Arkadaşlar ben de 11. Günümde pazar günü çok çok silik çizgi gördüm testte dün tekarr yaptım çizgi azıcık daha koyulaştı. Bu sabah da kan verdim 52 bhcg. Sanırım gebeyim. İnşallah en kısa zamanda görürüz keseyi :)))))
İlk defa hamile kaldım çok çok çok heyecanlıyım :))))
evet bende geldim bugün kan sonucumu aldım 1 hafta önce teste baktım evde silik çizgi çıkmıştı bugünde kan sonucum mu aldım 1354 çıktı dr gidince kaç haftalık olacağını ve keseyi görürüm inşallah 2 ci hamileliğim benim 1 tane kızım var 3 yaşında buda bize süpriz yaptı kızım gibi ben biraz sorunluyum hiç korunma bilmem ben 9 senelik evliyim tesadüfen tutuyor çok mutluyum hamile kaldığıma inanamıyoruz eşimle allahım herkese nasip eder inşallah
Merhaba ben 23.09 da idrar testi yaptim silik cizgi cikti ayni gun kan testi yaptırdım betahcg 333.54 çıktı. . Insallah önümüzdeki hafta doktoruma gidicem. . Eşimden baska kimseyle paylasmadim doktora gitmeyi bekliyoruz ama paylasmasam catliycaktim:)) topici acana tesekkurler...
1354 müü son adet tarihin nedir ikiz olmasın bu
Merhaba kizlar. Bende 1yil 3 aylik evliyim.ilac yontemiyle korunuyordum kilo veremiyorum die birakmistim. Son adet tarihim 28.08.13
Günün gecmeden 3/4 gun once idrear testi yaptim evde ve pozitif cikti.sonra dijital olan testen aldim ve 1/2 haftalik hamile cikti :)
Carsamba gunu doktora gidicem buyuk ihtimal hamileyim bu kadar cabuk beklemiyordum ilactan sonra.
Demekki zamani gelmis :)
Arkadaşlar bişey sorucam Çarşamba hcg 107 çıktı bugün 349 dış gebelik diye bişeyde varmış bunun belirtileri nedir acaba ? Nasıl anlaşılır ?
Arkadaşlar bişey sorucam Çarşamba hcg 107 çıktı bugün 349 dış gebelik diye bişeyde varmış bunun belirtileri nedir acaba ? Nasıl anlaşılır ?
merhaba kızlar benim kırmızılar geldi malesef bu ay da olmadıartık umudumu kaybediyorm...
hayırlı olsun bebeğin bence biraz daha bekle doktora gitmek için kese görünmez kalp atışı duyulmaz erken daha bende hamileyim ama daha gitmiyorum dr