2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Allah bağıişlasın tatlı kzıznzı maşallah... boş gebelik nasıl oluyor canım Allah koruısun

Kizlar tam 5 haftalik hamileyim pazartesi doktor randevum var belki kalp atislarini duyariz cok dusuk bi ihtimal daha buyuk bi kese gormeyi umuyorum dedi. Pazartesi 5+3 olcaz kalbini duyma ihtimalimiz varmi? Duyan oldumu?

Ben daha keseyi bile göremedim :18: çarşamba gidicem umarım çıkar...

Allah bağıişlasın tatlı kzıznzı maşallah... boş gebelik nasıl oluyor canım Allah koruısun

Bende bilmiyordum ama internette buldum...
Belirtileri
Normal bir gebelikten hiçbir fark yoktur. Ancak ultrason kontrolünde farkedilebilir.Yapılan ultrasonda gebelik haftasına göre embriyo görülmesi gerekirken, görülmez.Bu durumda tanı konur.(Embriyonun abdominal ultrasonografide 6 haftalıkken, vajinal ultrasonografide ise 5.5 haftalıkken görülmesi gerekir.Yine de hesaplamada oluşabilecek hatalardan dolayı tanıda aceleci davranmamak,en azından bir hafta bekleyerek durumun seyri hakkında yeterli bilgi edinmek gerekir.)

Nedenleri
Sperm ve yumurtalarda kalite düşüklüğünden ya da kromozomal bir anomaliden kaynaklanır.Hemen kalıtsal olduğu düşünülmemelidir.O gebeliğe mahsustur,tekrarlama olasılığı düşüktür.Ancak 2 ya da daha fazla düşük yaşandığında anne ve babada genetik bir problem olduğu düşünülebilir.

Ben daha keseyi bile göremedim :18: çarşamba gidicem umarım çıkar...

Keseyi gorduk pazartesi belki kalp atisini duyariz dedi doktor. :) insallahh duyarim bebegimi

Sizler kac haftaliksiniz? Insallah saglikla kucagimiza aliriz :))

Son düzenleme:
Keseyi gorduk pazartesi belki kalp atisini duyariz dedi doktor. :) insallahh duyarim bebegimi

Amin canım...:) Ben adetten 1 gün önce öğrendim hamileligimi değerimde yüksek değil o yüzden ultrasona da girmedim dolayısıyla haftamı da bilmiyorum... :44:

Kızlarrr inşallah aranıza katılabilirim bende..Bu akşam test yaptım çift çizgi çıktı.Pazartesi kanda baktırıcam inşallah hamileyimdir :))

adetin geçtimi geçtiyse kaç gün geçti ya bende test yapacam ama negatif görmekten korkuyorum benimde yarın adet olmam gerekiyor acaba yarın yapsam belli olurmu

Son adet tarihini baz alırsak 5 haftalık çıkıyor ama normalde yerleştik den sonrası baz alınmaz mı ultrason ölçümlerinde... yoksa ben mi yanlış biliyorum... :44:

adetin geçtimi geçtiyse kaç gün geçti ya bende test yapacam ama negatif görmekten korkuyorum benimde yarın adet olmam gerekiyor acaba yarın yapsam belli olurmu

Canım benim bi gün öncesinde idrar testinde çıkmıştı ama hayalet gibi bi çizgiydi... Sen sabrederim dersen adetinin geçmesini bekle benim erken öğrenmem gerekiyordu çünkü kan sulandırıcı kullanmam lazım...

Son adet tarihini baz alırsak 5 haftalık çıkıyor ama normalde yerleştik den sonrası baz alınmaz mı ultrason ölçümlerinde... yoksa ben mi yanlış biliyorum... :44:

Onu bende bilmiyorum doktorum 5haftalik dedi 30agustos son adet tarihim 5 hafta oluyo iste ilk hamileligim oldugu icin yorum yapamiyorum :)

Onu bende bilmiyorum doktorum 5haftalik dedi 30agustos son adet tarihim 5 hafta oluyo iste ilk hamileligim oldugu icin yorum yapamiyorum :)

Tebrikederim canım... Profiline baktım taze gelinmişiz... :) Ne güzel yeni hayat bide bebiş... :))

Son düzenleme:

Merhaba ben de yeni geldim adet gunumden bir gun sonra benim degerim 57 cikti iki gun sonra 134,4 gun sonra 1017 cikti cok sukur yukseldi iki kez kimyasal gebelik gecirdim o yuzden korkuyodum ama bu sefer yukseldi insallah devami da gelir

Kizlar keseyi ne zaman gorebildiniz benim bat 24 agustos gec dollenme oldugunu dusunuyorum ama bir de sadece goguslerim aciyo ve belim agriyo arada baska belirtim yok hefkesin midesi bulaniyo ama ben de yok normal mi bi de karnim agriyo bazen kisa sureli ayyy cok soru sordum cok heyecanliyim

Son düzenleme:
Tebrikederim canım... Profiline baktım taze gelinmişiz... :) Ne güzel yeni hayat bide bebiş... :))

Tesekkur ederimm bebegimizde gelince daha guzel olcak insallah :)

Benimde oyle canim sevinmelisin bence bu duruma :)) 30 austostu benim sat ama gecen carsamba keseyi gorduk cok sukur :)

Canim ben adetime 2 gün kala yaptığımda negatif çıktı. Haliyle moralim bozuldu inatla yapmadım bir daha.ama bugün adetim gecikeli 3 gün oldu ve dayanamayıp tekrar yaptim.aninda çift çizgi çıktı :))) bence yarın bi geçsin pazar günü yap inşallah hamilesindir Allah herkese yaşatsin bu duyguyu ...

canım allah sağ salim almayı nasip etsin rabbim yavrularınızı kucağınıza
bulantılar için daha erken bende 2012 haziran annesiyim
benim bulantılarım 8. haftadan sora başlamıştı

şuan 5 haftalık hamileyim 6. Haftama gireceğim merak edip ben de sordum şu şekildeymiş normalde herkesin iliskiye girip hangi gün turttırduğunu Allah bilebilir dedi yani adet olmana birkaç gğn kala da hamile halımı olabilirsin veya son adetten hemen sonraki gün de. O yüzden dünya genelinde bütün bilgisayar hesaplamaları son adet tarihini baz alıyormuş.

günaydın yeni anne adayları...inşallah hamilelikleriniz hayırlı olur ve sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz...ben hesap konusunda en güzel kanıtım:)sizinle paylaşıp kafa karışıklığınıza son vermek istedim elimden geldiği kadar...ben 13 eylül 2012 evliyim yani evleneli 1 yıl yeni oldu. Kızımda 4 aylık şuanda...evlendikten 20 gün sonra test yaptım çünkü korunmuyorduk her an olabilirdi. Test sonucu pozitif çıktı ve doktor bana 5 haftalık hamilesin dedi...ben mümkün değil o kadar olması biz evleneli 20 gün oldu dedim doktorda, o önemli son adet tarihine bakılıyor çünkü döllenen yumurta o zaman üretiliyor dedi..ve yumurta döllendikten sonra bilimsel olarak 40 hafta içinde de doğum beklenir dedi...benim sat tarihim 28 ağustos 2012 ve kızımın doğum tarihi 6 haziran 2013 yani sat tarihime göre 40h+2 günlük doğdu...ama 37. haftadan sonra her an doğması beklenir demişti. o yüzden ben hastane çantamı işten ayrıldıktan sonra hemen hazırlamıştım...kısacası sat tarihiniz önemli hesaplamada..bebişlerinizin ikili üçlü testleri tetenos aşınız falan hep bu tarihlere göre olacak..:)

benim minik seninkinden bi hafta sonra kuçuk gozukuyor:)seninki abi yadaabla:)

Allah ım korusun sağlıklı hayırlı akıllı eli ayağı duzgun ecvlatlarımız olsun inşallah..aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…