normal çıkmış canım benim 1354 çıktı
Merhaba bayanlar hepinizi tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Çok şiddetli kasık ağrısı çekiyorum bu Sabah'ta yürürken belim ağrıyor durduk yere ağladım( bu belirtiler normal mi ? Doktor cumaya randevu verdi ama bugün gitsem mi ? Cumaya çok var çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye ???? Geçen sene bu zamanlar da hamileydim düşük oldu. Çok korkuyorum o yüzden
merhaba arkadaşlar bugün diş ağrısı çektiğim için dayanamayarak doktora gittim önce test yaptırıp doktora gideyim dedim sonuçları aldım gözlerime inanamadım 1850 çıktı hcg şuan şoktayım rüyada gibiyim inanamıyorum hala çünkü hiç beklemiyordum hiçbir belirtim yok göğüslerim bile acımıyor buraya inşallah yazarım diyordum gerçek oldu valla ne yazacağımı bilemiyorum boşlukta gibiyim hamile değil gibiyim anlamadım yarabbim nazarlardan korusun cümlemizi Nazar
hayırlı olsun canım benim benimde hemen hemen tüm belirtilerim var inş bende böyle güzel haberler alırım benimde adet tarihim 5 ekim inş bende hamileyimdir:)
Merhaba bayanlar hepinizi tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Çok şiddetli kasık ağrısı çekiyorum bu Sabah'ta yürürken belim ağrıyor durduk yere ağladım( bu belirtiler normal mi ? Doktor cumaya randevu verdi ama bugün gitsem mi ? Cumaya çok var çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye ???? Geçen sene bu zamanlar da hamileydim düşük oldu. Çok korkuyorum o yüzden