2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yazilanlari okuyordum cevap vermeddn olmaz tabii ki.ayni gun 2 saat arayla iki test yaptim biri negatif biri de 3-4 dk sonra cikan silik cizgiydi.yani testler bile birbirini tutmuyor onun icin silik cizgiyi pozitif almak gerekir diye dusunuyorum tabii en kesin sonuc kan tahlili

bir de aranizda benim gibi hicbir belirti gostermmeyen varmi ben de mi sorun var?

cnm sen de hamile misin. ben de hamieyim ama bende de kusma bulantı felan yok. bende kendimden şüphe edecem neredeyse :) ama her insanın bünyesi farklıdır bunu unutmamak gerek

Merhaba kızlar ben de hamile miyim bilmiyorum..adetime 1 gün var dün evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı..1 haftadır aşırı akıntım var..Çamaşır dayanmıyor..Onun dışında hiçbir belirtim yok..Bilemedim valla?

kızlar folik asit olarak folbiol kullanıyorum gunde bir yalnızz..komşuda hamile o uç kullanıyormuş kızlar siz folbiol kullanan????????

Merhaba kızlar ben de hamile miyim bilmiyorum..adetime 1 gün var dün evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı..1 haftadır aşırı akıntım var..Çamaşır dayanmıyor..Onun dışında hiçbir belirtim yok..Bilemedim valla?

hayırlı olsun cnm bence en kısa sürede bi dr git ve kesinleştir..

Kızlar dün 4+1ken kesemizi gördük..6.5mm çok güzel bir duygu.. çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin.. inşallah pıt pıt seslerini de duyarımmmm.....

Kızlar dün 4+1ken kesemizi gördük..6.5mm çok güzel bir duygu.. çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin.. inşallah pıt pıt seslerini de duyarımmmm.....

canım vajinal ultrosonlamı baktı karındanmı ?????bizim dun karından minik keseye benzer dedi ama p tesi daha netleşir dediii bakalım gorebilsek sağlıklaa Allah ım inşallah

gun aynı olunca endişe ettim açıkcasıı:KK43: keseyi goren goremeyen kimler var arkadaşlar..

canım vajinal ultrosonlamı baktı karındanmı ?????bizim dun karından minik keseye benzer dedi ama p tesi daha netleşir dediii bakalım gorebilsek sağlıklaa Allah ım inşallah

karından bakıldı tatlım.. benim aşılama oldu canım erken yumurta olgunlaşması olmuştu..yani benim ki erken döllenme:KK3: o yüzden endişe etme gözükür pazartesi senin minnoş canım..ayyy yerim ben onları yaaa:nazar::nazar:

gun aynı olunca endişe ettim açıkcasıı:KK43: keseyi goren goremeyen kimler var arkadaşlar..

Ben de salı günü vajinal yoldan cuma da eşimle birlikte karından gördüm keseyi. 1cm olmuş :))
Haftaya bayram öncesi kalp atışı için bir bakacağız. Bu arada benim de ne bulantım ne baş dönmem var ama aşırı uyku hali, adet sancısına benzer sancı ve de sık idrara çıkma var. Bu ağrılar çok kötü azalır artık inşallah. Tabi bir de göğüslerim o kadar büyüdü ki gidip sütyen aldım bugun

bir de aranizda benim gibi hicbir belirti gostermmeyen varmi ben de mi sorun var?

Benim yumurtlamadan beri üşümem var. Doktor sıcak basması oldu mu dedi ama benim özelikle ayaklarım buz tutuyor bi türlü ısıtamadım... Artık bi alakası var mı bilmiyorum... Bide aynı zamandan itibaren kasık ağrısı vardı hala da arada sızı şeklinde devam ediyor başkada bişey yok canım... :44:

kızlar folik asit olarak folbiol kullanıyorum gunde bir yalnızz..komşuda hamile o uç kullanıyormuş kızlar siz folbiol kullanan????????

Bazı ilaç markaları dozajları itibariyle günde birkaç kez alınıyor bazıları da tek sefer. Ben folidoce kullanıyorum günde tek sefer. Ama önemli olan doktorun önerisi canım...:)

Benim yumurtlamadan beri üşümem var. Doktor sıcak basması oldu mu dedi ama benim özelikle ayaklarım buz tutuyor bi türlü ısıtamadım... Artık bi alakası var mı bilmiyorum... Bide aynı zamandan itibaren kasık ağrısı vardı hala da arada sızı şeklinde devam ediyor başkada bişey yok canım... :44:
bende de usume var canim esim evde tshirtle otururken ben ceketle battaniyenin altindayim ama ne bulanti ne gogus agrisi yok

X