2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oy oy masallah :) aralarindaki yas farki da ideal olacak.
Bende yerleske kani disinda kan gelmedi. Allahim nolur kimseye korku yasatma

Bizden daha deneyimlisin.sen soyle bize ne yapacagiz :) ne zmn geciyor bu durum?

Evet yaş aralıklarını böyle ayarladik
Elhamdulillah Rabbim aratmadan verdi♡
Amin canim o korku gercekten insani yoruyor
Ilk 3 ay düşük diski olmayanların bile cok cok dikkat etmesi lazım çünkü vücut ilk 3 ay bebeği zararli bir atik olarak algılayarak dışarı atmaya çalışırmış o yüzden yedigimiz ictimiziden tut da yaptigimiz hareketlere kadar cok dikkatli olmamiz lazım benim cocukla biraz zor oluyo ama elimden geleni yapmaya calisiyorum kendi çabamla iste..

Evet yaş aralıklarını böyle ayarladik
Elhamdulillah Rabbim aratmadan verdi♡
Amin canim o korku gercekten insani yoruyor
Ilk 3 ay düşük diski olmayanların bile cok cok dikkat etmesi lazım çünkü vücut ilk 3 ay bebeği zararli bir atik olarak algılayarak dışarı atmaya çalışırmış o yüzden yedigimiz ictimiziden tut da yaptigimiz hareketlere kadar cok dikkatli olmamiz lazım benim cocukla biraz zor oluyo ama elimden geleni yapmaya calisiyorum kendi çabamla iste..

Bende dikkat edebildigim kadar ediyorum :/
Zor oluyordur tabii,allah yardimcin olsun

Tesekkur ederiz canim. Bu sabah hafiften midem yaniyo bnm de sanki. Ama cok sukur iyiym:KK66:

Kizlaaar bugun 7saat falan yolculuk yapmak zorundayim dua edin bizeee

Benimde ara ara gelip gidio
Çok şiddetli değil çok şükür
Zaten daha erken :)
Duaklarimizdasin kolay ve sorunsuz bir yolculuk geçirirsin inş :)

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı meleklerii
Bizde heyecandan kalktık,uyuyamadık birazdan hazırlanıp çıkıcaz doktor randevumuz var
Kalp atımları için
Daha önce bi kaybım olduğu için yüreğim ağzımda atıyo inanınn

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı meleklerii
Bizde heyecandan kalktık,uyuyamadık birazdan hazırlanıp çıkıcaz doktor randevumuz var
Kalp atımları için
Daha önce bi kaybım olduğu için yüreğim ağzımda atıyo inanınn

İnsallah duyarsin canim miniginin pitpitlarini :)) benm de bi kaybim var:KK43: simdi de cok yeni hamileligim,iki hafta sonra ancak gorebilirim herhalde.

İnsallah bu kez saglikla kucagimiza aliriz:KK16:

İnsallah duyarsin canim miniginin pitpitlarini :)) benm de bi kaybim var:KK43: simdi de cok yeni hamileligim,iki hafta sonra ancak gorebilirim herhalde.

İnsallah bu kez saglikla kucagimiza aliriz:KK16:

İnşallah canım hayırlısı,bu olmazsa bana ameliyat yolları gözüküyo artık rahmin üstünde hafif çökme var doktor düzelticek inşallah büyümüştür minişim

Guinaydin kizlar.. hayirli cumalar...

Ben bazen burdami benimlemi diyorum.. Turkiyede ne guzel her hafta kontrole gidiyosunuz bizim burda yok oyle bekliyeceksin doktor rdvusunu..

Cok korkuyorum kizlar.. insallah hersey yolundadir melegim icin.. insallah kalbi atmaya basliyordur.. kesesi guzeldir.. ne bilim duaaa edin lutfen ... :KK16::KK16::KK16:

Tekirdag-Bursa :)) ailelerimiz bursada. Esim doktora gidecek sinizutu icin.kontrol daha dogrusu. Duruma gore ameliyat ihtimali var. Birlkte gidiyorz o yuzden. Zaten burda kalabilecegm kmse de yok:KK66:

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin :KK16:özel araba ile mi gideceksiniz bişe olmaz allahın izni ile :KK16:

Dün gece hastanede yattim bulantılar yüzünden serum serum vs çıkış yapicaz birazdan dr ultrasona yönlendirdi az önce fasulyemi gördüm pit pitlari dinledim geçti tüm yorgunluğum sanki ...

X