- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben de galiba haziran annesiyim adetim 4 gün gecikti 3 kez test yaptım önce silik sonra belirgin en son de dün yaptım iki çizgi de aynı renkti ama daha kan testi yaptıramadım yarın doktora gideceğim inşallah hayal kırıklığına uğramam dua edin ne tam sevinebiliyorum ne de çevrmdekilerle paylaşa biliyorum araftayım yani ama iki yıldır bebek istiyoruz dualarınızı bekliyorum.eşim de heyecanla yarını bekliyor.yüzde kaç hamilesindir canım diye sorup duruyor:)inşallah yarın sevinçli haberi alırız...:44:
Sskda da bence yardimci olurlar.ben de para bayilmak niyetinde degilim,bende zaten kizilaya gidicem.diyetisyeni iyi diye duydum.sana da bilgi veririm.
Polikistigim ben oyuzden doktorum sekerin cikma ihtimali var diyor. Hamilelik sekeri hamileyken cikiyor.arkadasimda cikmisti.dogumdan sonra 40 gun icinde geciyor sanirim.hamilelik sekerin cikti mi, durmadan saatli yemek zorunda kaliyorsun ve tabi her seyi yiyemiyorsun.slklntl oluyor yani.
Dun kactane ictin ?
Maşallah sana! Gerçekten tebrik ediyorum
Ben hayatımda hic sigara icmedim ama icenlere de hep üzülüyorum insanin kendine ve cevresine zarar vermekten baska ise yaramıyor. İnşallah canin bir daha hic çekmez ve hiç içmezsin canim ♥
Allah korusun canım bir daha sigara mı asla..şuan bile vicdanım rahat değil çünkü vücut çok uzun sürede atıyo onun zehrini keşke hamilelik düşünmeden çook önce bıraksaydım.Bu arada gaz sancısı bendede var canım hatta baya ağrı yapıyor belimde çok ağrıyor.Bugün biraz daha iyiyim şükür ama korkmadım değil.Bu arada bugün ben aile hekimine gittim iğnemi vurulmak için gebe olduğumu söyledim.onlarda kan idrar testi falan yaptılar onlarda takip ediyolarmış bilmiyodum.beta hcg 82320 çıkmış. 6+5teyim normalmi sence ?
Hayirli olsun canim....
Hosgeldin
Silik bile cikmis olmasi yeterlidir zaten
Saglicakla kucagina alirsin ins ♥♥♥
Kuzucum cok gecmis olsun.allah guc versin sana
bir önceki düşüğüm 8 haftayı geçmişken olduğu için büyük ölü düşüklerde sebebini anlamak için yapılıyor sanırım. iğne verdi bir de şimdiki bebeğimin de düşüp düşmeyeceğini mi anlamaya çalışıyor anlamadım :/ anlattı bişeyler ama aklım başka yerlere gitti sanırım anlamadım.
azerikizi91 sen 9 haftalıksın galiba ilk hangi hafta kadın doğum uzmanına gittin?ben erken mi gidiyorum acaba 4. haftada bebek görünür değil mi ultrasonda?
kızlar mrb ben gecende uzun bı yazı yazmıstım . agrılarım cok artmya basladı ama adetıme 5 gun var .. yuruyemıyorum bıle kasıklarımın agrısından oturamıyorum. gecelerı yatamıyorum . sağıma yatıyorum sağ tarafım agrıyo soluma yatıyorum solum agrıyo. hele yüz üstü hıc yatamıyorum. göğüslerımde de damarrlar cıkmaya basladı kalın kalın yoktu benım onceden. eşim de farketmıs bana soyledı . bakınca bende farkettım . cıldırcam artık ya günümde yaklasıyo adet oncesı varmı böyle olupta hamıle oldugunu ögrenen yardım edın nolur. ya sankı vucudum hazırlıyo kendınıı hamılelıge he bıde gece de 3 - 4 kez cok tazikli tuvalete cıkıyorum cok bişey ıcmedıgım halde .. YARDIMMMMM LÜTFENNNNNNNNNNN :):)
Kızlar benide aranıza alın nolurrr 5 haftalığım bende hcg 1700 olmuş bugün kese görmeye gidecek inşallah 1 yıldır bu günleri hayal ediyordum cok mutluyum
kızlar özel bişi sorucam bikini bölgemde batma var diken gibi ama idrarda yanma yok neden olabilir endişeleniyorum 6+3 günlüküx daha
dualarım seninle canım varya derlerdi inanmazdım hani işte ilgilenme, düşünme bu aya kadar hep çocuk çocuk diye sayıklıyodm geçen bu ay işe başladım eşimle nerdeyse 1 ayda 4-5 defa ilişkiye girmişlimdir yani( bu sayı bana az geliyoda:) hala şaşkınım ne hissettiğimi tarif edemiyorum Rabbim inş sana ve tüm isteyenlere verirsin canımmm
Allah korusun canım bir daha sigara mı asla..şuan bile vicdanım rahat değil çünkü vücut çok uzun sürede atıyo onun zehrini keşke hamilelik düşünmeden çook önce bıraksaydım.Bu arada gaz sancısı bendede var canım hatta baya ağrı yapıyor belimde çok ağrıyor.Bugün biraz daha iyiyim şükür ama korkmadım değil.Bu arada bugün ben aile hekimine gittim iğnemi vurulmak için gebe olduğumu söyledim.onlarda kan idrar testi falan yaptılar onlarda takip ediyolarmış bilmiyodum.beta hcg 82320 çıkmış. 6+5teyim normalmi sence ?
amin canım inşallah.ya ben bu kafaya takmama olayını yapamıyorumm ya olmuyo inanki off(
Canim fazla umut vermek istemem ama...
Hamile oldugumu ogrenmeden once bende oldukca fazla cikardim idrara...
Benim en buyuk belirtim bebegimin varligini hissetmekti
Ins. En kisa zamanda sende aramiza katilirsin canim
Kizlar sizden cok cok cok dua istiyorum Lütfen
Yarin sabah erkenden kalkip hastaneye gidicem inşaallah hayirli ve mutlu bir sonuç alırım cok korkuyorum ben simdi sabaha kadar 40 kere uyanır dururum artik :/
Insallah yarin kanda değerlerim 100 ile 140 arasi cikar