğumdaş olcaz galiba :KK70::KK70::KK70::KK70:

merhaba canım:KK16: sanırım öyle ama bu sefer doktora gittiğimizde doktor 7.haftasın dedi üç hafta önce gitmiştik 5 demişti şimdi sekiz oluyo aslında ama dün öyle morelim bozuldu :KK19:

merhaba canım:KK16: sanırım öyle ama bu sefer doktora gittiğimizde doktor 7.haftasın dedi üç hafta önce gitmiştik 5 demişti şimdi sekiz oluyo aslında ama dün öyle morelim bozuldu :KK19:

Bozma moralini.makine cok onemli. Bazen boyle bi dedigi bi dedigini tutmuyormus. Bozama moraliniii

Herkese selamlar... :KK3:

Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta öyleydim... Hapşırdığın için burnun kanıyor olabilir basınçtan kılcal darmalar çatlayabiliyor canım...

Fasülyeciğinin hatrına katlanacan artık canım...:) yinede geçmiş olsun kendine dikkat et...

Tesekkur ederim cnm.cok hapsirmadim aslinda. Her nedense gecsin artik nefes alayim yaaa

1cm cik fasülyem ve onun güm güm atan kalbiii :) çok şükür rabbime 7 haftalığız bugün tam

Kizlar hani bitki cayi icmeyin diyorlar ya. Dr sordum ihlamur icebilir miyim die.icebilirsin dedi.ama tirsiyorum bir sey olursa diye.sizin dusunceniz ne acaba?

gunaydın kıslar,
bugun cok ii degılım, midem cok kotu, aksamları genelde cok bulanırdı bugun sabh uyandıgımda da cok kotuydu :KK43:
sanırım hormonlardan dolayı. yarın dr a gidecegım ve bebişimi gormek ıcın cok sabırsızlanıyorım birazda korkuyorum ya kotu bısey soylerse dıye:KK43:
hayırlısı olsun.

Bulantılara çare yok sanırım , çubuk krakerden tiksindim artık :KK43: bu arada eğer kalp atışını duymazsa zaten doktor vajinal ultrasonla bakalım falan dicek , yada 1 hafta daha beklemeni söylicek . Beklemeni tavsiye ederim .. zararı yok diyorlar ama ben o riski göze alamadım malesef. pazartesiyi bekliyorum. İnşallah yarın duyarsın miniğin sesini :) :nazar:

Kızlar sabah ve akşam aç karınla metapid atıyorum.

Sadece bulantılarımı hafifletiyor, tam geçirmiyor.

Artık dayanamayınca, canıma tak edince nane limon yapıyorum...

Başka önerileri olan var mı? Ders çalışamıyorum bulantılarımdan...

Slm kizlar.herkese hayirli cumalar
Bizde bu sabah gune bulantiyla uyandik. Suan ara ara devam ediyor beb bulantilari bastirmak icin ilk uyandigimda cubuk kraker atistiriyodum Ama pek ise yaramad simdi de limona sardim azcik bulammaya baslasin limon isiriyom veya suyunu sIkIp soguk suyla karistirip iciyom iyi geliyyo sizde deneyin isterseniz

Kızlar sabah ve akşam aç karınla metapid atıyorum.

Sadece bulantılarımı hafifletiyor, tam geçirmiyor.

Artık dayanamayınca, canıma tak edince nane limon yapıyorum...

Başka önerileri olan var mı? Ders çalışamıyorum bulantılarımdan...

canım aynı durum bendede var.tarif edilemez bişey bu. bayram haftasındayken hiç birşeyim yoktu.pazartesi işe bi başladım lanet olsun o servise biner binmez bulantılarım öğürmelerim başladı.pazartesinden bugüne kadar sabah öğle akşam demeden devamlı kusuyorum.yemek yiyemiyorum.bebişime bişey olacak diye çok korkuyorum.geçen gün kusarken burnumdan kan geldi. dünde ağzımdan kan geldi.daha doktora gidemedim ben hiç. randevu aldım pazartesiye verdi. biran önce doktora gidip durumunu öğrenmem lazım.allah hepimizin yardımcısı olsun.:44::44:

gunaydın kıslar,
Sanırım hormonlardan dolayı. Yarın dr a gidecegım ve bebişimi gormek ıcın cok sabırsızlanıyorım birazda korkuyorum ya kotu bısey soylerse dıye:KK43:
hayırlısı olsun.

bende çok kötüyüm kalp atışını duyana kadar rahat edemiycem ben daha 4 haftadayım keseyi bile göremediler bende yarın gidicem belki kese gözükür veya kan değeri yükselir. Gecen hafta 425'di

bende ilk çocuğumda tiksindim ve bırakmıştım. Bir buçuk yıl içmemiştim tekrar başladım şimdi ne yapıcam bilmiyorum bugün 5 tane içtim ama vicdan azabıyla
ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama şu sigaras evdasından vazgeçtin artık.biriniz 5 diyo biriniz 10.bari günde 1 tane için öyle öyle bırakın şunu nolur yazık o çocuklara :KK50:

X