Bir de... bişey sorucam... burda ki bütün yazıları okumadım o yüzden herkesin kan değerlerini bilmiyorum ama benim 21.03 degerim. Haliyle doktor düşük buldu. :44: gerçi adetten 1 gün öncesinin degeri bu ama... Durumu benim gibi olan var mı acaba...
yarın iki katına çıkacak inşallah normal benim ilkinde adet günümde 82,5 di . için rahat etmiyorsa yarın tekrar test yaptır bak neredeyse iki katı olacak :)
Teşekkürederim canım...İnşallah dediğin gibi olur... Doktorum bir hafta sonra tekrar test yapalım keseyi görmeden ümitlenmiyelim dedi...
doktora bakma sen. onlar en kötüsüne hazırlamak için yapıyorlar böyle. ama bilmedikleri bir şey var ki biz anneler ilk günden evhamlı oluyoruz :) sıkma canını içini rahat tut :) herşey güzel olacak inanıyorum:) biz iyi olursak mutlu olursak bebeklerimiz de iyi olur. Biz gülümsersek onlar da gülümser :)
Bir de... bişey sorucam... burda ki bütün yazıları okumadım o yüzden herkesin kan değerlerini bilmiyorum ama benim 21.03 degerim. Haliyle doktor düşük buldu. :44: gerçi adetten 1 gün öncesinin degeri bu ama... Durumu benim gibi olan var mı acaba...
Eki Görüntüle 821794 hamileyimmmm :)
çok şükür Rabbime... inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Bu arada tüm annelerimize tebrikler :) benim ikinci gebeliğim ama maalesef ilkini kaybettim kalbi durmuştu 10. haftada kürtajla alındı. Ama umutluyum bu kez başka olacak :) Hepinize dua ediyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Bu arada mide bulantısı olmayabilir tamamen kişisel bişey o. kabızlık genelde oluyor ama olmayanlar da vardı arkadaşlarımızda. olanlar için bazı önerilerim olabilir :) çoook mutluyum dualarınızı bekliyorum
Slm arkadaşlar
Doktora geldim kan testi verdim ilki 117 çıkmıştı geçen hafta bakalim şimdi nolucak keseyi görürüz dedi dr ama göremedi bi test daha yapalim dedi canim sıkıldı ya içimde hep bi dış gebelik korkusu var zaten hayırlısı olsun inşallah.
Eki Görüntüle 821794 hamileyimmmm :)
çok şükür Rabbime... inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Bu arada tüm annelerimize tebrikler :) benim ikinci gebeliğim ama maalesef ilkini kaybettim kalbi durmuştu 10. haftada kürtajla alındı. Ama umutluyum bu kez başka olacak :) Hepinize dua ediyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Bu arada mide bulantısı olmayabilir tamamen kişisel bişey o. kabızlık genelde oluyor ama olmayanlar da vardı arkadaşlarımızda. olanlar için bazı önerilerim olabilir :) çoook mutluyum dualarınızı bekliyorum
mrh benimde ilk değerim 27 çıktı benimde pek umudum yoktu 2 gün sonra 93 8 gün sonra 3500 oldu ve keseyi gördük çok şükür
umarım seninkide yükselir 2 gün sonra test yaptır değerin 2 ye katlarsa korkma Allahın izniyle inş.
Merhaba kuzusunu özlemle bekleyen herkese,
bhcg değerimi bugün öğrendim.25Endişeliyim. BAT'a 4 gün var.Ama daha önce ektopik gebelik geçirdim.Oyüzden sevinemedim bile. Endişeli bekleyiş uzun sürmez umarım. Rabbim hayırlısını versin tabiki yine de.
merhaba haziran anneleri aranıza yeni katıldım.Dün beta hcg 79 çıktı.Ama son adet tarihimi net hatırlamıyorum
3 ay önce boş gebelikten dolayı kurtaj oldum.Hiç belirtim yoktu şimdi olduğu gibi.Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu 4. hamileliğim 2 boş gebeliğim bir de dünyalar tatlısı kızım var
Herkese merhaba haziran anneleriii, artık bende aranıza katıldımRabbim hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Merhaba kızlar bende inşallah aranıza katılırım bu ay. Ilk denememiz çok istiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Belirtileri nedir adet gecikmesi dışında? Deli gibi sağ kasığımda batma oldu ve akıntım vardı.
Kizlar tam 5 haftalik hamileyim pazartesi doktor randevum var belki kalp atislarini duyariz cok dusuk bi ihtimal daha buyuk bi kese gormeyi umuyorum dedi. Pazartesi 5+3 olcaz kalbini duyma ihtimalimiz varmi? Duyan oldumu?