2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim geçmiş mesajlarım okunmasa da gelecek mesajlarıma okunma kaygısı çökmüş durumda.
Sadece çocuktan bile bahsedecek olsam. habersiz okunması canımı sıkar

Mesela benim bi öneriye ihtiyacım var.oturma grubumu değişmek istiyorum.köşe takıma çok hevesliyim.kullanan var mı...
ayy bende taşınınca köşe düşünüyorum almayı eşimde öyle istiyo ama misafir kısmıno düşününce bilemiyorum kullanışlı olurmu

aslında evet biz abartınca daha çok merak konusu ay ne yazmış olabilirler diye hoş birisi dönüp benim 5000 mesajımı okursa zaten ben onu ayakta alkışlar heykelini yaptırır fotosunu da buraya eklerim
Yani bi psikoluk olması lazım uğraşan hertürlü herşeyi bulur :) onun için kafaya takmaya gerek yok

Mesela benim bi öneriye ihtiyacım var.oturma grubumu değişmek istiyorum.köşe takıma çok hevesliyim.kullanan var mı...
Bende çoook istiyorum köşe takımını. eşime salon takımını atalım. oturma odasını salona taşıyalım. oturma odasına köşe alalım diyoorum yok diyo

daha ferah oluyo yer daralmıyo. kuzenim çok memnun

ayy bende taşınınca köşe düşünüyorum almayı eşimde öyle istiyo ama misafir kısmıno düşününce bilemiyorum kullanışlı olurmu
Bende oturma grubu olarak düşünüyorum günlük.bizde ev yaptırcaz.bu oturma grubumdan çok sıkıldım da.

Memnun olanları duymak sevindiriyo beni:)

Bende yollasam kazene senin fotoların linkini farkeder mi
Bilmiyorum ki canım özellikle benim bir fotom var onu istemiyorum silecek hepsini nasıl olsa fark etmez herhalde fark etse de birşey olurmu hepimiz rahatsiziz bu durumdan ben yapamadim problem olmaz herhalde eğer sana zahmet olmayacaksa yapabildigin kadarını yaparsan çok sevinirim dua ederim ama zor gelirse boşver kalsın yapacak birşey yok

Tamam cnm.ben şimdi kolları sıvayıp yollıyım senin linkleri

Bende oturma grubu olarak düşünüyorum günlük.bizde ev yaptırcaz.bu oturma grubumdan çok sıkıldım da.
Benimkinin de ayağı kırıldı kolları kırıldı yaptırdık falan teşhirdi bizim koltuk takımı dökük çıktı ucuz olunca böyle oluyo :)
Bizde işte tokiyi bekliyoruz hiç götürmücem zaten salonun yapısı köşeye uygun bakalım kısmet olursa alcaz

Akşam gökçe uyuduktan sonra bende yapabilirim canım. areninkileri gönderdim ama şimdi gökçe uyandı. bilgisayarla uğraştırmıyo

Canim ben senin linkleri topladim sana atiyorum simdi ama senin fotonu goremedim

ben köşe takımı seçmezdim sanırım çok iç içe gibi gelip boğuyo beni
Bende diyorum testi gibi mi dizilcez diye :) ama köşe alırsam masa takımına yer kalcak şimdi yok benim mutfakta masam var ama orda mutfağa masa koycak yer yok onu da düşünerekten :) köşe mantıklı bitane de berjer tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…