2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
:)))) Bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık 2 gündür çok yoğun bir şekilde hemde.Oğluşum anne ben buradayım diyor artık Çok çok güzel bir duygu Allah'ım ne kadar büyüksün senn

çok güzel bi duygu değilmi. Bende 15+4 ten beri hissediyorum kızımın hareketlerini :)
 
ya bazen bende hissediyorum ama en son ne zaman hissettiğimi bile unuttum o kadar geçti üzerinden

Benimde öyle oluyordu canım.Hatta bi ara hisseder gibi oldum sonra 1 hafta 10 gün hiçbişi hissetmedim ki o hissettiğimin bebeğin hareketi olduğundan bile emin değildim.şimdi ise net hissediyorum.merak etmeyin sizin bebişlerde kendini belli edecek yakında :)))
 
hoşgeldin ayazcığım özletiyorsun kendini...maşallah oğluşuna....hep güzel haberlerle gelirisn inşallah..

Hoşbuldum çileğim valla aslında sürekli tabip ediyorum ama mesaj yazacak kadar hızınıza yetişemiyorum :)) sende ne var ne yok sen nasılsın canım?

:)))) Bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık 2 gündür çok yoğun bir şekilde hemde.Oğluşum anne ben buradayım diyor artık Çok çok güzel bir duygu Allah'ım ne kadar büyüksün senn

Maşallah oğluşuna canım benim bende hissetmek istiyorum artıııık :))
 

Canım 4 yıllık mezunuysan açıktan 2. üniversite okuyabilirsin.. ancak kötü bir haberi var memuriyet atamalarında maalesef hem 2 yıllık hem de 4 yıllık mezunuysan seni sadece 4 yıllık mezunu olarak görüyorlar.. ona göre sadece lisans KPSS'sine girebiliyorsun eşim de yaşamıştık biz o durumu önlisans KPSS'sine başvuramadı..
 
mujjuumm hasta olmuşsun geçmiş olsunnn.. vallahi dikkat et iş yerinde herkes hasta kenardan köşeden kaçsam da mutlaka bi öksüren tıksıranla karşılaşıyorum. boğazım acıyor benim de bugün sabahtan beri.. hapşuruk da var korkuyorum ben de :2::2::2:
 
Hoşbuldum çileğim valla aslında sürekli tabip ediyorum ama mesaj yazacak kadar hızınıza yetişemiyorum :)) sende ne var ne yok sen nasılsın canım?

aslında genel sağlık açısından bir sorunum yok ayazcığım ama duygusal olarak bitmiş haldeyim bugün..3 gündür çok yoğun bir çalışma temposu var..ve ben ne uykumu alıyorum nede dinlenebiliyorum..sabahtan beri ağlıyorum..ama neden bilmiyorum..annemle konuştum ağladım..işyerinde arkadaşımla konuşuyorum sesim çatallaşmaya başlıyor başlıyorum ağlamaya ( herhalde yoğunluktan dolayı..yarında en yoğun günüm..bilmiyorum nasıl geçecek..


canım ben 2003 mezunuyum..aslında mezun değilim çünkü af gelmedi ve ben 2 dersten kaldım..4 senelikti bölümüm..sonra af geldi devam zorunluluğundan dolayı ankaraya gidemedim çünkü işim özel hayatım müsait olmadı..
içimde diploma uhde kaldı..Allahtan işte hiç sıkıntı yaşamadım deneyim tecrübe 10 yıl oldu..ama 2 senelikte olsa okumak o diplomayı almak istiyorum...kendimi bazen kötü hissediyorum..
 
Son düzenleme:

oku tabi canım mutlaka ben de bebişle tekrar okuyorum hoş hem iş hem de ev işi okulu biraz sallıyorum ders çalışmıyorum ama şimdilik iyi gidiyor. Sen de sınava girersen bebişle birlikte ders çalışırsınız ne güzel.. annem benim öyle okumuş üniversiteyi.. ben bütün kitaplarını karalarmışım benle ilgilensin diye sizde o tatlı anları yaşarsınız
 

Aman sen de dikkat et canım .Bak bu forumda bir bayanın yazdığı bir reçete ekliyorum sen de dene hatta sanırım bu soğuk algınlığı için de faydalı olabilir.

 
güzel haftasonları hatunlar çalışmaya devam bebeğimde benimle birlikte yoruluyor bakalım şükürler ola bulantılarımız bitti lakin halsizlik devam bide çok hapşuruyorum bu ara işlh grip olmam
 
kızlaarrr mesaim bitiyor.. Allah'a emanet olun. biz kaçıyoruzz. ev temizliği bizi bekler.. akşama kayınvalidemlere gideceğiz. yarında orda olacağız (merkezden 40-50 km uzakta ilçede oturuyorlar da) temizlik işlerini bu akşama kadar halletmem lazım ama hiç halim yok. dua edin de azıcık canlanayım. herkese iyi haftasonları bebişlerle birlikte.. pazartesi görüşürüz...
 
patronum aradı erken çık diye utandım valla, ama hiç beklemiyodum. tabiki yarın gelme demedi yarında erken çık dedi ama bunada şükür. 1 saat sonra gider vururum kafayı
 

gitmedim canım ama cuma günü kontrolüm vardı bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım doktorum artık sağlık ocağına gidebilirsin tetenoz için dedi bu hafta içinde gidicem inşallah canım.
 
hiç stres yapma tatlım genç adam kaynar kırığı endişelenme.sen ona kemik suyuna mercimek pişir çabuk iyileşir.bebişide üzme annesi.
maşallah canım .yalnız anlayamadım mesane yerinde midemi oluşmuş bunun için ne dedi doktor düzelirmiymiş.bende perşembe ayrıntılıya girecem de:18:
aynen bende berbat durumdayım akşam boğzımda bi gıcıklık vardı bugun ev yıkılıyo öksürürken.kocaman bir meyve tabağı yaptım bide ıhlamur kaynatıcam inşallah iyi gelir sanda çok geçmiş olsun mujjum.rabbim bize ve bebeklerimize sağlık versin inşallah.
 

Geçmiş olsun canım, allah beterinden korusun..belki kırık değildir, güzel haberler alsın dr.dan inşaallah. Kemik al haşla hem sanada iyi gelir bebişine hem kocana, sakatat yedir bir de yumurta. Korkma kırık tedavisi olan bir durum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…