Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bugün diş ağrısı çektiğim için dayanamayarak doktora gittim önce test yaptırıp doktora gideyim dedim sonuçları aldım gözlerime inanamadım 1850 çıktı hcg şuan şoktayım rüyada gibiyim inanamıyorum hala çünkü hiç beklemiyordum hiçbir belirtim yok göğüslerim bile acımıyor buraya inşallah yazarım diyordum gerçek oldu valla ne yazacağımı bilemiyorum boşlukta gibiyim hamile değil gibiyim anlamadım ya rabbim nazarlardan korusun cümlemizi Nazar
merhaba arkadaşlar bugün diş ağrısı çektiğim için dayanamayarak doktora gittim önce test yaptırıp doktora gideyim dedim sonuçları aldım gözlerime inanamadım 1850 çıktı hcg şuan şoktayım rüyada gibiyim inanamıyorum hala çünkü hiç beklemiyordum hiçbir belirtim yok göğüslerim bile acımıyor buraya inşallah yazarım diyordum gerçek oldu valla ne yazacağımı bilemiyorum boşlukta gibiyim hamile değil gibiyim anlamadım ya rabbim nazarlardan korusun cümlemizi Nazar
Hayirli olsun, ne guzel!
Benim goguslerimde acima vardi ama her zamankinden fazla degildi. Adet olmadan once hep siser zaten. Bunun disinda akintim falan da olmadi, hala da yok o beyaz akinti dedikleri. Ama yorgun hissetme ve hafif bas donmesi var. Arada bir de sol kasigimda cimdikleme hissediyorum o kadar. Anladigim kadariyle herkesin belirtisi farkli oluyor.
kızlar bide ben de kabızlık yok korkuyorum hala normalde olurmuş yaaa hata aksine çok afedersiniz sık çıkıyorum çok su içiyorum ondanmıdır nedir sz ne alemdesiniz
hayırlı olsun canım bmmde bugun adet gunumdu beklenmeyen:) ama 7 gun kala falan kanda çıktı 13,51 di en son p tesi yani 2 gun kalan 265 ti.. yine de bugun adet gunum diye korktum bide kasıklarım ağrıdı ..normak miş ama olur diyorlar..Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Kizlar 4+5haftaligim bende hic bas donmesi bulanti kusma filan olmuyo daha erkenmi ben seviniyodum ama erken daha yakinda kusmaya baslarsin diyolar :/
maşallah diyelim ozaman inş olmaz,normalde mide bulantısı ilk haftalarda çok olur koku hasasiyeti falan çok olur bende çok kötü oluyo her koku midemi bulandırıyo mesela
kızlar bide ben de kabızlık yok korkuyorum hala normalde olurmuş yaaa hata aksine çok afedersiniz sık çıkıyorum çok su içiyorum ondanmıdır nedir sz ne alemdesiniz
hayırlı olsun canım kaç gun geçice gitiin ben adete 2 guun varken 265 çıktı bakalımmm bi aksilik vermsin Rabbim
Hayirli olsun, ne guzel!
Benim goguslerimde acima vardi ama her zamankinden fazla degildi. Adet olmadan once hep siser zaten. Bunun disinda akintim falan da olmadi, hala da yok o beyaz akinti dedikleri. Ama yorgun hissetme ve hafif bas donmesi var. Arada bir de sol kasigimda cimdikleme hissediyorum o kadar. Anladigim kadariyle herkesin belirtisi farkli oluyor.
Kizlar 4+5haftaligim bende hic bas donmesi bulanti kusma filan olmuyo daha erkenmi ben seviniyodum ama erken daha yakinda kusmaya baslarsin diyolar :/
Eki Görüntüle 821794 hamileyimmmm :)
çok şükür Rabbime... inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur.
Bu arada tüm annelerimize tebrikler :) benim ikinci gebeliğim ama maalesef ilkini kaybettim kalbi durmuştu 10. haftada kürtajla alındı. Ama umutluyum bu kez başka olacak :) Hepinize dua ediyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Bu arada mide bulantısı olmayabilir tamamen kişisel bişey o. kabızlık genelde oluyor ama olmayanlar da vardı arkadaşlarımızda. olanlar için bazı önerilerim olabilir :) çoook mutluyum dualarınızı bekliyorum
Bir de... bişey sorucam... burda ki bütün yazıları okumadım o yüzden herkesin kan değerlerini bilmiyorum ama benim 21.03 degerim. Haliyle doktor düşük buldu. :44: gerçi adetten 1 gün öncesinin degeri bu ama... Durumu benim gibi olan var mı acaba...
sağol canım ben mayıs annesiyim, ben bat ı beklemeden yumurtlamanın 11. günü öğrendim idrarda bile çıkmıyordu daha kanda 6.96 çıktı,16. günde 178 çıktı değerim 23. günde de değerim 4878 idi, yumurtlamanın 23. günü sata göre tam 5. haftada yani cuma, vajinal ultrasonla gördüm kesemi 5,6mm idi yarın tekrar çağırdı dr bakalım nolcak....