Herkese gunaydin nasilsiniz kizlar
Gunaydin capulcu :) ben hasta,kendime corba yaptim sabah sabah
Sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese gunaydin nasilsiniz kizlar
Oy oy masallah :) aralarindaki yas farki da ideal olacak.
Bende yerleske kani disinda kan gelmedi. Allahim nolur kimseye korku yasatma
Bizden daha deneyimlisin.sen soyle bize ne yapacagiz :) ne zmn geciyor bu durum?
Evet yaş aralıklarını böyle ayarladik
Elhamdulillah Rabbim aratmadan verdi♡
Amin canim o korku gercekten insani yoruyor
Ilk 3 ay düşük diski olmayanların bile cok cok dikkat etmesi lazım çünkü vücut ilk 3 ay bebeği zararli bir atik olarak algılayarak dışarı atmaya çalışırmış o yüzden yedigimiz ictimiziden tut da yaptigimiz hareketlere kadar cok dikkatli olmamiz lazım benim cocukla biraz zor oluyo ama elimden geleni yapmaya calisiyorum kendi çabamla iste..
yeni gelenler
Günaydınnnn
Bende dikkat edebildigim kadar ediyorum :/
Zor oluyordur tabii,allah yardimcin olsun
Tesekkur ederiz canim. Bu sabah hafiften midem yaniyo bnm de sanki. Ama cok sukur iyiym
Kizlaaar bugun 7saat falan yolculuk yapmak zorundayim dua edin bizeee
Benimde ara ara gelip gidio
Çok şiddetli değil çok şükür
Zaten daha erken :)
Duaklarimizdasin kolay ve sorunsuz bir yolculuk geçirirsin inş :)
hayırdır evli mutluu ne yolculuğu
Günaydın güzel anneler ve onların tatlı meleklerii
Bizde heyecandan kalktık,uyuyamadık birazdan hazırlanıp çıkıcaz doktor randevumuz var
Kalp atımları için
Daha önce bi kaybım olduğu için yüreğim ağzımda atıyo inanınn
İnsallah duyarsin canim miniginin pitpitlarini :)) benm de bi kaybim var simdi de cok yeni hamileligim,iki hafta sonra ancak gorebilirim herhalde.
İnsallah bu kez saglikla kucagimiza aliriz
İnşallah canım hayırlısı,bu olmazsa bana ameliyat yolları gözüküyo artık rahmin üstünde hafif çökme var doktor düzelticek inşallah büyümüştür minişim
Gunaydin capulcu :) ben hasta,kendime corba yaptim sabah sabah
Sen nasilsin
Tekirdag-Bursa :)) ailelerimiz bursada. Esim doktora gidecek sinizutu icin.kontrol daha dogrusu. Duruma gore ameliyat ihtimali var. Birlkte gidiyorz o yuzden. Zaten burda kalabilecegm kmse de yok