2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok sevindimm ya gözün aydınn.. sende 2 seneye yakın beklemişin benimde 2.5 yıl olcak isteyeli dua etde bende hamiş kalayımm :) belirtilerin ne canım.

dualarım seninle canım varya derlerdi inanmazdım hani işte ilgilenme, düşünme bu aya kadar hep çocuk çocuk diye sayıklıyodm geçen bu ay işe başladım eşimle nerdeyse 1 ayda 4-5 defa ilişkiye girmişlimdir yani( bu sayı bana az geliyoda:) hala şaşkınım ne hissettiğimi tarif edemiyorum Rabbim inş sana ve tüm isteyenlere verirsin canımmm

Hayırlısı olsun öncelikle. Bir efe teyzesi olarak uyarmak isterim. Etrafımda arkadaşım ya da arkadaşımın çocuğu olan en az 10 efe tanıyorum. Hepsi birbirinden hareketli yaramaz :) Yeğenim desen, ilaç kullanarak tedavi edilmeye çalışılan hiperaktiflerden. Gerçi deniz var sizin başında. Umarım Deniz ismi Efe isminin önüne geçerek sakin efendi bir çocuk olmasını sağlar :))

hadi yaaa bizde erkek olursa efe düşünüyoruz erkek olursa yandım ben o zaman eşim zaten çocuk gibi bide üstüne fırlama bi bebiş :):KK52::KK52:

Selam kizlar....
Normalde mayis topigindeydim...
Ama bu sefer kesinlesti bende haziran annesi olacagim Allah (c.c.) in izni ile...:KK16:
Bugun yine gittik kontrole 21 mm olmusuz... :nazar:
Veee bir suru kan tahlilleri ve idrar verdik...
Rabbim bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin :KK16::nazar:

kızlar bugün sol kasığımın orda pıt pıt diye bişey oldu 1 dk kadar sürdü ne olduğunu anlayamadım.sizce ne olabilir?

Bilemeyiz tabi ama tecrübe benimki :) En güzeli Halim Selim falan koymak sakin bi çocuk olsun :KK1:

bende öyle istiyordum kız olursa selin erkek olursa selim olsun dedim eşim illada efe olsun diyor, bakalım ben hep kız gibi hissediyorum. sağ salim olsunda farketmiyo allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

bende öyle istiyordum kız olursa selin erkek olursa selim olsun dedim eşim illada efe olsun diyor, bakalım ben hep kız gibi hissediyorum. sağ salim olsunda farketmiyo allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Tabi ki öyle. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

İsimlerden bahsedilmişş bizim erkek olursa ismi %90 Ayaz olucak kız olursa bilemem

Kizlaar ben iki ay once kurtaj oldum sonrasinda bes kilo aldim hepsi gobegee..kilo vereym diye dusunurken hamile kaldim. Az once disar cikarken pantolonum dugmesini kapatamadim sinir oldummmm.

Simdiden boyleysem sonumu goremiyorumm :KK1::KK49:

Ben erkek olmasini cok isterim ilk cocugum olacak Allah (c.c.) in izni ile :KK16:
Digeri kiz olursa abilik yapar :KK9:
Ali Yasin ismini dusunduk erkek icin ....:nazar: kiz icin arastirmalardayiz :emir_bebek:
Bir ay sonra ikili test icin gittigimde ogrenirim ins. Cinsiyetini :emir_bebek::nazar:

Kizlaar ben iki ay once kurtaj oldum sonrasinda bes kilo aldim hepsi gobegee..kilo vereym diye dusunurken hamile kaldim. Az once disar cikarken pantolonum dugmesini kapatamadim sinir oldummmm.

Simdiden boyleysem sonumu goremiyorumm :KK1::KK49:

Rabbim bu melegini sana bagislasin canim....
Ben hamile olmadan once kimyasal gebelik yasadim.....ogrendikten iki uc gun sonra ise dusmeye basladi.....
Sende siskinlik var o halde ... ben iki adet kuru kayisi ile cozdum bu sorunumu :KK34:
Sanada tavsiye ederim yada sabahlari 1 kasik saf zeytinyagi ic canim...
Bir arkadas oyle yaparak siskinligini azaltmis....:nazar:

Biz daha hic isim düşünmedik kızlar
Ama insallah kızım olursa rabia, meryem ikisinden birini düşünüyorum
Oğlum olursa bilmiyorum.
Oğlumun ismi Muhammed Yasir
İkinci bir oglusu düşünmedim ama Rabbim verirse amenna.. Dualarim hayırlı sağlıklı bir kiz evlat sahibi olmak inşaallah :KK49:

Son düzenleme:
Rabbim bu melegini sana bagislasin canim....
Ben hamile olmadan once kimyasal gebelik yasadim.....ogrendikten iki uc gun sonra ise dusmeye basladi.....
Sende siskinlik var o halde ... ben iki adet kuru kayisi ile cozdum bu sorunumu :KK34:
Sanada tavsiye ederim yada sabahlari 1 kasik saf zeytinyagi ic canim...
Bir arkadas oyle yaparak siskinligini azaltmis....:nazar:
Amin canim tesekkr ederm hepmz kucagimiza alalim insallah.
Dediklerini deneyeyim insallah bende de ise yarar :)

Biz daha hic isim düşünmedik kızlar
Ama insallah kızım olursa rabia, meryem ikisinden birini düşünüyorum
Oğlum olursa bilmiyorum.
Oğlumun ismi Muhammed Yasir
İkinci bir oglusu düşünmedim ama Rabbim verirse amenna.. Dualarim hayırlı sağlıklı bir kiz evlat sahibi olmak inşaallah :KK49:

Canim bende meryem ismini cok begeniyorum ama bi kac arkadas agir gelir o ismin imtihani buyuk olur diyo. Ne dusunuyosun bu konuda

Kızlar benide aranıza alın nolurrr 5 haftalığım bende hcg 1700 olmuş bugün kese görmeye gidecek inşallah 1 yıldır bu günleri hayal ediyordum cok mutluyum

selam ben de galiba haziran annesiyim adetim 4 gün gecikti 3 kez test yaptım önce silik sonra belirgin en son de dün yaptım iki çizgi de aynı renkti :KK8:ama daha kan testi yaptıramadım yarın doktora gideceğim inşallah hayal kırıklığına uğramam dua edin ne tam sevinebiliyorum ne de çevrmdekilerle paylaşa biliyorum araftayım yani ama iki yıldır bebek istiyoruz dualarınızı bekliyorum.eşim de heyecanla yarını bekliyor.yüzde kaç hamilesindir canım diye sorup duruyor:)inşallah yarın sevinçli haberi alırız...:44:

selam ben de galiba haziran annesiyim adetim 4 gün gecikti 3 kez test yaptım önce silik sonra belirgin en son de dün yaptım iki çizgi de aynı renkti :KK8:ama daha kan testi yaptıramadım yarın doktora gideceğim inşallah hayal kırıklığına uğramam dua edin ne tam sevinebiliyorum ne de çevrmdekilerle paylaşa biliyorum araftayım yani ama iki yıldır bebek istiyoruz dualarınızı bekliyorum.eşim de heyecanla yarını bekliyor.yüzde kaç hamilesindir canım diye sorup duruyor:)inşallah yarın sevinçli haberi alırız...:44:

hadi gözün aydın, kan testini de yaptır da için rahatlasın :) çok güzel bi duygu yaaa, kan testinden sonra paylaş bence en yakınlarınla dualarına ihtiyacın olacak :)

X