2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

çok şükür güzelim çok sevindim Rabbim hep böyle hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
 

Evet pretty canim sukurler olsunki vesilenizle iki sevincli haberlerle geldik kuzumla
Yavas yavas bakacagiz artik esyalara
Ruyamda ultrason cihazindan baktigimda erkek gormustum...
Baska birgunde yanimda yanagimi oksayan bir kizdi :26:
Kiz gorenler erkek habercisi derler....
Ruyamizda ultrasondan ne gorursek dogrudur diyorum ben
 


Bikac haftaya sanirim bende hissederim
Bizim zamanlarinizda ayni 😊😊
Magnezium yazmisti doktorum bugun ona basladim
Agrilarim var gobek bolgemde insallah ilac ise yarar.


Kizlar bana alintilar bildirimi gelmiyor yaa
Yazamadiklarim varsa yanlis anlamayin lutfen
 

bizde seni seviyor ve öpüyoruz çok güzel haberler almaya devam ederiz inşallah..:)
 

hamilelerin gördüğü rüyalar çıkar da diyorlar ben de rüyamda doğumdan sonra görmüştüm kendimi eşim ağlıyordu bir oğlum oldu demişti bakalım tersi mi düzü mü çıkacak :) betahcg mi tutacak yoksa ekşi yiyenin kızı olur mu tutacak heyecanlı bir bekleyiş Allah dediğin gibi sağlıklısını versin aynen:)
 

Masaallah canim benim ya
3 gun ileriden gidiyorsunuz masaallah
Sonuclarinda guzel cikar ins.
 

Harika bir haber çok sevindim canım. Hep boyle mutlu ol inşallah
 
kızlar gebelerin çalışma saatleri ile ilgili bi kanun tasarısı olduğundan bahsetmiştim.genel müdürlüğe soracağım demiştim sordum ve cevap geldi :

Gebe kadınların günlük çalışma süresinin 7,5 saat olduğunu ve gebeliğinize rağmen günlük 8 saat çalıştığınızı belirterek ilgili mevzuatın İl Müdürlüklerimize bildirilmesi hakkında bilgi talebinde bulduğunuz ilgide kayıtlı başvurunuz Genel Müdürlüğümüz tarafından incelenmiştir.

"Gebe veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik" 16 Ağustos 2013 tarihli ve 28737 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiş bulunmaktadır. Resmi Gazete'de yayınlanan mevzuat tebliğ niteliğinde olup, Bakanlıklar tarafından ayrıca yazı ile İl Müdürlüklerimize iletilmemektedir.

Bununla birlikte, yürütme sorumluluğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına verilen söz konusu Yönetmeliğin 9 uncu maddesinde "Gebe veya emziren çalışan günlük yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz" hükmü, 6 ncı maddesinde ise "Çalışan, gebelik ve emzirmeye başlama halinde işverenini bilgilendirir" hükmü yer almaktadır. Ayrıca, söz konusu Yönetmeliğin "Tanımlar" başlıklı 4 üncü maddesinde "Gebe çalışan: Herhangi bir sağlık kuruluşundan alınan belge ile gebeliği hakkında işverenini bilgilendiren çalışanı," ifade eder hükmü ile bilgilendirmenin şekline açıklık getirmektedir.

Bu kapsamda konuya ilişkin olarak daha geniş bilgi almak veya şikayetinizi paylaşmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü'ne başvurmanızın yararlı olacağı değerlendirilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.
 
:Benim 1sorum var,sigarayi birakan arkadaslar bana yardim edin.bebegim 13+2.haziran annesiyim ins.allah hakkimizda hayirlisini versin.2. Cocugum 7 yasinda kizim var,ruyamda hep erkek bebek goruyorum hayirlisi diyorum.ruyasi cikan varmi :))

Canım benim rüyamda gördüğüm çıktı. Doktor erkeğe benziyor demesine rağmen rüyamda çok tatlı bir kızım olduğunu gördümve gerçekten kızım olacağını öğrendim sonrasında. Ama tabi erkek bebeği çok istiyorsan bilinçaltına da işlemiş olabilir.

kızlar burun kanması olan varmı benim 2.ay başladı hala içten içten kanıyor yani akmıyor kan ama burnum tıkanıyor bi bakıyorum kan pıhtıları sizdede oluyormu :26:

Evet canım bende de çok oluyor. Hatta burnumu sildiğimde peçeteye kanlı mukus geliyor. Ama çok normalmiş bunlar o yüzden endişe etmemize gerek yok.


Canım gözün aydın, çok sevindim gerçekten. Rabbim bundan sonra hep böyle güzel haberler duymamızı nasip etsin hepimizden inşaallah. Bu arada benim kıza bir talip daha geliyormuş, hadi hayırlısı :)

Kizlar google dan okuduklarim iyice endiselendirdi beni. Yok mu bilgisi olan 2. 3. gebeligi olan anneler ne dusunuyorsunuz bu konuda. Karnimin bu kadar erken sertlesip yamulmasi normal mi sizce

Canım benim de karnım sertti, ben de çok korkmuştum. RAhimdeki kasılmadan dolayı oluyormuş sanırım, doktorum magnezyum verdi , kullanmaya başladıktan sonra o sertlik gitti ve karnım daha rahatladı.


Canım onun çok aslı yok gibi. Benim de 12. haftada bakılan bhcg 34 dü ama kızım olcak inşaallah.
 

benım tam 11+4 te yanı 12. hafta içinde yapıldı ve 60 cıktı değerim.ama iki doktor da erkek dediler.yanı
%90..
 
Masaallah canim benim ya
3 gun ileriden gidiyorsunuz masaallah
Sonuclarinda guzel cikar ins.

arkadaşlar benımde tam bır hafta onden gıdıyor.12+3 olmam gerekırken 13+3 görünüyor.ama ilk bebeğimde de ılk aylar hep onden gıttı.sonralarında duraksadı.haftasını yakaladı.bu da muhtemelen oule olacak.
 
 

allah gönlune göre versın cnm.
 

sizin bebeğinizin cinsiyetı belli mi acaba.bt hcg değerim 60 çıktı.tatlı hiç yemedim.çin takvimi de kız dedi .ama ıkı doktor da % 90 erkek dedi.sağlıklı sıhhatlı olsun da fark etmez aslında.ama bende hiçbiri tutmadı.çin takvimi ve hcg değeri...tabıı % 10 da az değil.belkide değişir bilemem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…