2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Selam kızlar canım oğlumla biz geldik :)

Dün randevum vardı hastanedeydik , çok şükür herşey güzel dedi doktorumuz.. Oğluşum dün 16+3 olması gerekirken maşallah 16+5 çıktı. 170gr ve 16.3 cm maşallah benim kuzuma
20. Haftamızda detaylı ultrason var inşallah oda güzel olur , ama dün doktor mesanemiz yerinde midemiz oluşmuş dedi. Yavrum benim ya bide elinin resmini verdi görmelisiniz boyumları bile belli ya mucize resmen..
Son olarak artık onu hissetmek tekmelerine uyanmak istiyorummmmmm :))))
 
Kızlar bildiğiniz üzere persembe günü ayrıntılı usg miz vardı ......
Bizde esimin bir arkadasının tavsiyesi uzerine oraya gittik.....
Persembe günü ıcın 5 gün önceden yani cumartesi aksam saat: 23.30 gibi aldık randevumuzu normal gebe polikliniği....
ılk giriş icin para ödemedik normal muayene odasına gidince ultrasona almadan detayiı usg icin geldim dedim ...
ve doktor perinatologa yonlendırdı hemen ....
Sadece bunun icin 50 tl. ödedik....
Perinatolog boş olduğu için hemen parayı öder ödemez iceri aldılar bizi.....
Daha öncede buna gitmiştik ama acil bir durum oldugu için su amnıyonık bant denilmişti diye international klinigine gitmiştik 150 tl. ödemiştik....
Size taviyem Asya kıtasında da olsanız oraya ayrıntılı usg icin gidebilirsiniz....
hem fiyat cazıp hemde doktor gercekten doktor....
Tek bir tane perinatolog var zaten hem özel klinige bakıyor hemde vakıf hastanesine.....
YERİ: Vatan Caddesi nde (Emniyet Müdürlüğünün karşısında) Fatih te ....
 
slm kızlar nasılsınız hastanede yattık bizde dun yattım bu sbh tabrcu oldum ve işten çıkışımı verdim idrr yollarımda mikrop çıktı iyyz bakalım bir suru serum yedim

ah canım geçmiş olsun çok.. dikkat et bol bol sıvı al ve dinlen. işten de çıkmışsın evinde yat güzelce, sıcak sıcak..
 

ben bebeğim yaşını doldurana kadar hiç istemiyorum çalışmak..şuanki şartlarımda çalışmam mümkün değil ki kendi daha doğrusu eşimin babasının dershanesi..ama ona rağmen sabah 8.30 akşam 19.30 çalışıyorum..evimde yakın olmadığı için bebeğimi kimselere okadar küçükken emanet edemem.. şartlar değişirse düşünürüm çalışmak...oda enaz 1,5 yaşından sonra..

allah yardımcımız olsun ne diyeyimmm.. canım sen aşını oldun mu? çok yakın çünkü günlerimiz. 19+2 yim ben son kontrole göre.

olmadım canım doktor randevum 20sinde ..bakalım doktorum yönlendirecek mi... onun yönlendirmesi ile gitmek istiyorum...sağlık ocağındaki ebede doktorunla görüş demişti..beklemedeyim..


bende ygsye başvurdum...açıköğretimden okumak istiyorum ...ank. üni mezunuyum ama iki senelik daha memur ataması olabilecek bir bölüm seçeyim dedim..kısmet bakalım ne kadar okuyabilirim sanki..meleğimde olacak ama kısmet bakalım :)


hoşgeldin ayazcığım özletiyorsun kendini...maşallah oğluşuna....hep güzel haberlerle gelirisn inşallah..
 
Kızlar daha yeni hastalıktan kurtulmuşken sanırım yine hastalanıyorum.Aslında o kadar çok meyve ,sıvı,alıyor sütümü yumurtamı eksik etmiyorum sanki gögsümde bir hırıltı var sürekli öksürme ihtiyacı duyuyorum sanırım farketmeden göğsümü üşüttüm oysa bu aralar da hava iyiydi.Bu nasıl oldu anlamadım.Fazla olmadı hastalığım geçeli of ne yapacağım ben sabahtan beri 2 defa süt içtim biri ballı olmak üzere .Yine meyve yedim birazdan portakal da yiyeceğim e daha ne yapayım anlamadım ki.oooooooffffffffff! Bebeğimi koru Allahım ikimiz de sana emanetiz.
 



yok canım ben çalışmayı düşünmüyorum mevlam nasip ederse patronlarımla konuştum eleman arıyorlar şuan 4 ay yetiştirme sürecimiz olacak bana ihtiyaçları kalmaz evimizde yapıluyor zaten doğumdan 3 ay sonra taşınıcam kira derdimizde kalmayacak o yüzden çalışmayı düşünmüyorum.
 


geçmiş olsun ıhlamur kaynatıp iç bol limonlu çok faydası oluyor birde yiyebilirsen pekmez ye iyi gelir
Allah bebeğinide senide korusun
 

((((((((( çok geçmiş olsun...inşallah üstünkörü geçer gider..çok üzülüyorum kendim hasta olmuş gibi..çünkü biliyorum hepimiz biliyoruz az çok neler çektiğimizi hastayken..inşallah öksürük başlamadan biter....çooookk geçmiş olsun canım...
 

çok teşekkürler evet. Aralarının çok olmamasını biz kendimiz istedik. Ama kızım çok hareketli bi çocuk. Beni fazlasıyla yoruyor o kadar :)
 
hoşgeldin....sağlık sıhhat versin yavruna yenisinide sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım...
 
Sağol çileğim senle benzeşiyoruz çok yönden .
geçmiş olsun ıhlamur kaynatıp iç bol limonlu çok faydası oluyor birde yiyebilirsen pekmez ye iyi gelir
Allah bebeğinide senide korusun

Sağol canım her türlü şey yapmaya razıyım ,hasta olmayayım yeter.
 
:)))) Bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık 2 gündür çok yoğun bir şekilde hemde.Oğluşum anne ben buradayım diyor artık Çok çok güzel bir duygu Allah'ım ne kadar büyüksün senn
 

beni de aramadılar ilk hamile olduğumu sağlık ocağındaki test ile öğrenmiştim o zaman kayıt açıp ocak ayı ilk haftası gel demişlerdi bende öyle yaptırdım 1 ay sonra ikinci aşı için gün verdiler ona gidicem tekrar ama netten araştırdığım kadarıyla belli bir tarih yok galiba kimisi 20. hafta diyor kimisi 18. hafta kimi 24. hafta ara bir sor istersen zaten hamilesin diye sağlık ocaklarında bir ilgi bir ilgi anlatamam :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…