2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım bence normal benimde 24 çıkmıştı
şimdi 1137 olmuş
sıkma canını yükselir

yarın iki katına çıkacak inşallah normal benim ilkinde adet günümde 82,5 di . için rahat etmiyorsa yarın tekrar test yaptır bak neredeyse iki katı olacak :)

Teşekkürederim canım...İnşallah dediğin gibi olur... Doktorum bir hafta sonra tekrar test yapalım keseyi görmeden ümitlenmiyelim dedi...

Teşekkürederim canım...İnşallah dediğin gibi olur... Doktorum bir hafta sonra tekrar test yapalım keseyi görmeden ümitlenmiyelim dedi...

doktora bakma sen. onlar en kötüsüne hazırlamak için yapıyorlar böyle. ama bilmedikleri bir şey var ki biz anneler ilk günden evhamlı oluyoruz :) sıkma canını içini rahat tut :) herşey güzel olacak inanıyorum:) biz iyi olursak mutlu olursak bebeklerimiz de iyi olur. Biz gülümsersek onlar da gülümser :)

Doğru söylüyorsun aslında :) ... Ama elde değil işte...

Son düzenleme:

mrh benimde ilk değerim 27 çıktı benimde pek umudum yoktu 2 gün sonra 93 8 gün sonra 3500 oldu ve keseyi gördük çok şükür
umarım seninkide yükselir 2 gün sonra test yaptır değerin 2 ye katlarsa korkma Allahın izniyle inş.

Slm arkadaşlar
Doktora geldim kan testi verdim ilki 117 çıkmıştı geçen hafta bakalim şimdi nolucak keseyi görürüz dedi dr ama göremedi bi test daha yapalim dedi canim sıkıldı ya içimde hep bi dış gebelik korkusu var zaten hayırlısı olsun inşallah.

hayırlı olsun canım bende ikizlerimi 8 haftalıkken kaybettim rabbim inş seninkini bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

benimde kesem çok geç göründü bi sorun olacagını sanmıyorum içini rahat tut..inş bebeşin seninledir..

Cok tebrik ederim canim! Insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin ve bebegini saglikla kucagina almak nasip olur :)

Sağol canım... Senin adına çok sevindim İnşallah dediğin gibi olur gerçi kan testi yaptığım gün idrar testi de yapmıştım. Hayalet çizgi desek yeridir o kadar silikdi. Bu gün evde bi testim daha vardı onuda yaptım bu seferki baya belliydi. Bu durumda değerimde yükselmiştir herhalde diye düşünüyorum...

Merhaba kuzusunu özlemle bekleyen herkese,
bhcg değerimi bugün öğrendim.25 Endişeliyim. BAT'a 4 gün var.Ama daha önce ektopik gebelik geçirdim.Oyüzden sevinemedim bile. Endişeli bekleyiş uzun sürmez umarım. Rabbim hayırlısını versin tabiki yine de.

merhaba haziran anneleri aranıza yeni katıldım.Dün beta hcg 79 çıktı.Ama son adet tarihimi net hatırlamıyorum
3 ay önce boş gebelikten dolayı kurtaj oldum.Hiç belirtim yoktu şimdi olduğu gibi.Yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bu 4. hamileliğim 2 boş gebeliğim bir de dünyalar tatlısı kızım var

Herkese merhaba haziran anneleriii, artık bende aranıza katıldım Rabbim hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Tebrik ederim... Benim değerim de 21 çıktı aynı senin gibi endişelerim var.Bu 3. hamileliğim diger ikisi olmadı malesef İnşallah bu sefer hepimizin yüzü güler...:)

Hoş geldin... Allah sağlıklı sıhhatli tamamına erdirir İnşaallah...

Herkese merhaba haziran anneleriii, artık bende aranıza katıldım Rabbim hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Amin canım...:)

Merhaba kızlar bende inşallah aranıza katılırım bu ay. Ilk denememiz çok istiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum ama elimde değil :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Belirtileri nedir adet gecikmesi dışında? Deli gibi sağ kasığımda batma oldu ve akıntım vardı.

Amiin insallah sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza:)

Benim goguslerimde hassasiyet ve kasik agrisi disinda pek bisey olmadi. Halada yok cok sukur mide bulantisi basdonmesi filan insallahta olmaz :)

mrb kızlar bende 5 haftalık hamileim inşallah haziran annesi olacağım benide alın aranızaaa :))

Kızlarrr inşallah aranıza katılabilirim bende..Bu akşam test yaptım çift çizgi çıktı.Pazartesi kanda baktırıcam inşallah hamileyimdir :))

Kizlar tam 5 haftalik hamileyim pazartesi doktor randevum var belki kalp atislarini duyariz cok dusuk bi ihtimal daha buyuk bi kese gormeyi umuyorum dedi. Pazartesi 5+3 olcaz kalbini duyma ihtimalimiz varmi? Duyan oldumu?

Kizlar tam 5 haftalik hamileyim pazartesi doktor randevum var belki kalp atislarini duyariz cok dusuk bi ihtimal daha buyuk bi kese gormeyi umuyorum dedi. Pazartesi 5+3 olcaz kalbini duyma ihtimalimiz varmi? Duyan oldumu?

belki gorursun canım ben de gitim bugun adet 2 gun geçti beta hcg en son adete 3 gun varken 265 di doktor tam keseyi goremedi..kucuk keseye benzer bişi var dedi rahim duvarıda epey kalınlaşmış maşallah dedi..dış gebelikten şuphelenmiyorum dedi ama bakalım tam gormeden Rabbim gonlumuze gore vesrsin cumlemizin yaz canım sende bu arada keseyi gordunmu hiç ama doktor 3000 lerde gorurlur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…